Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olcay Şahan gerekeni söylemiş maçtan sonra.

A.Gücü futbolcusu hakemi uyarmış faulü ben yaptım diye hakem dikkate almamış.
    Durum böyleyse büyük art niyet var.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Düşünüyorum sinirleniyorum
      Sinirleniyorum düşünüyorum
      Yatacak yerin yok kalkavan mete

Yorum

Sorun belli çözüm belli. Yoksa bu defansla her maç 1-0 mağlup başlarız. Sivas maçında da net 2 kafa topu verdik tabi Kone’nin pozisyonu da vardı. Diğer 2 maçta 2 duran top golü.
        Geride sağlam durmuyor da takım atak da yapamıyor. Rıza'nın futbolunda en azından durgunluğa bunu sebep gösteriyoduk. Ünal Hoca'nın futbolu çok ham
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Sorun belli çözüm belli. Yoksa bu defansla her maç 1-0 mağlup başlarız. Sivas maçında da net 2 kafa topu verdik tabi Kone’nin pozisyonu da vardı. Diğer 2 maçta 2 duran top golü.
          Belli ki Kalecimizin de stoperlerimizin de cezasahasi haikimiyeti iyi değil...ama bizim oyunucular (Unal hoca dahil) futbolun temel kurallarini bile bilmiyoruz.
          Bu pozisyonda defans hattini neden cezasahasinin dişina çekmiyoruz?
          Gömülürsün defans olarak ama o zaman kalecin ve stoperlerin hava toplarinda iyi olacak.Screenshot_20180825-212317.jpg
          En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 26.08.2018, 00:04.

Yorum

• Kalecimiz Yok bizim kale sahasına hakim bir kalecimiz olsa böyle aptal goller yemezdik.. birisi Onur’a ellerini kullanmasını söylesin çıksın alsın topları

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz bu Kalkavan meteyle hiç maç kazandık mı ? İrdelemek lazım ben hatırlayamadım...
              Mete Kalkavan'ın art niyetli olduğu belli ama bir Bülent Yıldırım değil ondan kızamıyorum.

Enteresan olan şu ki kamuoyu ve medya'da 10-11 şampiyonluğumuzu çalanlardan biri olan Bülent Yıldırım'ın hiç konuşulmamasıdır.

Oysa ki matematiksel olarak şansımız sürse de şampiyonluk şansımızın az olduğu dönemde Cem Papila'dan daha çok bahsedildi.

Bülent Yıldırım'ın sağlam siyasi ve bürokratik desteği olduğu anlaşılıyor.

Mete ise yeteneksiz bir hakem serbest vuruşlarda minumum 2 dakikanı alıp, götürüyor.

Kararlarına güven duymuyor, kendisini çok kasıyor ve çelişkili bir izlenim bırakıyor.

Kucka'nın faul pozisyonu ise çok karışık orada hakemin tercih hakkında saygı duymak lazım.

Rakibin attığı dirseği refleks olarak görmüş olabilir nihayetinde Kucka'nın kambura'ya yattığını düşünerek faul verdi.

Yorum

• İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sanirim ben futboldan hic anlamiyorum , herkesin kufur ettigi bir macta onaziyi cok begendim.
                Iyi oynadı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu zeminde iyi top oynamak zor, yine bir şeyler yapmaya çalıştık. takım puan kaybetti diye gömmek de gereksiz. bu sezon iyi futbol oynayalım yeter. onun emarelerini görüyoruz sahada. karaları bağlamaya gerek yok.

