Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 26. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Evkur Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Skora aldanıp gaza gelmemeliyiz.

4-1 kazanılacak türden bir oyun oynamadık.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Yusufa kızmanın sövmenin bir tek mantıklı açıklaması var mı Allah aşkına? Bonservisine 5 milyon kendine 3 milyon mu verdik. Her sene bizi tek başına şampiyon yapıyordu da bu sene mi yatıyor, oynamıyor bu çocuk.

Alt yapıdan daha geçen sene çıkmış, bedavaya oynayıp olağanüstü katkı yapan bir çocuk daha. Bırakın yakasını Allah aşkına.

Gidin az ötede oynayın yahu.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Skora aldanıp gaza gelmemeliyiz.

Aynen öyle, her zaman ki gibi maç izlerken bir ara uyudum. Yusuf iki tane çakıp rakibin gardını düşürene kadar tam bir "Anadolu Futbolu " vardı ortada.

Yorum

• Avrupaya gidebilmek ve ilk yarıda mağlup olduğumuz takımdan rövanşı almak açısından güzel bir üç puan oldu.

Maçı değerlendirirsek Akhisar maçına göre oyun kalitemiz çok aşağıdaydı,yine oyun kurmakta zorlandık,pas hatası yine fazlaydı, savunma hattı da çok zayıf göründü,Uğur ve Okay arkalarına bir kaç kez adam kaçırarak tedirgin etti.Bir başka eksiklik ise şut çekilirken toptan korkuyorlar,stoper korkusuz olacak.

Orta sahada kucka,onazi pas hatası fazla yaptılar.Kanatlar işlemedi ve sosanın da bu maçta oynamaya dair keyfi yoktu.Bu durum kötü oyunu ortaya çıkardı.

Aslında maç öncesi bir çok pozitif faktör vardı bizim için rakipler puan kaybetmişti bu sebeble maça daha aç daha tempolu başlamak varken oyuncuların ruh hali hoşuma gitmedi.

İkinci yarı Burakın kişisel becerisi ve malatyanın facia savunmasıyla tekrar öne geçince sonrasında yusufun attığı gol ile özgüvenin tavan yapması, ndoyenin de katkısıyla fark açıldı.

Olumlu şeylerden bahsedersek yusufun tekrar kendini hatırlatması güzeldi.Onazinin skora katkı vermesi güzeldi.Ndoyenin,Abdülkadirin çabası güzeldi.Farklı skorda hepsinden güzeldi.

Yorum

• Skora bakarsak güzel bir skor ve galibiyet!
            kendi sahanda 4-1 galipsin.
            her hafta bir takım siyahla beyaz olur mu kardeşim.
            her haftayı geçtim,dünkü maçta olduğu gibi
            siyah beyaz farklılıkta oynuyoruz.
            *
            dün sosa nerdeydi?gören varmı?
            kucka be kardeşim elini bir taşın altına sok be.
            aldığın her topu önün boş olsa da, dolu olsa da
            devamlı yana ve geriye oynuyorsun.
            bu ne korkaklık böyle ileriye dikine oynasana be kardeşim,
            *
            kral burak diyorlar!
            ben kral filan göremiyorum sahada.
            devamlı aynı hatayı yapıyor,koşmasını,pres yapmamasını geçtim.
            dünkü yediğimiz golün baş sorumlusu burak tır.
            ilk hamlede ayağından topu çıkarmıyorsun,bu tür pozisyonlarda devamlı topu kaybediyorsun
            sonra başımız ağrıyor.
            gol atsada,attırsada
            laubali oynadığını düşünmüyorum,
            görüyorum.
            *
            2 golümüz 1 dakika geç atılsaydı,
            o dakikaya kadar hiç bir şey oynamayan yazıcı dışarı alınacaktı.
            golü atınca rıza hoca bekletti,morallendi 3.golümüzü attı.
            *
            son haftalarda takımın en iyisi onazi aferin onaziye.
            *
            gs maçı öncesi,milli maç arasında alınan galibiyet çok iyi oldu.
            *
            bir bahar ve tatil günü,
            gündüz maçında işini gücünü bırakarak takımı yanlız bırakmayan
            elinden geldiği kadar takıma alkış ve bağırarak destek veren
            1.361 !!!(binüçyüzaltmışbir) kişinin, büyük küçük demeden
            hepsinin ellerinden öpüyorum.

