Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezon en kalabalik mac konya maciydi (deplasmansiz yaklasik 31.750 kisi). Su an deplasmansiz sayi 31.600, haliyle yüksek ihtimal bu sezon icin en kalabalik macimiz olacak.

Ayrica kategori 3-6 arasi 120 bilet kaldi, böylece kameranin gösterdigi tribün komple dolu olacak, TV basinda seyir zevki icin cok güzel.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yenildik diyelim ne olur?
      Ulaşabileceğimiz maksimum konumun 4. lük olacağı gerçeğiyle yüzleşiriz. Çünkü aşırı puan kaybettik, 4 maçlık seri yetmez üst üste 2 galibiyete daha ihtiyaç var. Eğer bu sezona dair ciddi bir hedefimiz olacaksa kazanmaya mecburuz. Bursa nın peşine Karabük ü de yenersek aşırı puan kayıplarını biraz olsun telafi etmiş oluruz ve 2. devre çok enteresan şeyler olabilir.

Her maç önemli ama ben özellikle bu maçın kırılma maçı olduğunu düşünüyorum.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• son olaylardan sonra federasyon ceza vermek için pusuda bekliyor küfür dışında çok dikkatli olunmalı
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Onur formda.Hücum hattı etkisiz bursanın.Tek gollü bir galibiyet görüyorum akşam.Maç sonu burdayım
          Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• Karın agrıları içinde izleyecegimiz bir mac daha.
            Allah utandırmasın.
            3-1 alacauk

Yorum

• Bir final maçı daha...
              Kazanalımda nasıl olursa olsun .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              & ONUR RECEP KIVRAK &
              ^^KELEBEK^^

Yorum

• Bursa disiplinli oynuyor. zor maç . Bursanın eksiklerinin olması bizim için avantaj. zor maç olacak öyle bol gol beklemesin kimse. 1-0 falan ancak biter
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ulaşabileceğimiz maksimum konumun 4. lük olacağı gerçeğiyle yüzleşiriz. Çünkü aşırı puan kaybettik, 4 maçlık seri yetmez üst üste 2 galibiyete daha ihtiyaç var. Eğer bu sezona dair ciddi bir hedefimiz olacaksa kazanmaya mecburuz. Bursa nın peşine Karabük ü de yenersek aşırı puan kayıplarını biraz olsun telafi etmiş oluruz ve 2. devre çok enteresan şeyler olabilir.

Her maç önemli ama ben özellikle bu maçın kırılma maçı olduğunu düşünüyorum.
                  Bursa ve Karabük galibiyetleri bizi potaya sokar hemşo :=)
                  Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Her türlü totem yapildi mi ? Bende kazandigimiz maclardan önce ki uyku uyumama totemimi yapiyorum, totem sart.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 4'te 4 yaptıktan sonraki alanyaspor maçı aklıma geldi. burak farkı var tabi bakalım.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4'te 4 yaptıktan sonraki alanyaspor maçı aklıma geldi. burak farkı var tabi bakalım.
                        O maç gibi oynayalım yine 0-0 bitsin. Takım inanılmaz iyidi o maç
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bursa kapanacak bu maçta ama oyun tarzları 11 kişiyle topun arkasına geçmek değil tam olarak. Bu sene Bursanin her maçını izleyen bir renktasiniz olarak söylüyorum bunu.
                          Benim gözlemlediğim bu yil Bursa geniş alanda oynayan, hatlar arasında boşluklar bırakan bir takım. İyi top kullanır , geçişleri çabuk yaparsak çok pozisyon bulur ve rahat kazanırız.
                          Yani tam istediğimiz gibi bir rakip ile oynayacağız aslında. Aşırı derece kapanmadan, oyunu genelde geniş alanlara yayarak oynamayı seven takıma karşı, paslasmalarinda araya girip alacağımız toplarla, tek ve hızlı paslaşmalar sonucu oyunu bile ilk devre sonuca bağlayabiliriz.
                          Birinci dikkat edilmesi gereken sey.
                          Muhakkak erken gol bulmamiz.
                          Bursa ilk golü erken yiyince oyun sisteminden kopuyor.
                          Ikinci dikkat etmemiz gereken kaleci Harun.
                          Yeter ki bu akşam kalesinde devlesmesin.
                          Kimse yazmamış ama tek korkum Harun bu akşam.
                          Kembo Ekoko da yok. Kontralarda tehlike yaratamazlar cok fazla.
                          En az net 5 pozisyonumuz var.
                          O kadar da iddaaliyim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          En son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 17:05.

Yorum

• En son 5te 5 ne zaman yaptik ligde hatirlayamadim

Yorum

• 3-2 kaybedeceğiz diye tahmin ediyorum. Bu infantino haberlerinden sonra hakemin maçı katledeceğini düşünüyorum.

Yorum

• yattara Trabzonsporu konusurken ayni bizim gibi heycanli

a sporda su an
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 17:25.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X