İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara Trabzonsporu konusurken ayni bizim gibi heycanli
a sporda su an
Simdi yazmaya girmiştim abi
Yokmu bi Yattara daha bulup getirelim özledik vallahi.
Yorum
-
Hacıosmanoğlu dönemi olsa hak verirdim söylediğinize ama artık o devir bitti.İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-2 kaybedeceğiz diye tahmin ediyorum. Bu infantino haberlerinden sonra hakemin maçı katledeceğini düşünüyorum.
Muharrem Usta ile Trabzonsporun hakkı yenmez bu ligde kolay kolay. Başarısız bir başkan ama malum cevreler tarafından destekli olduğu için bunu söylüyorum.
Deniz Ates Bitnel'in düdüğünü astırmak, ne kadar da haklı bir sebeple olsa da çok zor bir işti. Bunu malum cevrelerin de bazi destekleri ile sağladı yönetim ( açık açık yazmaya gerek yok, maç başlığında tartışma yaratmayalim boşuna, herkes tahmin edebilir o malum destekçileri )
Yenilebiliriz ama artık asla hakem katliamına uğramayız. Tff'nin hakemlerle Trabzonspor'un önünü kesme düşüncesi bu dönem için imkansız.
Bu konuda herkesin içi rahat olsun.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 17:36.
Yorum
-
yeteneklisini bulursun ama böyle insani bulamasin, imkansizİlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi yazmaya girmiştim abi
Yokmu bi Yattara daha bulup getirelim özledik vallahi.
biz hep galibiyet hirsimizda yakaladigimiz böyle güzelliklerin zor farkina variyoruz
sota, yattara gibi insanlarin camiamizdan olmasini ben sahsen sampiyonluklardan daha önemli görüyorum
icimiz o kadar temizki böylesine temiz ve güzel insanlari miknatis gibi cekiyoruz
degerlerini bilmek gerek, bugünde onur var takimda böyle bir karekterli..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yorum
-
Merak ettim hatırlayamamıştım. Osman Hocaya futbol bıraktırdığı maç buymuş Yattaranın
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Onur-Pereira-Hubo-Uğur-Mas-Kucka-Onazi-Olcay-Abdülkadir-Damdoy-Burak dün Yes'in verdiği kadro buydu.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum