İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 30. Hafta l Trabzonspor 0 - 2 D.G. Sivasspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan vasat bir görünümde ben Arda'yı bekliyorum. Kalecinin önceliği kurtarmak ayakları nasıl olursa olsun.
zaten modern futbol artik böyle, koca Trabzonsporun altyapisindan prof olan kaleci bu cagda bu özelliksiz olmasi imkansiz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Puan kaybı yaşadığımız geçen haftadan dolayı bu maçın önemi daha da arttı beşincilik yarışında rakiplerimizle olan farkı açmak veya en kötü ihtimalle farkı korumak adına bu maçı mutlaka kazanmalıyız.
sivas lige yeni çıkmış bir takım olarak bu sezon gayet başarılı bir performans gösteriyor.Samet Aybaba da bizde olsun bjk da olsun şimdi Sivas da olsun düşük bütçelerle iyi işler yapan bir hoca.
Onurun olmaması üzücü oldu.Uğurcan kendisine gelen bu fırsatların kıymetini bilmeli.Kaleci pozisyonunda yedeklere her zaman şans gelmez bi kaç kez şans gelir o nedenle kendisi için bu fırsatları iyi değerlendirmeli.Ayaklarını iyi kullanıyor,fizik olarak da üç kaleci içinde en dengeli kaleci fiziği kendisinde bu yeteneklerini artık herkese göstermeli.Kalede figüran gibi değil 40 yıldır kaledeymiş gibi özgüveni yüksek olarak durmalı.Kendisi adına bu altın fırsatı değerlendirir umarım.
Son maç performanslara bakarak bir kadro yaparsak bana göre kamil ahmet geçen hafta formayı tekrar perreira ya kaptırdı,hubocan,uğur, novak devam etmeli orta sahada kucka geçen hafta ki performansı devam ettirir umarım.Yusuf yazıcı son haftalardaki skor katkısına devam etmeli ve forvet burak takımın bu zor periyodunda sahada olabilir inşallah.
Yorum
-
Halil Umut Meler atanmış.
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.04.2018, 13:52.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgurcan bana göre de vasat bir kaleci fakat bu maçta sonsuz başarılar. Belli mi olur belki de gercekten bazi yeteneklerini sergiler ve kaleyi devralir.
Unutmayin ki 25 yaşına kadar Volkan Babacan kaleciligi bırak, top kontrol etmeyi bilmiyordu.
Böyle bir sürü örnek de verilebilir.
Bir Alanya maçı ile çocuğu yargilamak ve yerden yere vurmak doğru değil...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Sivas'ı Konya 5'ledi. Bizde en az plaka yaparız. Yine Erzurum'dan yürür müsün?Malum geçen hafta skor 2-3'de kalsaydı yürüyecektin
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan vasat bir kaleci, yalandan üstüne düşme çabasına girmeyiz umarım.
Doğru düzgün bir kaleci lazım bu takıma.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'ı Konya 5'ledi. Bizde en az plaka yaparız. Yine Erzurum'dan yürür müsün?Malum geçen hafta skor 2-3'de kalsaydı yürüyecektinBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar finale ciktigina göre onlar gitmiyor mu Avrupa'ya ?
Yorum
-
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupayı alan lig konumundan dolayı Avrupa'yı garantilemişse kupa finalistine ne oluyor peki? Babayı mı alıyor? Bence mantıksız.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum