Ayrıca bu tribünün hali ne ? 30 bin değil sanki 5 bin kişi izliyor maçı. Pozisyonlara tepki verin bari.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Okay kucka ikilisi ile olmayacagini biz biliyoruz riza hoca bilmiyor. Bu iki hantal orta saha iyubcusu ile cikarken neyi amacladi gercekten ama gercekten cok merak ediyoerum. Damdoy' dan kanat yaratma amacini zaten hic anlayabilmis degilim. O kadar yavas oynuyoruz ki... İsin kotu tarafi 45 dk lik direnc verdik bursaya.. ya birde oyuncu fazlaligindan dert yaniyor cikarttigi 11 e bak. İlk yarinin sorumlusu kesinlikle Riza hoca...
Yorum
-
Kucka, Mas, Damdoy fena şekilde takımın oyununu bozuyor. Üçü birden çıksa düzelmeyebilir. Maalesef beklentilerin çok altında bir ilk yarı geçti.
Bana göre pozisyon %100 penaltıydı. Tartışılacak bir yanı yok. Suratına tükürmeden vermiyor demek ki emek hırsızı adi.
Diğer taraftan özellikle Abdülkadir gibi çizgiye inebilen bir oyuncu daha olsa maç çok farklı geçebilir. Ancak sol tarafta Mas ve önünde Damdoy seviye olarak alt lige yakın bir performans sergiliyor. Bursa 3'lü oynadığı için oyunu çizgiye indirdiğimiz an maç kopar. İkinci yarı tempo artmalı yoksa 3 puan zor.
Yorum
-
Kucka çok fazla ara pası ve uzun pas attı burağa. Hepsinde ofsayta kaldı tabi.İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonazi ara pas denerdi bişeyler yapardı. kucka ve okay anca dolansın ortalıkta
ndoye da çıkmalı
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
hatta iyi oldu biraz hırslansınİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene hemen abartiyorsunuz, sahada olur öyle seyler
Yorum
-
Ayrıca yusuf her hafta dahada kötü oynuyor hep kötü hep asağıya buna kim 20 milyon avro verecekse alnından öpüyorum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum