Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın doluşunu anbean takip etmesi bile keyifli, bir de maçı alırsak tadından yenmeyecek
    TRABZON SPOR

Yorum

• yes in muhtemel 11 i

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Quaresma Yusufa dikkat kendisi hırs yapacaktır büyük ihtimal sağ kanadı iyi kapatmamız lazım.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu adamlar efsane renktaş yalnız biz de böyle bir şey yaparsak yer yerinden oynar hem türkiye de hem dünya da
          bizi düşürmek içinde talimat verirler en ağır yaptırımları uygularlar. ellerinden geleni ardına koymazlar o yüzden değmez biz tekrar toparlanıp hakemi federasyonu herşeyi saha içinde yenmek zorundayız. o kupanın gelme ihtimali artık bitti. herşeyi saha içinde çözmek zorundayız.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Quaresma Yusufa dikkat kendisi hırs yapacaktır büyük ihtimal sağ kanadı iyi kapatmamız lazım.
            aynen öyle tutmayın küçük enişteyi kariyer maçını oynayacak.

Yorum

• Abdülkadir 10 numara ise şayet galibiyet hayırlı olsun.
              Damdoy'a, Burak'a ve hatta Olcay'a bile atacağı milimetrik paslarla, abiyane tabirle kafasına vura vura gol attırır ☺

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abdülkadir 10 numara ise şayet galibiyet hayırlı olsun.
                Damdoy'a, Burak'a ve hatta Olcay'a bile atacağı milimetrik paslarla, abiyane tabirle kafasına vura vura gol attırır ☺

Vallahi bu çocuğu nereye koyarsak oynarda bence sağ tarafta oynamaya devam etmeliydi..Zamanla burada çok daha verimli olabilirdi.

Yorum

• forvet arkasındaki üçlü hala belli değil, çok karışık, hoşuma gitmiyor.

Yorum

• u21'lerimiz rezil... yedik aptalca bir gol.. sahada yerlesimimiz berbat.. 4 numarali stoper çok kötü.. top koruma hastaligina bilmem ne edeyim senin.. ver kiçi arkaya, kaptir topu, sonra pesinden kos, gol yeseydik de hiç kendini suçlu hissetmezdin tabi
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vallahi bu çocuğu nereye koyarsak oynarda bence sağ tarafta oynamaya devam etmeliydi..Zamanla burada çok daha verimli olabilirdi.
                      Yusuf Yazıcı, bu sezon Süper Lig'de en fazla faul yapan iki oyuncudan biri (36, Badou Ndiaye ile birlikte)

Abdülkadir tam bir beyin. O sorumluluğu üstüne alırsa, bunun altında ezilmez. Futbolcu olarak son 10 yılda Türkiye liginde gördüğüm en önemli yetenek Abdülkadir.
                      İlk paragrafta paylaştığım bilgi de Yusuf'un bu sezonki istatistiği. Sahada öyle başıboş ve amaçsız koşuyor ki, bu sene beni gs maçı hariç cok fazla olumsuz anlamda şaşırttı. Şu istatistiğe dışarıdan birisi baksa ve Yusuf'u hiç izlemese, önlibero mu 10 numara mi belli değil bu adam der. İyi bir mentor ile bu sorun aşılır ama şuan için biraz dinlendirilmeli Yusuf.
                      Sosa da daha takıma alışamadı. Takım ile Sosa'nın futbol dili şuan ayni değil. Ben Teofilo'ya benzetiyorum Sosa'yi da. Arap atı gibi açılacağını düşünüyorum ikinci devre.
                      10 numara mevkisinde belki bu sezon en son şans verilecek adam olan Abdulkadire geldi forma şansı. Ben bu şansı cok iyi kullanacağını düşünüyorum Abdulkadir'in.
                      Tabii Yunus Emre Sel'in verdiği kadro yerleşimi doğruysa..

En son Karadeniz6116 tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 13:54.

Yorum

• Bursa u21'de 8 numarali Berkay, iyi topçu, tam bir 8
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• varsayılan o 11 e göre bence en ideali klasik 4-4-2. Olcay ve Abdülkadir i kanatta değerlendirip ilerde Ndoye Burak ikilisiyle hatta Ndoye biraz geride Burak ın arkasında oynatmak. şablon olarak daha net, rol dağılımı daha belirgin bir diziliş olur.
                          There is no spoon...

Yorum

• _______onazi
                            ____abdül__kuco
                            __olcay______ndoye
                            ________kral

Yes e göre bunlar oynayacak. Yusuf 2. yarı girer ama Olcay güven vermiyor, adamlarda 2 tane hızlı kanat olacak, Yusuf ve Barış. Bunların defansları çok zayıf ama karşılarında 2 tane hantal, adam geçemeyen, tehlike yaratma potansiyeli düşük oyuncu olacak. İnşallah kanatları otoban yapmazlar. Bu 11 hiç içime sinmedi.

Ayrıca Okay hala sakat mı ? Stoperde Uğur-Hubocan yerine Okay-Hubocan yapabilirdik. Sakat değilse yedek kalması saçma olur.

Not: Üstteki kadro çıkarsa bilin ki Sosa yı Rıza hoca sildi. Yusuf kesik yiyor ve Sosa yine tercih edilmiyorsa bu adam yolcu demektir.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bursa 3'lü stoper oynuyor muhtemelende savunmada kalacaklardır kilidi açman için kanatları kullanman şart. çizgiye inen, çalım yapabilen kanatlar olmalı bunlar olcay ve damdoy değil.

taraftar ufak bir ışık görünce stadı doldurdu böyle iyi
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                u21 maçını bursaspor tv veriyor. cafer kırmızı gördü.
                                10dakka izliyim dedim ne kadar kötü oynuyoruz..
                                orta sahayı geçemiyoruz
                                hırs yok
                                paslaşma yok
                                ve maç 0-1
                                sefa nın ayağına bir iki pozisyonda top yakıştı yalnız
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X