İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
böyle birşey yapılırsa muhtemelen başakşehir, bjk maçlarıda dahil olmak üzere birçok maçı seyircisiz oynarız, milyonlarca lira zarar, hedeften uzaklaşma, puan başına alınan paranın kaybı v.b. inanılmaz zararımız olur.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Legia Varşova taraftarının yaptığı gibi UEFA denen şikeci kuruma protesto yapılmalı ve TFF denen siyasi şikeci kuruma tabi ki.
bunun yerine ulusal gazetelerde haber yaptırmak daha mantıklı. dünkü dış basında çıkan haberin yaptığı etkiyi ne yapsak yapamazdık biz.
Yorum
-
Herkesin güzel bir haftasonu geçirmesini dilerim.
İnşallah bugün takımımız da buna vesile olur.
Skor tahminim 3-1.
Erken gol bulmak çok önemli.
Kağıt üstünde kolay bir mac gibi gözükse de, gol atamadığımız her dakika sıkıntı yaşamamıza aday bir maç olacağını düşünüyorum.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Demekki takım 2-3 kıpırdarsa stadımız fule yaklaşıyor. Üstelik öyle gurbetçilerin ağırlık bastığı bir doluluk değil. Çoğunluğu Trabzon ve TR çapında. Maşallah diyelim. Bu atmosferi 3 puanla süslersek efsane olacak.Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
rüyamda 3-1 öndeydik. 3. golü attıktan sonra kavga çıkıp saha karışıyordu. bizden 3 kişi atılıyordu, onlardan 1kişi. maçın sonunu göremedim. 3-1 e bi yoğunlaşma var ama hadi bakalım hayırlısı
bugün hava da çok güzel Trabzon'da. maça ilgi yoğun. deplasmanlar dahil ilk kez gideceğim bi maçta farklı bi heyecan var içimde. günün sonu da keyifli olur inşallah.There is no spoon...
Yorum
-
Stadimizdaki atmosfer değişiyor bana göre. Daha rahat, takimla arasi daha iyi bir taraftar görüyorum. Kesinlikle bunda agresif olmayan yönetimin ve yeni stadin etkisi var.
Maç sirasinda başka şeylerle uÄ£raşmayi birakip pozisyonlara tepki veren insan sayisi artarsa daha da ideal olur. Bunla ilgili bir çalisma yapilabilir. 90 dakika içinde ilgiyi saha içinden tribüne çekmeye çalismanin bencillik olduÄ£unu anlamamiz gerekiyor. Maç öncesinde, devre arasinda, maç sonrasinda eğlen, yap şovunu ama ama maç sirasinda futbolcunun, futbolun ilgiye ihtiyaci var. Atki şov yardimci olmuyor...
u21 maçını bursaspor tv veriyor. cafer kırmızı gördü.En son artvints tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 12:46.
Yorum
-
stadin ordanİlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın ordan tek girişlik passolig alınabiliyor mu arkadaşlar, yada meydandan ?

wovvvv
simdiden 30´u gectik
bu sezon 3. kezEn son selcuk tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 13:07."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Gs maçına göre bu maçta misafir seyirci sayısı az olmasına rağmen bu sayıya ulaştık . Yani kendi seyircimiz anlamında sezonun rekoru geldi gibi.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadin ordan

wovvvv
simdiden 30´u gectik
bu sezon 3. kez
Yorum
-
rekor konya macinda, böyle giderse kirilirİlk olarak Ahmet Malkoçoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs maçına göre bu maçta misafir seyirci sayısı az olmasına rağmen bu sayıya ulaştık . Yani kendi seyircimiz anlamında sezonun rekoru geldi gibi."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum