Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 26. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Evkur Yeni Malatyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burak la kucka ile olcayla damdoyla pas oyunu hayalleri kuramazsın aga.

farklı oyuncu tiplemeleri lazım.

onur

perera--transfer-transfer-transfer
    ömür---okay---onazi----sosa
    -----demba ba--yazıcı---------

4-4-2 ile belki daha efektif pas oyunu ortaya çıkabilir.
    Ndoye begenmeseniz sizin tercihiniz.Ancak pas oyunu isteyip demba ba yzmak neyin nesidir?

Pas oyununda en iyi oynayacağım isim ndoye.son vuruşta sıkıntılı ve belki aradığımız santrafor değil,ama kesinlikle pas oyununa çok yatkın bir oyuncu.

Roda yerine ndoye ile devam edilmesini isterim.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• N'doye bildim bileli fantastik bir pasör. Bu yeni veya tesadüfen olmuş bir şey değil. Te ben 1 yıl önce diyordum acaba orta saha mı oynasa bu adam, müthiş pas atıyor, oyunu çok iyi okuyor diye.

Bu arada Onazi'nin de müthiş savunma arkası pasları var. Bu sezon geliştirdi bu özelliğini.

Yorum

• Mesela basit bir örnek.

Aut atışı kullanacağımız zaman Okay pasla başlayabilmek için sürekli kenara doğru açıldı. Beklenen durum Uğur un da pas opsiyonu yaratabilmek ve Okay ın tek altertanif olmaması için diğer kenara doğru açılması. Beklerin ve orta ikilinin de buna göre sahaya yerleşmesi. Ancak olan şey Okay sadece kendi kenara açılıyor. Uğur ceza sahasının önünde sırtı kaleye dönük, bekler orta çizgiye yanaşmış. Kucka orta sahada Onazi biraz gerisinde. Okay dışında bütün oyuncular degaj pozisyonu almış ama biz pasla oyuna başlıyoruz ve dengesiz yerleşimden dolayı 3. pasta topu kaybediyoruz. Bu sahne en az 7-8 defa tekrarlandı. Hoca bir kere bile müdahale etmedi.
        There is no spoon...

Yorum

• Baştan sona bütün yorumlari okudum ve ne kadar komik şeyler gördüm anlatamam. Ilk yarı sonunda Onazi'ye, Yusuf'a sovenler gol atınca ben demiştim (olumlu anlamda) falan yazmışlar. Damdoy girerken gülenler, sovenler var yine. Hatta bir troll Yusuf'a "yeteneksiz, yetersiz ve gereksiz" yazmış. 2 tane çakınca 1 tane bile yorum yazmamış. Sosa 0 etki ile oynuyor, tek yaptigi saga sola pas vermek ama milletin derdi Onazi, Damdoy ve Yusuf. Bilal Karadeniz, batuhants gibi tipler 1.dakikadan itibaren Yusuf'a sovuyorlar, tek yaptiklari bu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Abdullah Avcı gerçekten çok çok iyi teknik direktör
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Takımdaki temel sorun zaten ne oynadığımızın belli olmaması. Sistem diye bir şey olmayınca ancak günlük sonuçlara göre değerlendirilen bir takım haline dönüşmüş oluyoruz. Ve ne yazık ki bu yakın zamanda değişecek gibi durmuyor...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çin'de yılda 7 milyon kazanan adamı alıp 1.5 milyona oynatma hayali kuranlar var. Bıkmadılar aynı şeyleri tekrar etmeye.
                Adebayor ve demba ba örnekleri var. Kimse performans eleştirmiyor ama transfer beceri işidir. O paraları verip 5'incilik kovalıyorsan insanlar eleştirir. Burak özelinde değil, verdiğimizin karşılığını alamıyoru ve bu yıllardır böyle. Eleştiri buna
                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 18.03.2018, 21:09.

Yorum

• Takımda okay,abdulkadir,yazici,sosa,burak gibi ust düzey isimler
                  Onur,kucka,ndoye,roda,joe gibi tecrübeli isimler
                  Onazi,castillo gibi potansiyelli isimler var
                  Ama kafaya oynayamiyoruz.
                  Oyunculardan verim alan ve sistemi olan bir teknik ekip gerekli
                  Ust düzey bir stoper ve kanat ile birlikte.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adebayor ve demba ba örnekleri var. Kimse performans eleştirmiyor ama transfer beceri işidir. O paraları verip 5'incilik kovalıyorsan insanlar eleştirir. Burak özelinde değil, verdiğimizin karşılığını alamıyoru ve bu yıllardır böyle. Eleştiri buna
                    Salt paraya bakıyorsa o iş senin üstündeki takımlar senden kat kat fazla para harcıyorlar zaten. Başakşehir bonservissiz alıyor diye düşünmeyin, fantastik maaşlar ve imza ücretleri veriyor Başakşehir. Harcadığın paranın tam olarak karşıladığı yerdesin aslında o bakımdan.

