Akhisar sahasına geçti her maçı kapalı gişe oynuyorlar. Fenerbahçeyi yendiler bizi yenerlerse üstümüze çıkıcaklar. Hedefsiz, moralsiz, hocasız, taktiksiz trabzonspor karşısında ağır favori taraf ev sahibi ekip olacaktır. Bu maçların hiç bir önemi yok artık sezon bitti.
İlk defa bu kadar iddialıyım.
Tarihi fark yiyecez.
Gerçi tarihi dememek lazım alıştık fark yemeye normal skor olur fark yeriz diyelim.
Yumlu'nun kesin golü var.
Ersun Hoca'lı dönemde 8 haftada 9 puanımız vardı. Onu 1 puanla geçmek için galibiyet lazım. İlk yarıdaki maçtan sonraki 12 maçını kazanamayan Akhisar yenip 5'te 5 yaparsa bizi yakalaıyor ve lig bittiğine de ikili averajdan önümüze geçiyor. Bu da ne halde olduğumuzun özetidir. Bu maçta gol yeme ihtimalimiz çok yüksek olduğundan, kazanmak için 3 gol atmak lazım. Her şey yine Burak'ın gününde olup olmamasına bağlı...
abdulkadir ve yusuf bir sure dinlenmeli.Ya abilerini dinleyip barıs memiş olacaklar,yada hem trabzonsporu zirveye cıkartıp hemde kendileri cok buyuk oyuncu olacaklar.
kazanırız diyorum. İnsallah rıza gaza gelip bu seferde saldırmaz. Akhisar ın en iyi yönü kontayı iyi oynaması. Bundan sonra çoğu maçı kazanırız ama kime ne fayda
Burak’tan gelecek hayır Allahtan gelsin,zerre değeri yok gözümde ne galibiyetin ne gollerinin,kan değişikliği olmadıktan sonra artık o stad mümkün değil yarıyı bile bulmaz,merak ediyorum Akhisar galibiyeti taraftar olarak ne gibi bir mutluluk verecek size 5.olabilme umudumu o bile zor,artık bu saatten sonra beni yeni bir hoca ve yeni bir yapılanma motive edebilir çünkü en iyimser olanımızın içindeki umudun kırıntısı bile yok futbolcularda,hedefleri motivasyonları yok [emoji17]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum