İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 25.Hafta | T.M. Akhisarspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Hakem hem bizi hem de karşı tarafı katletti.iki golümüz de faullü.ve deidğin gibi penaltımız verilmedi kırmızı kartlık pozisyon verilmedi hakem hem bizim tarafı hem de karşı tarafı madur etmiştir.objektif bakmalıyız.kendi takımız olsa bile iki golümüz de geçersiz olmalı hakemi konuşmak çok doğru değil şöyle değil hakeme gelene kadar bizim defans hattımızın berbatlığı yüzünden ikinci ligin başında rızanın da katkısıyla dehşet derecede bir çok fırsatı teptik ve şua anda akıllı olsaydık ufak ve devre arası gerçek düzgün takviye ve farklı bir hocayla ikincilik zor değildiİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşamı konuşup hakemi atlamak da olmaz bu arada. Akhisar'ın maçı 10 kişi tamamlaması ve bunun maçın sonunda gerçekleşmiş olması tam bir haysiyetsizlik örneğidir.
Hiçbir faulümüzü çalamadı. Biri Burak'a, biri Yusuf'a yapılan iki penaltıyı çalamadı. Akla ziyan hareketleri kartsız atladı. Seleznov'un hareketine girmiyorum bile...En son erenslash tarafından düzenlendi; 14.03.2018, 01:03."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn az iki farklı kazanırız.
tebrik ediyorum.
Yorum
-
Hakemi bende beğendim. Tamam bazı faulleri çalmıyor ama böyle olmalı. Oyun aksın arkadaş bir premier ligdeki gibi. Bu maç aynı premier lig maçı gibi yönetildi tek farkı futbolcular her pozisyonda ağladı, ingilizler direk kalkıp devam ediyor.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum