Kucka’nın pozisyonunda bile Kucka suçlanıyor. Adam dirsek yiyor ne yapacaktı o pozisyonda eğilmekten başka? Ya sabır !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yanılmıyorsam geçen 3 haftada VAR sistemine başvurulmayan tek takımız... Bunu iki nedene bağlıyorum o kadar kötüyüz ki takım olarak hiç ihtiyaç duyulmadı yada bize ciddi anlamda bir hakem art niyeti söz konusu , yönetimin bunu araştırması gerek sanırım.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Ismail Kartal resmen oyunuc degisikliklerinlen bitik takimi oyuna tekrar dahil etti.İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18 takim arasinda acik ara en kötü teknik direktöre sahibiz. Daha oyunu okuyamiyor, oyuncularin pozisyonunu bilmiyor, oyuncu dizilislerinde berbat, yan top zaafina care bulamiyor vs. Zaten kalibresi Karabük gibi takima yetiyor. Ondan sonra hicbir takim kendisini istemedi bu herseyi ortaya koyuyor. Biz gidip adami takimin basina koyduk
Unal hoca da maalesef tam tersi. Hamleleri gec yaparak oyuna dahil olmamizi engelledi.
Yorum
-
yusuf gibi bir yetenek 90 dakika boyunca kötü olamaz zaten hocam. doğal potansiyelinin onda biri, bizim vizyonsuz taraftarımızın beklentisinin beşte biri, kendi standartının yarısıyla oynuyor iki haftadır. doğru mevkide değerlendirilse en azından kendi standardına ulaşıp susturacak yine pusuda bekleyenleri.İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötü anlari oldu ama bütün mac kotu oldugunu dusunmuyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
[MENTION=10764]TSKara61[/MENTION] [MENTION=1653]Varlıbaş61[/MENTION]
Eldeki malzemeyle de ilgili bence bu konu. Neredeyse her topta rakiplerin vurması sadece çalışmayla olacak bir şey değil. Kuco'nun girişine de bundan sevinmiştim biraz ama o da yetmedi. En azından bence böyle
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
o dört dakikanın 30 saniyesinde top oyunda kalmadı.İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsmail Kartal resmen oyunuc degisikliklerinlen bitik takimi oyuna tekrar dahil etti.
Unal hoca da maalesef tam tersi. Hamleleri gec yaparak oyuna dahil olmamizi engelledi.
yahu biz bu meteyle maç kazandık mı ben hatırlamıyorum.
yönettiği her maçımızda aleyhimize skora etki eden hatalar yapıyor şerefsiz.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Yorum
-
Abdül'e sarı kart, Kuco'nun pozisyonu, maçı 4 dakika uzatıp 3 dakikasını oynaymadan bitiren Trabzonsporlu hocanın ben ta derim de gece gece gerilmeye gerek yok şimdi. Sen hocaya bakmaya devam et.İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle alakası yok mete kalkavan olimpiyatta bu sezon cocugu ile hazırlık maçımızı izlerken konustum adam açıkca soylemesede Trabzonsporlu olduğunu hissettirdi sen hocana kız boşver hakemiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ne Onazi defansif ortasaha
Ne Sosa merkez
Ne Yusuf sağ kanat
Ne de Olcay sol kanat
Bunun adı gerizekalılık.
Olcay sağa geçti, gol geldi, bu adamın solda oynayacak yeteneğe sahip olmadığını görmek için kör olmamak yeterli.
Kanatları Abdülkadir-Amiri yapıp ortaya 2 adam almadıkça bu takım adam olmaz.
Stoperden bahsetmeye lüzum yok, taktik açıdan sağ forvete de ihtiyaç var.
Yorum
-
Eger orta sira takimiysan evet bugun iyi oynadik. Eger tepeye oynayacak bir takimsan kotu oynadik. Buyuk takim hocasi ve futbolcusu vasat anadolu takimi gibi golu atar atmaz topu rakibe verip beklemeye gecmez. Topcularinda ozguveni dusuk maalesef.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum