Takım hareketli ve istekliydi. Durarak oynamadık. Pas veren boşa çıkıp top istedi. Hakemin de oyunun akışına izin veren yapısı sayesinde iyi maç çıkarttık. Darısı haftaya...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 25.Hafta | T.M. Akhisarspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Dün akşamı konuşup hakemi atlamak da olmaz bu arada. Akhisar'ın maçı 10 kişi tamamlaması ve bunun maçın sonunda gerçekleşmiş olması tam bir haysiyetsizlik örneğidir.
Hiçbir faulümüzü çalamadı. Biri Burak'a, biri Yusuf'a yapılan iki penaltıyı çalamadı. Akla ziyan hareketleri kartsız atladı. Seleznov'un hareketine girmiyorum bile...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşamı konuşup hakemi atlamak da olmaz bu arada. Akhisar'ın maçı 10 kişi tamamlaması ve bunun maçın sonunda gerçekleşmiş olması tam bir haysiyetsizlik örneğidir.
Hiçbir faulümüzü çalamadı. Biri Burak'a, biri Yusuf'a yapılan iki penaltıyı çalamadı. Akla ziyan hareketleri kartsız atladı. Seleznov'un hareketine girmiyorum bile...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşamı konuşup hakemi atlamak da olmaz bu arada. Akhisar'ın maçı 10 kişi tamamlaması ve bunun maçın sonunda gerçekleşmiş olması tam bir haysiyetsizlik örneğidir.
Hiçbir faulümüzü çalamadı. Biri Burak'a, biri Yusuf'a yapılan iki penaltıyı çalamadı. Akla ziyan hareketleri kartsız atladı. Seleznov'un hareketine girmiyorum bile...
Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Yusuf ve Burak'a yapılanlar faul değildi. Dolayısı ile penaltı da yok.
Bu kadar basit pozisyonlara faul ve penaltı verilirse futbolun basketboldan bir farkı kalmaz.
Seleznov'un hareketini de gördüğünü sanmıyorum. Açısı kötüydü. Yan hakem görecek, uyaracaktı.
Bence hakem oldukça iyiydi. Beğendim. Bu gözler ne hakemler gördü. Buna kurban olayım.
Yorum
-
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem Ümit Öztürk bey için methiyeler düzen kişileri anlamakta zorlanıyorum. Onlar bence futbol değil farklı spor dalları izleme konusunda daha başarılı olabilir.
- Seleznov isimli oyuncusunun tereddütsüz kırmızı kartı.- Burak'ın ceza alanında net penaltı pozisyonu.
Bunlar maçın kaderine etki edecek kadar koyu pozisyonlar. Ayrıca ikisinde de tereddüt yok. Ayrıca rakibin 77 nolu oyuncusu sanırım 6. veya 7. sert müdahalede atıldı. Yusuf'a yaptığı harekete faul bile çalınmadı.Bu arkadaşımız maçı yönetmedi, idare etti. Konuşacak biri varsa akhisar tarafı değil de şuanda başkansız ve yönetimsiz Trabzonspor tarafı.
Ben hakemi oldukça beğendim.
Sizin beğenmemiş oluşunuz hakemi kötü yapmıyor. Farklı spor dallarını size öneriyorum.
Seleznov pozisyonu elbette kırmızı kart idi. Fakat hakemin bulunduğu açıdan o pozisyonu görmek imkansız!
O pozisyonu verecek olan yan hakemdi. Belli ki o da göremedi. Ve pozisyon öylece gitti.
Burak'ın pozisyonu ise penaltı değil. Hatta uzaktan yakından ilgisi yok. Böyle basit penaltı da olmaz.
Rakip kırmızı gören oyuncu ise yaptığı sert müdahalelelerin ceremesini çekti. Kırmızı gördü.
Yusuf'a yaptığı fauldü. Fakat bu kadar lafı edilecek bir faul de değil. Faul işte...
Siz böyle hakemi beğenmiyorsanız size Cüneyt'i verelim. Onu seversiniz
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğri oturup doğru konuşmak lazım. Yusuf ve Burak'a yapılanlar faul değildi. Dolayısı ile penaltı da yok.
Bu kadar basit pozisyonlara faul ve penaltı verilirse futbolun basketboldan bir farkı kalmaz.
Seleznov'un hareketini de gördüğünü sanmıyorum. Açısı kötüydü. Yan hakem görecek, uyaracaktı.
Bence hakem oldukça iyiydi. Beğendim. Bu gözler ne hakemler gördü. Buna kurban olayım."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Tsli31 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka ve Sosa bir türlü kendine gelemediler halen Olcay eriyor zaten lig bitti lig
Kucka konusunda hak veriyorum da haftalardır iyi performans gösteren Sosa'yı eleştirmek pek doğru değil.
Kaldı ki dün akşam da çok güzel bir performans gösterdi. Olcay sezon boyunca kötü olsa da dün akşam iyiydi.
Ben olsam Olcay&Pereira ikilisini asla bozmam. Bu adamlar birlikte oynadıkları her maç iyi bir ikili oluyorlar.
Yorum
-
Bravo aynen katılıyorum.
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de daha büyük takımların taraftarı olmayı hak ediyorsun,bu şerefi kendinden esirgeme,bonservisin de elinde,bir düşünsen?
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburakin alttan temiz olsada üstten sert cekildi, burakinki penaltiydi
Zaten alt tarafı konuşmaya gerek yok.
Yukarıdan ise sert çekildiğine katılmıyorum. O hızla giderken küçük dokunuşlar dahi denge bozar.
Lakin orada küçük bir nüans var. Burak gereksiz şekilde elini rakibe koyuyor. Bu hareketi o pozisyonu bitirdi.
Nitekim Erman Toroğlu da bunu vurguladı. Bence penaltı değil. Farklı fikirler olması doğal. Ben olsam vermezdim.
Hiç elini koymasaydı o zaman kararım değişirdi sanırım.
Yorum
-
Gene aynı cümleler.Dün akşam ki futbol dan umut etmiştim Rıza hocayı dinleyince umutsuzluğa kapıldım yine.Bu adam maçları izlemiyor mu futbol adına ne yaptık şimdiye kadar Göztepe galatasaray ve dün akşam hariç.Gençlerbirliği diyorsun ya.Adamlar bizi ezdi.Yazık olurdu o maçı alsaydık valla.İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiza hoca ne anlatiyor? Anlayan var mi?...Ters, düz???
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePereira'yı çok uzun zamandır beğenmiyorum. Kamil Ahmet'in çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Pereira'nın bindirmeleri nitelikli değil. Hücumda aldığı pozisyonların çoğunda yanlış noktalarda duruyor ve geriye seken toplarda veya paslarda 5-10 metrelik geri koşusu yapmak durumunda kalıyor. Ortalarının isabetsizliği güzel bir şey değil. Pasları beklemeden sadece bindirmeyi düşünüyor ki bu da yanlış bir tercih. Kamil Ahmet'e göre pasları çok fazla havadan yapıyor. Bu konuda Kamil Ahmet hücuma çıkışlarda daha fazla olumlu top kullanıyor ve daha fazla güven veriyor.
Kamil Ahmet'i burada çok fazla eleştirdim. Performansının Trabzonspor için yeterli olmadığını da söyledim.
Fakat çocuk inanılmaz bir ivme yakaladı. Art arda üç dört maç güzel bir performans sergiledi. Takdir ettim.
Hatta bu performansı ile sol bekte tercih edeceğim isim olduğunu dahi söyledim. Kestiği için Rıza'ya kızdım.
Açıkçası bu performansı gösterirken kesilmesine bir anlam veremiyorum. Doğru bulmuyorum.
Pereira'nın ise takıma faydalı olduğu kanaatindeyim. Tecrübesi, kısa pasları, topla hızlı olması çok güzel.
Trabzonspor'a hücum anlamında ciddi bir güç kattığını düşünüyorum. Özellikle de dar alanda kısa paslarda!
Fakat bir eksiği var. Orta yapma, asist konusunda pek bir fayda gösteremedi. Gösteremiyor.
Belki de Trabzonspor'un bir oyun şablonu olmaması nedeniyle böyledir. Fakat bu anlamda katkı vermesi lazım.
Her neyse, iki oyuncuyu kıyasladığımda Kamil'in son form durumu etkileyici görünüyor.
Fakat diğer tarafta da Pereira'nın tecrübesi var. Açıkçası çok arada kalıyorum. Pereira'yı keser miydim?
Sanırım bu durumda kesmezdim. Fakat Novak'ın son iki maç performansını görmeseydim Novak'ı keserdim.
Lakin o da performans yükseltti. Şu an Kamil için üzülüyorum. Fakat genç çocuk elbet formayı alacaktır.
Sabretsin ve kendini böyle hazır tutsun. Pereira'dan sonra formayı ona emanet ederler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum