Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 30. Hafta l Trabzonspor 0 - 2 D.G. Sivasspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şöyle bir özet geçelim.

- Sivas'ta Robinho sarı kart cezalısı.

- Esteban hala sakat

- Aksilik olmazsa Esteban ve Onur hariç tüm sakat ve cezalılarımız dönüyor. Sadece Castillo belirsiz ki onun sorunu başka.

Ayrıca Alanya maçında yaşananlar nedeniyle Arda'nın ilk 11 başlamasını istiyorum. Uğurcan korku hissedecek, Arda tedirginlik...

İkincisini yenmek daha kolay.
    onurda ilk sezonu antalya ya karsi berbat bir mac cikarmisti
    1 sezon sonra ünal hoca kaleyi verdiginde senmisin, benmiyim demedi

bence bunu bosuna konusuyoruz, riza ne yapip eder estebani maca yetistirir,,,
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kesinlikle,lig bitmiş, amaç ve hedef çok kritik noktada değil, genç kaleci için bulunmaz ortam lakin yine Esteban oynatacak, yazık gençlere.

Yorum

Sakat olmadığı dönemde bile hantal bir yağ tulumu olarak ortalıkta dolaşan Esteban kardeşimizin henüz idmana çıkmışlığı yok Selçuk. Oynayamaz.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sakat olmadığı dönemde bile hantal bir yağ tulumu olarak ortalıkta dolaşan Esteban kardeşimizin henüz idmana çıkmışlığı yok Selçuk. Oynayamaz.
          pazar günü düz kosu yapiyordu

bugünün antrenman videosunu daha bakmadim ama yönetim bisey demezse eminim bu hoca ne yapip edip estebani oynatacaktir...

Ünal Karaman

Yorum

ha iste

esteban takim ile calisiyor

en az 7 kilo fazlasi var

berodanda yedigi standart gollerden yiyor

ama biseyide katmaliyim, esteban sivasi seviyor, oynadigi 2 sivas macindada kariyerinin zirve maclarini cikartti...

Ünal Karaman

Yorum

hoca açıkladı, uğurcan olacak kalede.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hoca açıkladı, uğurcan olacak kalede.
                kaynak ne, izleyip rahat ediyim

Ünal Karaman

Yorum

kaynak ne, izleyip rahat ediyim
                  basın toplantısı yaptı biraz önce.
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    basın toplantısı yaptı biraz önce.
                    https://youtu.be/yx3Iseirq_I?t=573
                    sagol

süper iste

bu ugurcanada güven asilar

Ünal Karaman

Yorum

Uğurcan vasat bir kaleci, yalandan üstüne düşme çabasına girmeyiz umarım.

Doğru düzgün bir kaleci lazım bu takıma.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Uğurcan ilk çıktığında ümit veriyordu ama şu an öyle bir durumu yok. Tolga'da dediğimi Uğurcan için de demiştim. Doğru kulüplere gidip olgunlaşması lazım. Tolga'da yapılan hata tekrarlanıyıor. Bu maçta elbette başarılar dilerim
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Ugurcan bana göre de vasat bir kaleci fakat bu maçta sonsuz başarılar. Belli mi olur belki de gercekten bazi yeteneklerini sergiler ve kaleyi devralir.
                          Unutmayin ki 25 yaşına kadar Volkan Babacan kaleciligi bırak, top kontrol etmeyi bilmiyordu.
                          Böyle bir sürü örnek de verilebilir.
                          Bir Alanya maçı ile çocuğu yargilamak ve yerden yere vurmak doğru değil...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Vurup gecmeliyiz
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Rakipte iki önemli eksik var, ndinga ve robinho. Deplasmanda yendiğimiz Sivasspor'u bu kez kendi sahamızda yenip avrupa için yarışı koparmaya başlamalıyız. Onur'un oynayamayacak olması cidden üzücü ama umarım uğurcan iyi bir performans sergiler. Castillo, onazi, okay ve burak'ın takıma döneceğini düşünüyorum. Başarılar FIRTINA!!!
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

tolgayi egiten bir kaleci yoktu, tony silvadan sonra onur ve tolganin gelisimi ortada

ugurcanida egiten bir onur var, bu ugurcan icin büyük sans. özellikle ugurcanin en zayif yönünün teke tek oldugunu düsünürsek, cünkü onur teke tekde dünyanin sayili kalecilerinden
                                yani onurdan bu konuda biraz bisey kaptiysa sivas macinda bu isi basari ile yapacaktir

ugurcanin en güclü yani ise toplan olan iliskisi, santrforumuzda burak oldugunu düsünürsek bu özellik cok sey katacaktir

buraga direk asist atabilecek biri ugurcan, rakibinde bu özelliginden büyük ihtimallen haberi yok
                                60 metrelik nokta toplarlan buraki beslemesini umarim hoca ona görev olarak verir...

burda cok kisinin yazdigindan cok daha iyi kaleci olacak yetenek var ugurcanda, ama iste yetenek hersey degil

yetenek sadece kimisi seyleri daha hizli ögrenmeni saglar, azim ve karekter yeterince calisip bu inceliklerin üzerine gitmeni saglamiyorsa bir messi kadar yetenekli olsanda senin baris memis gibi olmana engel olmaz

yani bu macta ugurcandan yetenegini göstermesini beklemiyecegiz, yetenegi onu bugüne getirdi. cumartesi ugurcanin karekterini izleyecegiz!

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X