Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• N'Doye - Rodallega degisikligi gelirse devre arasinda 3 gol farkla kazaniriz. N'Doye el freni demektir. Iki-üc hafta öncede öyleydi. Sadece Burakin her sutu gol olmasindan kaynakli birkac asist yapti, gol atti. Bombos bir oyuncudur
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir tane organize atagimiz yok, oyun kurmasi gereken Okay 3 metrelik pasi atamiyor, Kucka bos geziyor, Yusuf yine en cabali olani

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      Vallahi sahada en yırtınan adam olarak Kucka'yı gördüm ben. En iyisi de oydu sahanın.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• iste boyle kapanan takimlarla insan kendi orta sahasindan ileri cikislar verkaclar bekliyor sadece abdulkadir ve perreria nin kanat bindirmelerine kaliyoruz rakipte oraya biraz onlem.alinca oyun kilitleniyor yeri hem.iki kanadi hemde ortadan hucumu iyi yapmalıyız ki gol gelsin 2. yari erken bir hamle bekliyorum Riza hocamizdan
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• onazi ara pas denerdi bişeyler yapardı. kucka ve okay anca dolansın ortalıkta
          ndoye da çıkmalı

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            damdoy yerine kim girse faydalı olur, adam ayakta duramıyor.
            Sosa

Yorum

• Sosa》yusuf
              Castillo 》 ndoye

Takim zaten kafasi kesik tavuk gibi oynuyo bari tehlikeli ayaklar oyuna girse

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Okay-Yusuf topu alıp önce bir dönmeye çalışıyor. Hele Okay adamın yüzü hep bizim kaleye dönük

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yahu Abdülkadir olmasa ileriye ince pas verecek adam yok. Abdülkadir yüzünden sahadaki hiçbir topçuyu beğenmiyorum. İyice Messi efekti yapıyor artık takıma
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Damdoy çıkıp ya forvet ya da kanat alınmalı, Damdoy bugün çok kötü.

Yorum

• Damdoy hiç bi şekilde işe yaramıyor..elde o kadar kanat varken ısrarla bu adamı kanat oynatıyoruz..hayır madem orada Burak'a yakın bir forvet oynatmak istiyorsun o zaman bu isim hugo olmalı.. 2.yarı Damdoy kesinlikle dışarı alınmalı..Yusuf'da yine kötü oyununa devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kucka denen Slovak fakirini uyarmaları lazım sen ne bok oynuyorsun da bizim Yusuf'a ayar vermeye kalkıyorsun lan
                        ne hemen abartiyorsunuz, sahada olur öyle seyler
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bursa tamamen oyunu kilitlemeye yönelik bir maç oynuyor tek silahları duran top ve kontra. Bizim ise Burak'ı savunma arkasına kaçırma dışında hiçbir hücum planımız yok. Bu yüzden aşırı top kaybı yapıyoruz. Seyirci sayı olarak çok ama ne yazık ki takımı ateşleme konusunda eksik. Hoca'nın pek değişiklikle ikinci yarıya başlayacağını sanmıyorum ama gol gelmediği takdirde oyun çözülecekmiş gibi durmuyor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Damdoy ve Mas'ın tarafı o kadar yetersiz o kadar kötü ki adamlar önlem bile alma gereksinimi duymadılar. Sağ tarafa yığılmış bir oyun ve Burak'ı defans arkasına kaçırma planı ile galibiyet çok zor.

Yorum

• Bursa top oynamıyor bizi de oynatmiyor
                              Bir de yusuf a yapilanlar hiç hoşuma gitmiyor
                              Sinirlendim

Yorum

• Burak goller atıyor, puanlar alıyoruz ama sırf Burak'a endeksli oynamak riskli.
                                Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                                Kobra

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X