Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 26. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Evkur Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sampiyonlugu yine biz belirleyecez..

gs kadar nefret ettigim baska hic bir kulup olmadi.

Umarim gs yeneriz, basaksehir yada fb nin yolunu acariz.. bjk de ayri bir uyuzdur bana gore.

ilk 4 takim icinden tek sampiyon tercihim fb olurdu. geri kalan 3 kulupte yalakadir.
    Bende böyle düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sampiyonlugu yine biz belirleyecez..

gs kadar nefret ettigim baska hic bir kulup olmadi.

Umarim gs yeneriz, basaksehir yada fb nin yolunu acariz.. bjk de ayri bir uyuzdur bana gore.

ilk 4 takim icinden tek sampiyon tercihim fb olurdu. geri kalan 3 kulupte yalakadir.
      ben de katılıyorum. gs en nefret ettiğim takım. fener'in şampiyon olmasını tercih ederim.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ndoye begenmeseniz sizin tercihiniz.Ancak pas oyunu isteyip demba ba yzmak neyin nesidir?

Pas oyununda en iyi oynayacağım isim ndoye.son vuruşta sıkıntılı ve belki aradığımız santrafor değil,ama kesinlikle pas oyununa çok yatkın bir oyuncu.

Roda yerine ndoye ile devam edilmesini isterim.
        Takımın nokta santraforu olma konusunda yetersiz amenna da ben Ndoye kadar sonradan girip de katkı veren adam görmedim bizim kadroda.

Top şişirirsin %80'ini indirir pas verir,oyun sıkışır topu atarsın takımı rahatlatıp oyunu açar,

pozisyona girmezsin tutar 2 ye 1 lerle asist yapar(bugün attığımız 2.golde Burak'a pası atan,Yusuf'a direk orta sahadan asist yapan da kendisi),

her ne kadar kendisinden beklenen kadar olmasa da tabelaya katkı sağlar.

Daha ne yapması lazım bu adamın ben anlamıyorum cidden. Maaşı yüksek biraz evet. Adama indirime git dedin onu da yaptı. Sorun çıkarmaz, uzun süre gol atamadıktan sonra attığı ilk

golde neredeyse ağlayacak kadar samimi bir mahcubiyetle taraftardan özür dileyerek sevincini gösterir.

Özetle beğenmeyen beğenmesin ama ADAMDIR ve bu sezon ciddi katkı sağlamaya başlamıştır.

Hele ki transfer yasağı yediğimiz şu dönemde maaşında düzenlemeye gidilip takımda tutulmalıdır.
        En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 19.03.2018, 01:08.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Mehmet Sarigül<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> http://tr.beinsports.com/haber/trabz...ehir-mac-ozeti trabzonsporun neden başarılı olamadığının cevabı tek maçta görebiliyoruz sadece bunu izle nasıl berbat olduğumuz ortada

ligin en berbat savunması bizde diyebilirim
          Ligin en berbat "savunma anlayişi olan" takimlardan biri dersen, evet derim...
          En güzel örnek, 6.hafta Alanya maçı 45. dakika...(Love' in golü) böyle bir defans anlayisi olamaz!
          En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 19.03.2018, 01:06.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen gol atmaya git bak Burak nasıl asist yapıyor. Yanına gitmezsen bütün yük tabi ki Burak'a kalır. Sonra Burak şöyle Burak böyle. Burak sezon başından beri sağa gidiyor sola gidiyor geriye geliyor ama nedense Burak'ın yerine kimse gitmiyordu. 2 maçtır Burak bu sayede asist yapmış oldu.
            Arada bencillik yapip deli ettigi de oluyor ama bugün çok çok iyiydi, top kontrollerinde bile hatâ yapmadi diyebilirim... 3.golde de sola dogru kosu yapip biraz alan açti, Damdoy'un pasi kolaylasti Yusuf'un da gol atmasi ayni sekilde... yaptigi gol pasi da var, top sürüsü bugün iyiydi gol pasinda da gördük bunu, bâzen bunlari bile yapamiyor deli ediyor... yalniz pasi biraz yavas verdi, az kalsin kiziyordum ona ama Yusuf atabildi golü... rakip oyuncu da tereddüt etti müdahale etmek için, yoksa topu çelebilirdi bence...

Yusuf golleri atti yeter, hep böyle kötü oynasin da atsin benim için sorun yok... etki yaptigi için karsilasmanin adami o ama onun hâricinde Burak ve Damdoy derim ben... Damdoy'un bakmadan verdigi bir asirtma pas var Burak'a, olagan üstü... Burak onu atabilseydi çok çok iyi olacakti
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• evet aynı şeyi söylüyoruz aslında zaten karabük maçından beşiktaş maçına doğru peşi sıra 8 maçta bir galibiyet aldık herşeyi açıklıyor hatta bugün rakip kazmalık yapmasa malatya maçını kaybetmiştik rıza bakma bala mala aldı maçı
              İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ligin en berbat "savunma anlayişi olan" takimlardan biri dersen, evet derim...
              En güzel örnek, 6.hafta Alanya maçı 45. dakika...(Love' in golü) böyle bir defans anlayisi olamaz!
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 19.03.2018, 01:21.
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Hele 2-1 öne geçtigimizdeki gol,...Malatya'nin hem de deplasmanda, durum 1-1'ken defansin öyle pozisyon almasi, inanilir gibi değil.

