Aynı kadro devam eder... Nwakaemeyi ve Burağı sonradan oyuna almak daha doğru. Forma adaleti açısından.
STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ankaragücü 3 yeni transfer yaptı bizim maça saklarlar onları Gayse maçına yetistiremezler neyse yaa...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bu maçi alirsak o havayla gs akyazidan çikamaz.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Kadro aynı olmalı. Oyuncu değişikleri aynı olmamalı.
Sosa çıkarsa Kuço,
Yusuf çıkarsa kanat oyuncusu girmeli.
Gole çok ihtiyaç olursa son dakikalarda
Onazi
A.kadir-Yusuf(Sosa)
Olmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Sivas maçındaki başlarsak çok rahat kazanırız. Ankaragücü şu an tam bir toplama takım görüntüsünde.Yorum
-
Sivas maçındaki ilk yarıda oynadığımız futbolu Ankara'da da sergileyebilirsek galip gelebiliriz. Neden olmasın? Aynı istek ve arzu ile mümkünTRABZON SPORYorum
-
-
Ne yapıp edip almamız lazım 1-0 olsun bizim olsun,3-4 transfer daha yaptı Akaragücü, bizde şans yokki gs ilk hafta leş defansa karşı oynadı aldı 3 puanı mis gibi, yinede yeni transferler iyi olsa dahi(iyi mi değilmi bilmiyorum) uyumlu bi görüntü çizmeleri zor 3-5 günlük antremanla.
Olurda kazanırsak gs maçı full çeker o yüzden bu maçı almamız şart o heyecanı özlemişiz,herşeyin başlangıcı olabilir bu maç futbolcular ona göre motive edilmeli.
Siz bu maçı alın taraftar gs maçını cehenneme çevirir o gazla boğup alırız 3 puanı, hadi be güldürün yüzümüzü senelerdir bıktım erken havlu atmaktan şampiyon olalım olmayalım o sorun değil yeterki şu heyecanı yaşayalım bu kadarınıda çok görmeyin bize.Yorum
-
şuan izliyorum alanyaspor acayip goller kaciriyor dakika daha 21 bu defans ile ankaragücü bizden 1 puan bile alamaz emin olunYorum
-
3 puan ile devam etmeliyiz. Bizim için her maç önemli. Çünkü bu takım kazanmaya alışmalı.
Kaybettikten sonra toparlanmamız çok zor oluyor.
Yorum
-
3 puanı almalıyız. kritik maç. alırsak galatasaray maçına daha çok motive oluruz. ondan sonra alanya deplasmanından sonra üst üste iki hafta evimizde oynayacağız. kaybedersek tepe taklak da olabiliriz, kazanırsak ise bir anda kendimizi yarışın içinde de bulabiliriz. sıkıntımız ise, lige yeni çıkan takımlara karşı genelde puan kaybediyoruz.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
Yorum
-
Bayramda Ankaradayım ve maça gideceğim.anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum