Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kucka’nın pozisyonunda bile Kucka suçlanıyor. Adam dirsek yiyor ne yapacaktı o pozisyonda eğilmekten başka? Ya sabır !!
    McLas was Here

Yorum

• Art niyetli hakemleri neden hep bizim maça veriyorlar kardeşim adam katletti maçı puan kaybetmemiz için herşeyi yaptı son 4 dakikayı oynatmadi bile...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Hakem tam bir katıksız..........

Yorum

• Yanılmıyorsam geçen 3 haftada VAR sistemine başvurulmayan tek takımız... Bunu iki nedene bağlıyorum o kadar kötüyüz ki takım olarak hiç ihtiyaç duyulmadı yada bize ciddi anlamda bir hakem art niyeti söz konusu , yönetimin bunu araştırması gerek sanırım.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Şu maça 4 dk uzatma vermek sahada hakem olmadığının kanıtıdır. En az 7-8 dk verilmeliydi, 4 verdi onu da oynatmadı. Bildiğin tetikçi resmen.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              18 takim arasinda acik ara en kötü teknik direktöre sahibiz. Daha oyunu okuyamiyor, oyuncularin pozisyonunu bilmiyor, oyuncu dizilislerinde berbat, yan top zaafina care bulamiyor vs. Zaten kalibresi Karabük gibi takima yetiyor. Ondan sonra hicbir takim kendisini istemedi bu herseyi ortaya koyuyor. Biz gidip adami takimin basina koyduk
              Ismail Kartal resmen oyunuc degisikliklerinlen bitik takimi oyuna tekrar dahil etti.

Unal hoca da maalesef tam tersi. Hamleleri gec yaparak oyuna dahil olmamizi engelledi.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kötü anlari oldu ama bütün mac kotu oldugunu dusunmuyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                yusuf gibi bir yetenek 90 dakika boyunca kötü olamaz zaten hocam. doğal potansiyelinin onda biri, bizim vizyonsuz taraftarımızın beklentisinin beşte biri, kendi standartının yarısıyla oynuyor iki haftadır. doğru mevkide değerlendirilse en azından kendi standardına ulaşıp susturacak yine pusuda bekleyenleri.
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• [MENTION=10764]TSKara61[/MENTION] [MENTION=1653]Varlıbaş61[/MENTION]

Eldeki malzemeyle de ilgili bence bu konu. Neredeyse her topta rakiplerin vurması sadece çalışmayla olacak bir şey değil. Kuco'nun girişine de bundan sevinmiştim biraz ama o da yetmedi. En azından bence böyle
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Abdülkadirle yusufun oynadığı yerleri ya değiştirip oynatacaksın ya da yusufu hiç oynatmayacaksın.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ismail Kartal resmen oyunuc degisikliklerinlen bitik takimi oyuna tekrar dahil etti.

Unal hoca da maalesef tam tersi. Hamleleri gec yaparak oyuna dahil olmamizi engelledi.
                      o dört dakikanın 30 saniyesinde top oyunda kalmadı.

yahu biz bu meteyle maç kazandık mı ben hatırlamıyorum.

yönettiği her maçımızda aleyhimize skora etki eden hatalar yapıyor şerefsiz.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• - Her maç gol yiyoruz

- Her duran top kalemizde tehlike

Sıkıntı.
                        .

Yorum

• Onur 2 puanı Ankara'da bıraktı kendisini severim ancak durum bu.Yahu ikinci golü izledikçe kan beynime sıçrıyor.6 pas çizgisinin üstünde kafa vuruyor rakip la kardeşim ne bok var kale çizgisinde çık ya Allah aşkına çık ya yumruk vur birşey yap yahu

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle alakası yok mete kalkavan olimpiyatta bu sezon cocugu ile hazırlık maçımızı izlerken konustum adam açıkca soylemesede Trabzonsporlu olduğunu hissettirdi sen hocana kız boşver hakemi
                            Abdül'e sarı kart, Kuco'nun pozisyonu, maçı 4 dakika uzatıp 3 dakikasını oynaymadan bitiren Trabzonsporlu hocanın ben ta derim de gece gece gerilmeye gerek yok şimdi. Sen hocaya bakmaya devam et.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Ne Onazi defansif ortasaha
                              Ne Sosa merkez
                              Ne Yusuf sağ kanat
                              Ne de Olcay sol kanat
                              Bunun adı gerizekalılık.

Olcay sağa geçti, gol geldi, bu adamın solda oynayacak yeteneğe sahip olmadığını görmek için kör olmamak yeterli.
                              Kanatları Abdülkadir-Amiri yapıp ortaya 2 adam almadıkça bu takım adam olmaz.
                              Stoperden bahsetmeye lüzum yok, taktik açıdan sağ forvete de ihtiyaç var.

Yorum

• Eger orta sira takimiysan evet bugun iyi oynadik. Eger tepeye oynayacak bir takimsan kotu oynadik. Buyuk takim hocasi ve futbolcusu vasat anadolu takimi gibi golu atar atmaz topu rakibe verip beklemeye gecmez. Topcularinda ozguveni dusuk maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X