Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta | MKE Ankaragücü 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlla Yusuf'u 11 oynatacaksak 10 numara pozisyonunda oynatalım. Abduş sağa geçsin madem öyle.

İnşallah kazanırız. Biraz gayret çocuklar rakip o kadar da iyi değil, hadi be.

Yorum

• Waka ayrıl da gel oğlum

Yorum

• Macta olan varmi aranizda. Cocukla geldim arabam yok. Donuste aracina binebilcegim kimse varmi?? Mamak olur kizilay olur

Yorum

• Kesinlikle daha iyiyiz, az kıpırdasak rahat gol atacağız, ama klasik deplasman mağlubiyeti kokuyor açıkçası...

Sent from my iPhone using Tapatalk
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Takım ilk yarının çoğunda istekli top oynadı. Eldeki Sosa gibi pahalı ayakların da bunda katkısı fazla. Aldığı paraya oranla bugün yapılan işler çok normal ki defansın vasat altı halinin yedirdiği gol de bi o oranda etkili. Pahalı adamlar ile vasatlar bir araya gelmesinden nasıl bir takım çıkacak sezon sonu gelmeden Eylül-Ekim gibi belli olur.
            A.Kadir yeri yerinde etkili olması için birşeyler yapması lazım güven kazanması için yoksa 10 numara bölgesi zor bir bölge , tereyağından kıl alma yeri orası ve bana göre ısrar edilmeli . Kenarda gösterdiği verimi burada göstermesi zor , çünkü daha dar bir alanda oynuyor. Kenardan alıp uzun mesafa kat edip orta, pas yapmak teknik becerisi yüksek biri için daha kolay. 10 numara bölgesi daha mücadele isteyen, rakibin ortasaha,stoperleri ile en dirençli olduğu bölge.
            Sosa durarak oynuyor, verimli işler yapıyor. Kanatlarda bir tek Yusuf bir şey yapmaya çalışıyor, Olcay yokları oynuyor. Ben olsam A.Kadir'i ikinci yarılığına kenara alır, Olcay-Kucka (kadroda var mı bakamadım) yapardım kanatlara hareket getirmek için zira Roda bu hali ile pas beklerken verimsiz görünüyor golde katkısı olsa dahi. Burak ile kısırlığı çözmek için başka birşeye dönebilme şansı da var hocanın.

Göreceğiz...
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Zemin iyi olsa kazanırız derdim ama bu zeminde top oynamak çok zor.
              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlla Yusuf'u 11 oynatacaksak 10 numara pozisyonunda oynatalım. Abduş sağa geçsin madem öyle.

İnşallah kazanırız. Biraz gayret çocuklar rakip o kadar da iyi değil, hadi be.
                Orada da topu ayağında tutamıyor.
                Duvar olamıyor.
                Yusuf en iyi kanat forvet oynar ama bir gol bulmasi lazim.
                Baski altina aldik çocuğu iyice.
                Bir gol atsa, kendine gelecek.
                Bu mac cok yalniz kaliyor kanatta.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bu İsmail Kartal takımları bize atak yapmadan gol atıyor tam nefret edilecek bir oyun stili hatırlayın Gaziantep'teyken tek kale oynadik 90. Dakika saçma bir atak ve dünyaya tek gelme gerekçesi TS ye gol atmak olan sonra diger maçlarda sahadan silinen suanki bjk li orkunmuydu neydi onun golüyle yenilmistik

Yorum

• Takim gayet iyi ileride yine kaosa giemezsek daha da iyi oluruz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• ya bıktım şu yusufun adam geçme çabasından çıkar ayağından topu palı oyna artistliğe ne gerek var..
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yusufffff pas ver passs

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu Yusuf bizi bitirecek. Bıktım yahu !
                          McLas was Here

Yorum

• Yusuf top ezmekten başka bi işe yaramıyor, beceremiyorsun bari pas ver.

Yorum

• Yusuf nerden basladi abi bu calim sevdasi sende.

TX201LAF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yusuf DDD vallahi komedi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X