Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3-2 kaybedeceğiz diye tahmin ediyorum. Bu infantino haberlerinden sonra hakemin maçı katledeceğini düşünüyorum.
    hakemide yenecegiz
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Olcayı tutmuyorum ama bence oynarsa onun maçı olur
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yattara Trabzonsporu konusurken ayni bizim gibi heycanli

a sporda su an

Simdi yazmaya girmiştim abi Yokmu bi Yattara daha bulup getirelim özledik vallahi.

Yorum

• Bugun arkadaslarında dediği gibi sadece Bursaya karşı oynamayacağız, tamammı devammı maçı bu maçı almamız şart vura vura kıra kıra.

Yorum

• İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3-2 kaybedeceğiz diye tahmin ediyorum. Bu infantino haberlerinden sonra hakemin maçı katledeceğini düşünüyorum.
            Hacıosmanoğlu dönemi olsa hak verirdim söylediğinize ama artık o devir bitti.
            Muharrem Usta ile Trabzonsporun hakkı yenmez bu ligde kolay kolay. Başarısız bir başkan ama malum cevreler tarafından destekli olduğu için bunu söylüyorum.
            Deniz Ates Bitnel'in düdüğünü astırmak, ne kadar da haklı bir sebeple olsa da çok zor bir işti. Bunu malum cevrelerin de bazi destekleri ile sağladı yönetim ( açık açık yazmaya gerek yok, maç başlığında tartışma yaratmayalim boşuna, herkes tahmin edebilir o malum destekçileri )
            Yenilebiliriz ama artık asla hakem katliamına uğramayız. Tff'nin hakemlerle Trabzonspor'un önünü kesme düşüncesi bu dönem için imkansız.
            Bu konuda herkesin içi rahat olsun.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 17:36.

Yorum

• Derbi atmosferi var, hayrolsun inşallah...

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Simdi yazmaya girmiştim abi Yokmu bi Yattara daha bulup getirelim özledik vallahi.
                yeteneklisini bulursun ama böyle insani bulamasin, imkansiz

biz hep galibiyet hirsimizda yakaladigimiz böyle güzelliklerin zor farkina variyoruz

sota, yattara gibi insanlarin camiamizdan olmasini ben sahsen sampiyonluklardan daha önemli görüyorum

icimiz o kadar temizki böylesine temiz ve güzel insanlari miknatis gibi cekiyoruz

degerlerini bilmek gerek, bugünde onur var takimda böyle bir karekterli...
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• herkes gaza gelmiş ama geçen sene ki alanya maçı gibi olabilir
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dik oyna.

Yorum

• Valla, biz çok formdayız Bursa'nın eksiği var vs vs vs

Bunların çok fazla önemi yok.

Ama eğer iki takım da adam gibi hazırlanmışsa biz maçı alırız.

Çünkü taraftar, 30000'i geçmişse, çekirdek çitleseler bile o baskı alır maçı gider.

Yorum

• Fark olur.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Merak ettim hatırlayamamıştım. Osman Hocaya futbol bıraktırdığı maç buymuş Yattaranın
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bursa taraftarı maçta olur mu?

Yorum

• Onur-Pereira-Hubo-Uğur-Mas-Kucka-Onazi-Olcay-Abdülkadir-Damdoy-Burak dün Yes'in verdiği kadro buydu.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ilk onbirler ne zaman aciklanacak
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X