Yorum

• Ligimizde futbol kalitesininin düşük olmasinin iki nedeni;

1. Türk T.D.'lerin kafalarinin sadece rakip oyununu bozmaya çalişmasi.

2. Türk hakemlerinin bir yandan (faul olmayan) aldatmaya yönelik faulleri çalmalari ama diğer yandan özellikle kasitli basmalara müsamaha göstermeleri.

Özellikle bu iki nedenden dolayi bir türlü oyun oynanamiyor, oyun sürekli duruyor.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adebayorun damba ba nın en fazla 1,5 milyon avro aldıklarını tahmin ediyorum.bu az değil aslında.avrupada 1,5 almak için 3 milyon avroya imza atman lazım.vergilerden dolayı.
                    adebayor senelik 2.2 milyon ero bonuslarla 3 olur. Ba ise göz göz den daha az almıyordu. Çinde 7.5 alan bir adamdan bahsediyoruz.
                    13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adebayor senelik 2.2 milyon ero bonuslarla 3 olur. Ba ise göz göz den daha az almıyordu. Çinde 7.5 alan bir adamdan bahsediyoruz.
                      çindeki fiyatla avrupadaki fiyat aynı olmaz.nasıl burada 2 alan avrupada 1 alıyorsa çinde 7 alanda burada 1 alıyor.misal.

oyuncuların çin fiyatı porto fiyatı real madrid fiyatı göztepe fiyatı farklı oluyor.

dediğim gibi adebayorda damba ba da en fazla 1,5 milyon alıyordur.adebayor kariyer düşüşünde geldi.tekrardan futbol oynamak istemiş olabilir.
                      demba ba ise zaten ağır sakatlık yaşadı ve futbola geri dönmek için göztepede.bunların yüksek paralar taleb edeceğini hiç sanmıyorum.zirve dönemleri olmadıkları için

önemli olan bu tür profesyonelliği önem veren oyuncuları iyi tespit etmek.nasri yetenekli idi ama olmadı.profesyonnelikleri sıkıntılı oluyor bazı oyuncuların
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ligimizde futbol kalitesininin düşük olmasinin iki nedeni;

1. Türk T.D.'lerin kafalarinin sadece rakip oyununu bozmaya çalişmasi.

2. Türk hakemlerinin bir yandan (faul olmayan) aldatmaya yönelik faulleri çalmalari ama diğer yandan özellikle kasitli basmalara müsamaha göstermeleri.

Özellikle bu iki nedenden dolayi bir türlü oyun oynanamiyor, oyun sürekli duruyor.
                        +99
                        eklemek gerekirse.
                        süper lig son dönemde acayip yaşlandı.bu ise dinamizmi azaltıyor.fizik olarak bazı oyuncular yetersiz.çok yere yatıyorlar.
                        süper ligde gerçek maç 60. dakikadan sonra başlıyor.bu da rus ruleti gibi bişey.takımlar yoruluyor.bundan dolayı oyuncular birbirine yakın olamadıkları için faul sayıları düşüyor.ve geri dönüşler azalıyor.ilk 60 dakika geriye düşmemek gerekiyor.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hele 2-1 öne geçtigimizdeki gol,...Malatya'nin hem de deplasmanda, durum 1-1'ken defansin öyle pozisyon almasi, inanilir gibi değil.
                          Üzülme seneye de siz yenersiniz

Yorum

• N'Doye girdikten sonra iyi işler yaptı. Tam bir hamle oyuncusu oldu.
                            Onazi de tam bir maestro gibi oynadı, isabetli ve güzel paslar verdi, gol attı.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• sezonun basından beri takıma kanat oyunu oynatmaya calısıyorlar.Ama bu kanat oyuncuları ile imkansız.

ikinci yarıdak sablonda ısrar etmeliydik.

onur
                              jp---okay--hubocan--novak

kucka---onazi/okay---sosa

yazici

burak---ndoye/rodallega

ortasahada onazi/okay-kucka pres ile top kapacak,sosa bu topları ilerideki oyuncular ile bulusturacak.

jp e novak sadece kanadını kapatacak,cok fazla bindirme yapmayacak.

ileride burak,ndoye,yazıcı tamamen serbest oynayacak,surekli alan değiştirecek.

hamle oyuncusu olarak oyun sıkıstıgında abdulkadir ve castillo ile kanat etkinlikleri yapılacak.

yanlıs oyunda ısrar puan kayıplarını getirdi ve zirveden koptuk.
                              En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 19.03.2018, 09:05.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Baştan sona bütün yorumlari okudum ve ne kadar komik şeyler gördüm anlatamam. Ilk yarı sonunda Onazi'ye, Yusuf'a sovenler gol atınca ben demiştim (olumlu anlamda) falan yazmışlar. Damdoy girerken gülenler, sovenler var yine. Hatta bir troll Yusuf'a "yeteneksiz, yetersiz ve gereksiz" yazmış. 2 tane çakınca 1 tane bile yorum yazmamış. Sosa 0 etki ile oynuyor, tek yaptigi saga sola pas vermek ama milletin derdi Onazi, Damdoy ve Yusuf. Bilal Karadeniz, batuhants gibi tipler 1.dakikadan itibaren Yusuf'a sovuyorlar, tek yaptiklari bu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Maç zamanı buraya girip stres olmamak en iyisi ben artık öyle yapıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X