Yorum

• Dün dikkat ettim. Kucka penaltı golünden sonra hiç sevinmedi. En ufak bir tepki dahi vermedi.
              Hareketlerinin altında bir bit yeniği aramak istemiyorum. Fakat saha içerisinde hal ve hareketleri, performansı ile sıkıntılı duruyor.
              Sezon başında yine performans veremese de istekli ve arzulu oynuyordu. Fakat son haftalarda isteksiz ve sıkıntılı...
              Umarım başımıza iş açmaz! Ve profesyonel şekilde davranır.

Yorum

• Kazanmak zorundaydık kazandık. Avrupa savaşı verdiğimiz rakiplerin hepsinin puan kaybettiği bir hafta oldu. Maçın hepsini izleyemedim. 3-1 iken izlemeye başladım ama ne yalan söyleyeyim takımım 3-1 öndeyken bile diken üstünde hissettim çünkü öyle bir görüntümüz vardı sahada. Onur'un hatasıyla gelişen atak ve hemen sonrasında gilberto'nun karşı karşıya atamadığı pozisyonlar tehlikeliydi. Bir tanesi gol olsa maç çok değişik şekilde bitebilirdi.

Milli takım arasında sakat oyuncuların iyileşmesi ve gs deplasmanına eksiksiz gitmemiz gerekiyor. Oradan alınacak 1 puan bile çok kıymetli çünkü.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

Skora aldanıp gaza gelmemeliyiz.

BMN yonetim kurulu uyelerinin bu moral bozucu mesajlari harbiden can sikmaya basladi..

Erzurum cok soguk heralde ?
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BMN yonetim kurulu uyelerinin bu moral bozucu mesajlari harbiden can sikmaya basladi..

Erzurum cok soguk heralde ?
                    Aksine hava yazdan kalma , objektif olmanın gerekliliklerini yerine getirdiğimi düşünüyorum.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sampiyonlugu yine biz belirleyecez..

gs kadar nefret ettigim baska hic bir kulup olmadi.

Umarim gs yeneriz, basaksehir yada fb nin yolunu acariz.. bjk de ayri bir uyuzdur bana gore.

ilk 4 takim icinden tek sampiyon tercihim fb olurdu. geri kalan 3 kulupte yalakadir.
                      4ünün de .... hiç birini tercih etmem, hepsinden eşit nefret ediyorum.

Şampiyonluğu belirlemeyen takım olmaktan sıkıldım, şampiyon takım izlemek istiyorum.

biz her maçı kazanalım, kimin ne olduğu umrumda değil

Yorum

• basak masak hiç sevmem ama o olabilir sampiyon, niye ? kimse sevinmez kimse kimseyi gicik etmez, kornalar çalmaz, kim sampiyon o bile belli olmaz anlasilmaz haberimiz olmaz... bos bir sene geçirilmis gibi olur, ooh en iyisi...

iyi oyunun da etmisim içine, var olsun 3 puan, gerisi hikâye....

gsyi yenelim, sampiyonluga inanmaya baslarim, açik ve net
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dopçi midu yau

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Aksine hava yazdan kalma , objektif olmanın gerekliliklerini yerine getirdiğimi düşünüyorum.
                              Ben 4 sene kaldim orda, -30 dan yukarisini goremedim. Bize gosterdi pis yanini demekki.
                              objektiflik iyidir hocam. Devam

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4ünün de .... hiç birini tercih etmem, hepsinden eşit nefret ediyorum.

Şampiyonluğu belirlemeyen takım olmaktan sıkıldım, şampiyon takım izlemek istiyorum.

biz her maçı kazanalım, kimin ne olduğu umrumda değil
                                Bize sampiyonlugu belirlemek yakisiyor. Sampiyonluk yakissa sampiyon olurduk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X