Kayseri'yi filan da Kayseri diye düşünmeyin. Daha az para harcayan 13 takım var. Bir tanesi tesadüfen doğru transferler yapıp sezonluk sivriliyor. Tesadüf olduğu için de kalıcı bir başarısı olamaz zaten. geçen sene antalya 5. oldu mesela çok övülüyordu bu sene neredeyse küme düşecekler. biz neden böyle işler yapamıyoruz diyordu herkes antalya için. 2 yıl önce 2. lig takımıydı 6-7-8. sıralar. 2 yıl sonra da yine öyle olurlar. dönemsel ve tesadüfi başarılar. az parayla çok iş yapma meslesi değil yani. öyle olsa başakşehir cengiz'i bulmuş mesela, kalan kadroları 30+ yaşında. niye 1 tane visca var, niye 1 tane cengiz var.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burada çoğu kişi 20 gol atmasına rağmen performansa bakıyor. Daha iyisini daha ucuza getirecek beceriye sahip olmadığımızı bile bile.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak çok kazanıyor diye söylenebilinir ancak yeteneği kısıtlı demek iftiradır.
                        adebayoru izlemişseniz ne demek istediğim daha iyi anlaşılır
                        TEKKEBALL

Yorum

• adebayorun damba ba nın en fazla 1,5 milyon avro aldıklarını tahmin ediyorum.bu az değil aslında.avrupada 1,5 almak için 3 milyon avroya imza atman lazım.vergilerden dolayı.
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Salt paraya bakıyorsa o iş senin üstündeki takımlar senden kat kat fazla para harcıyorlar zaten. Başakşehir bonservissiz alıyor diye düşünmeyin, fantastik maaşlar ve imza ücretleri veriyor Başakşehir. Harcadığın paranın tam olarak karşıladığı yerdesin aslında o bakımdan.

Kayseri'yi filan da Kayseri diye düşünmeyin. Daha az para harcayan 13 takım var. Bir tanesi tesadüfen doğru transferler yapıp sezonluk sivriliyor. Tesadüf olduğu için de kalıcı bir başarısı olamaz zaten. geçen sene antalya 5. oldu mesela çok övülüyordu bu sene neredeyse küme düşecekler. biz neden böyle işler yapamıyoruz diyordu herkes antalya için. 2 yıl önce 2. lig takımıydı 6-7-8. sıralar. 2 yıl sonra da yine öyle olurlar. dönemsel ve tesadüfi başarılar. az parayla çok iş yapma meslesi değil yani. öyle olsa başakşehir cengiz'i bulmuş mesela, kalan kadroları 30+ yaşında. niye 1 tane visca var, niye 1 tane cengiz var.
                            Hocam tabii ki başarı genellikle harcanan para ile doğru orantılı ama örneğin biz 100 birim harcıyorsak karşılığında 50-55 birim katkı alıyoruz. Trabzonspor gibi kaynağı kıt kulüpler 100 birim harcadımı karşılıyını 110-120 birim olarak almalı. İşte burda kulübün her şeyiyle iyi yönetilmesi devreye giriyor. Biz malesef senelerdir kötü yönetiliyoruz
                            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 18.03.2018, 21:58.

Yorum

• Malatya macinda onaziye o kadar küfür etmisimki sonunda gol ati hergele

begenenler var begenmeyenler var ben onaziyi begenmiyorum gs macinda oynamayacak olmasi beni sevindirdi

gs yi yenersek cok seyler degisecek ligde hersey olabilir
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• sampiyonlugu yine biz belirleyecez..

gs kadar nefret ettigim baska hic bir kulup olmadi.

Umarim gs yeneriz, basaksehir yada fb nin yolunu acariz.. bjk de ayri bir uyuzdur bana gore.

ilk 4 takim icinden tek sampiyon tercihim fb olurdu. geri kalan 3 kulupte yalakadir.
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X