Bu maç sabaha kadar oynansa alamayız çünkü bu maçı almak demek haftaya gs maçını kapalı gişe oynamak demek, bu maçı almak demek şehrin havaya girmesi demek, ama biz Trabzonsporuz her zaman böyle eşiklerde puan kaybederiz.
Kötü futbol ve kötü sonuç bekliyorum bizden bir cacık olmaz kanser olmaya devaaam..
(Toteme devam)
aslında biz böyle eşikleri geçebiliyoruz. bizim asıl geçemediğimiz eşik bütün rakiplerin kaybettiği hafta kendi maçımız oluyor
ismail kartal denen şahsiyetsiz hatırlarsanız 2 sene önce gaziantepspor da iken 2.hafta oynamıştık 90 dakiak boyunca ellerinden gelen pisliği yapmış yerden kalkmamışlar orkan çınarın 100 defa vursa 99 u gol olmayacak bir şutla bizi yenmişlerdi gene aynı tür bir oyun bekliyorum.
ankaragucunu hiçilzemedimo nedenle maç için bir tahminde bulunabilmem çok zor. kazanırız gibi düşünüyorum eskiden de ankaragücünü genellikle yenerdik .iyi bir oyun skora bağlı olarak ortaya çıkabilir.ilk dakikkalarda goller bulursak maç shov havasında gecebilir. geride oynayan ezik bir oyun da beni şaşırtmaz.başaksehır macında olduğu gibi. hayırlısı bakalım kazanırız ınsallah
Bu mevsim oynanan hiç bir maçtan süper futbol beklemeyin bence. Sadece bizim takım için değil, genelde böyle olur. Hem hava, hem takımın alışması vs vs..
lige yeni çıkmış toplama bir takım, deplasman, ligin ilk haftaları ve Trabzonspor. Tüm bu etkenler buluşunca galibiyet bize biraz uzak gibi duruyor.
Ama umarım galip gelen takım biz oluruz.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx анархія-мама
Yorum