fener bizden kötü başladı sezona ama pes edeceklerini sanmıyorum. ligi büyuk ihtimalle üstümüz de bitirecekler, benim zoruma giden de bu.hemen veryansın ediyor bizim taraftar. şu ölü toprağı üstümüzden atmamız lazım. bu takım olur, yeterki eksikler tamamlansın.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bugun fena bır oyun oynamadık. Eskidendi o ligde averaj takımları bulup show yapmak,hemen hemen bütün maçlarımız böyle zorlu geçecek gibi. Hakem hatasıyla yenildik.kazanmamamazı için bir neden yoktu.kazansa idik dahi şapkamızı önümüze almamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. sivas maçında 30 dakika top oynadık bu maçta daha az süre istediğimizi ortaya koyabildik. zemin bozukluğu olumsuz olarak yansdı aynı derecede rakibide etkilemiş olabilir lakin topu seven oyuncuların bozuk zeminde bu davranışları saçma sapan hareketler döngüüne dönüşüverdi.yusuf sosa ve abdulkadır topu gereğınden fazla kullanıyor.ilk devrede tek paslarla bırcok pozısyona gırebılecekken kenarda abdulkadır ve yusufun calımlarıını ızledık.kötü değilama faydası olmadı bu maçta.
                    yusuf cabuk yoruldu sosanın defansıf katkısı yok denecek kadar az. amırı neden denenmıyor kuması belli bır oyuncu aslında sans bulmalıydı bu maçta.
                    ünal hoca kötü bır hoca değil ama trabzonspor için bıraz tecrubesız dıyebiliriz.
                    hakem hatası olmasa kazanacaktık. ama bu belki de takım olamayısımızı ortbaas edecektı.maalesef 3.hafta ve bız henuz bır takım havası yakalamıs değiliz. zamana ıhtıyac var.daha ıyı olacağımıza emınım. macta ankaragucunden daha ıyıydık.onur maalesef guven vermıyor kalede.hatası belki yoktu bu aksam ama sankı daha atik bir kalecıye ıhtıyac var gıbı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Belli ki Kalecimizin de stoperlerimizin de cezasahasi haikimiyeti iyi değil...ama bizim oyunucular (Unal hoca dahil) futbolun temel kurallarini bile bilmiyoruz.
                      Bu pozisyonda defans hattini neden cezasahasinin dişina çekmiyoruz?
                      Gömülürsün defans olarak ama o zaman kalecin ve stoperlerin hava toplarinda iyi olacak.[ATTACH]16130[/ATTACH]
                      Söylediğin gibi savunma çizgisini 18'inin önüne çekip pozisyon alması, alan savunması yapması lazımdı.

Hani çizgideki ortalara yapacak birşeyin yok bu hazzedilebilir yalnız cepheden gelen açılarda böyle durmanın izahı yok.

Ünal işin teknik kısmında bilgisiz olduğu aşikar halbuki modern futbolu anlamak için açıp maç izlese neyin ne olduğunu görecek.

Yorum

• Şu bakış açısından hoşlanmıyorum "çok iyi mi top oynadık da hakem falan diyorsunuz?"

Çok iyi oynamayıp da kazanabilecekken saçma sapan bir faul kararı sonucu sonradan yine çok arayacağımız 2 puanı bıraktık. Kesinlikle art niyetli bir karardı ve genelde farkediyorsunuz kötü oynadığımızda kazanacakken bu tür şeyleri fazlaca yaşayabiliyoruz.

Yorum

• Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..

İlk yarı bence iyiydik ama ikinci yarı hiçbir şey yapmadık..

Ünal hoca bugün yine çıldırttı.Takım top oynamazken niye 70 e kadar bekledi anlamak mümkün değil..

Hakem hata yaptı eyvallah küfredelim ama sen o topa vurdurmayacaksın oldu da vurdu o adamı o kadar boş bırakmayacalsın..

1.si hava toplarında bu kadar kötü takım yapmak ve bir şekilde sorunu çözememek yönetim zaafiyeti , her maçta rakiplerin neredeyse tüm duran toplara vurması hocanın eksikliği..

Lige yeni çıkmış takımla oynuyorsun 2 kere öne geçiyorsan artık kazanacaksın bunun ötesi berisi yok.

Yorum

• bir de çıkacak oyuncunun yerine girecek adamda da benzer özellikler olacak abdulkadır cıkarsa yusuf girsin sosa girsin.oyunu rolantıye alacak değişiklikler yapmak zorunda mıyız her maçta.ikinci yarı oyna heyecan getirecek suratli bir yedek yok.İlk yarı attın attın ikinci yarı tamamen defansif işler yapılmakta

Yorum

• Ben takimdan ve unal hocadan umutluyum. Ersun ve Rıza'ya tanınan sansin yarisi taninsin onlardan daha basarili olacagina eminim

Yorum

• Bu sene ligdeki çoğu maçı izledim. Başakşehir maçı hariç ligdeki en iyi futbolu oynadığımızı düşünüyorum. Tek eksiğimiz hava toplarını toplayacak bir stoperimizin olmayışı ve onun da cezasını 2 maçta 5 puan ile ödedik. Onun dışında şuanki oyun yapımızla ligi ilk 4 te bitireceğimizi düşünüyorum. Şu Looserlıktan kurtulup bir ivme yakalarsak şampiyonluğa bile oynayabiliriz.
                                Son olarak Ünal Karaman ın başarılı olacağına hiç inanmıyordum ama bence şuana kadar ki performansı beklediğimin üzerinde. Evet bugün ki değişikliklerde geç kaldı ama bence doğru hamleler yaptı. Abdulkadir sahanın en kötüsüydü önce onu aldı, sonrasında ise artık bitme noktasına gelen yusuf ve sosa yı çıkararak ortasahanın direncini artırdı. ki rakipte maça havlu atmıştı bu sırada aslında. Ama hakemin uydurmasyon faulü ile bir 3 puandan olduk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                                https://twitter.com/serdarstan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X