Ugurcan ne hazirlik maclarinda ne de oyuna girdigi alanya macinda guven verdi bana insallah cikar utandirir bizi..zeki ayvaz gibi silinip gitmez umarim..
TSL 30. Hafta l Trabzonspor 0 - 2 D.G. Sivasspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
evet ugurcan kaleye gecicek, insallah iyi cikar ama bence hem heycanli hemde oyun praksisi olmiyan genc birisi cok basit gol yiyecek. Alanya maci gibi .. ne yapib edip kale kimse vuramazYorum
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Uğurcan ın kaleye geçmesinin bana verdiği tedirginlik son yıllarda Onur olmadığında kaleye geçen fatih öztürk veya Esteban ın verdiği tedirginlikten fazla değil. Alanya maçı ekstra bir maç oldu. Ne olduğunu anlamadan birden kaleye geçti. Bu hafta mental olarak daha hazır olur maça. Kendisine gayet güveniyorum, inşallah futbol şansı da yanında olur.There is no spoon...Yorum
-
Akhisar, galatasaray karşısında 2-0 önde böyle olursa sanırım avrupaya gidemiyoruz.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Yorum
-
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Bir ara finale kalan da gidiyordu avrupa kupalarına sanırım sistem değişti.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Uğurcan in izlediğim maçlardaki en kötü yanı ileri çıkışlarının çok bodoslama oluşu ve zamanlama hataları. Bu sebeple yaptırdığı birkaç penaltı hatırlıyorum.
Ama tabi yaşı genç, kendini geliştirmek için çok vakti var.heleki kalecilerin geç olgunlaştığını düşünürsekYorum
-
Ugurcan hepimiz icin bir muamma ama alanya macina gore yorum yapmak hic adilane olmaz. Devre arasi pat diye oyuna girmek ile bir hafta boyunca maca hazirlanmk cok farkli. Genc bir oyuncu ozguven cok onemli. Umariz ki ilk macinda ozguveni kirilmaz.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.Yorum
-
akhisar kupayı alır uefa ya gidemeyiz. zaten böyle gideceksek hiç gitmeyelim rezillikYorum
-
Sanırım Akhisar’ın tur atlamasıyla bizim Avrupa şansımız kalmadı yanlışmı biliyorum acaba [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum