Arkadaşlar Husseini midir nedir bizi çok yakacak. Ünal bu adamı yedeğe alsın. Alt yapıdan herhangi birisi bundan iyidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Milllete bak lige havlu attın 3 haftada fb yenilyo oley.... Zaten durumumuzun özeti bu kendimizi salmış gitmişiz 7 senedir .Olsun şenolcuğumuz kargasporuyla daha rahat sampiyon olur bizde senolcugumuzu alkışlarız en büyük Trabzonsporlu şenol.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hosseini ayakları leş. Topu indirdiği yer ceza sahası yayı. Kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil.
Onazi çok gereksiz geri oynuyor. Birkaç kere hızlı çıkacakken geri oynadı. Yusuf da 1 kere yaptı sanırım.
Ve yine, topun kıymetini bilmiyoruz. Kendi sahamızdan taç kullanıyoruz ve kolayca topu rakibe veriyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Takımda bunu yapacak öz güven yok, öyle bir takım kaptanı yok, hoca yok en acısı öyle bir büyüklük kalmamış takımda yok.İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli son dakikalarda gol yiyoruz. Lan biri de çıkıp demiyor mu hadi beyler maçı bitiriyoruz falan diye bu nasıl iş.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Şöyle hagi tipinde hırslı bir adam yok bizde. Herkes mağlubiyeti kabulleniyor hemen. Bu yüzden kaptan kalecileri sevmiyorum. Takımın merkezinde herkes ile iletişimi kuvvetli olabilecek birileri lazım. On numara sistemi öldüğünden beri böyle adamlar da çıkmıyor sanki artık.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda bunu yapacak öz güven yok, öyle bir takım kaptanı yok, hoca yok en acısı öyle bir büyüklük kalmamış takımda yok.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Vahid amiriİlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle hagi tipinde hırslı bir adam yok bizde. Herkes mağlubiyeti kabulleniyor hemen. Bu yüzden kaptan kalecileri sevmiyorum. Takımın merkezinde herkes ile iletişimi kuvvetli olabilecek birileri lazım. On numara sistemi öldüğünden beri böyle adamlar da çıkmıyor sanki artık.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
Maçi "çok erken bitirdiğimizden" olmasin!?...İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli son dakikalarda gol yiyoruz. Lan biri de çıkıp demiyor mu hadi beyler maçı bitiriyoruz falan diye bu nasıl iş.
Yeni giren Kuçka adamla kafaya çikacağina, faul almak için uğraşirsa...
Yeni giren Batuhan rakibin tek uzun adami yaninda değilmiş gibi rahat olursa ve top bana gelene kadar biri vurur derse...
Kaptan Onur sorumluluk alip topa çikacağina, ben çizgide bekleyeyim boşa çikmaktan iyidir derse...
Sahada hiç kimse sorumluluk almazsa, biz daha çok basit gol yeriz.
Yorum
-
Sorun belli çözüm belli. Yoksa bu defansla her maç 1-0 mağlup başlarız. Sivas maçında da net 2 kafa topu verdik tabi Kone’nin pozisyonu da vardı. Diğer 2 maçta 2 duran top golü.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİğrenç bir istatistik. Çok başımız ağırır defansı çözmemiz lazım10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Lige yeni cikmis toplama takim, senden daha iyi Alan savunmasi yapiyor, ne hakemi..geciniz!
Sahanin en iyisi Onazi ama ortasaha yoklari oynuyor cünkü Sistem adina hivbirsey yok. ÜNAL Karamana sahip cikmaya devam edin. .
Haaa kafa topu hakimiyeti iyi olmayan iki stoper alanlarada selam...“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum