İlk deplasman galibiyetimizi almamız gerekiyor artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gerçek Trabzonspor'u göreceğimiz maç, gs maçına doğal olarak motive oluyorsun zaten, deplasmanda ilk galibiyeti alabilecek miyiz, bu maça da iyi hazırlanabilecek miyiz, buna göre sezonun gidişatını belli edecek maçHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Yavaş yavaş havaya giriyoruz
Hava bu ligde en önemli şeydir
Yenerek 10 puan ilk 5 maçta 10 puan gayet iyi
10 maçta 23 puan harika
17 maçta 42 puan süper
Hedefler bu şekilde konulmalı
İçerde puan vermeye son verilmeli.
Taraftar zaten hep dünkü gibi olursa puan vermeyiz ama gurbetçiler artık olmayacak.
Yönetimin bilet fiyatlarını düşük tutup stadın dolmasına dair motivasyon sağlamalıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Şımarmadan, rehavete kapılmadan adım adım ilerlememiz gerekiyor. Yeni oyun kurgumuzla geriye hiç düşmedik, nasıl bir reaksiyon gösterecek takım bilmiyoruz. gs üzerimize pek gelemediğinden defansif anlamda sıkıntı çekmedik. Onazi bu konsantrasyonu her maça yansıtacak mi bilemiyoruz.
Dün gece muazzamdı, hepimiz mutlu olduk ve güne mutlu uyandık. Fakat, artık gs maçı geride kaldı. Eksiklerimizi bilerek adım adım ilerlememiz, 3tane atarız 4 tane atarız gibi şımarık söylemleri içimizde tutmamız gerekiyor. Bu durum sosyal medya kullanan oyuncuların da rehavete kapılmasına neden olabilir. Buna göre hareket edelim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, özellikle Mustafa Akbaş’ın Gs maçında oynaması sertlik ve hava toplarında üstünlük açısından yerinde oldu çünkü Majid’in çok yumuşak bir oyun yapısı ve hava toplarında çok büyük eksisi var. Bu açığını ayağa iyi oynayarak kapatabiliyor ancak yine de Mustafa dışında kiminle oynarsa oynasın rakipler için yumuşak bir defans hattına sahip oluruz. İranlı diğer stoperi de alabilmiş olsaydık birbirlerini çok güzel tamamlayabileceklerdi. Kısmet işte..İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Zargo, Majid'in yerine oynasa daha iyi. Ben Majid'i pek beğenmedim, Akbaş daha etkili oynuyor.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
takıma ve ünal hocaya güveniyorum. deplasmanda kayıplar olabilir normaldir ama o maçlara dahil değil bu maç git tt arenada gs ile berabere kal mesela. türkiyede şampiyonluk anadoludan geçer. düşme hattının önemli adaylarından biriyle daha bir şey kesinleşmemişken deplasmanda oynayacaksın bu önemli bir artı. ikinci sezon daha saldırgan olacaklar çünkü ve sen o sıra evinde oynayacaksın. bilet fiyatları konusuna da katılıyorum. otuz binin altına düşmemeli tribünler bunun için de fiyatlar düşmeli. hocanın bir demecinde olcayı hamle oyuncusu olarak kullanacağını duymuştum. bu maç abdül ile de başlayabilir belli olmaz ama yine de ben olsam ilk yarı kontrolü elde tutmak için olcayla ya da amiri ile başlardım.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
muhtemelen alanya hocası sosaya gölgesi gibi takip edecek birisini gorevlendirecektir. 2 haftalik sure icerisinde degisik hücum varyasyonları bulmaliyiz gs macinda sosanin attigi toplar harici hucum varyasyonumuz yok gibiydi birde duran toplarda etkili olamiyoruz. nedense havadan topu indirme secenegini hiç kullanmiyoruz pozisyon musait olmazsa bile 3 metre auta atsa bile topa vuruyoruz bunu en iyi başaksehir yapiyor epruano topu indiriyor icerden birisi golü atıyor
Yorum
-
Akbaş varsa akbaş oynarİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Zargo, Majid'in yerine oynasa daha iyi. Ben Majid'i pek beğenmedim, Akbaş daha etkili oynuyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum