Bursasporda çok sakat futbolcu var kazanmamız gereken maç 3 puan hariç bir şey düşünmüyorum bu ve haftaya oynayacağımız Karabük maçlarından 3 puan alırsak 2 haftada alacağımız bu 6 puan hem ilk yarıyı moralli bitirmemizi hemde daha üstlerde ligi bitirmemizi sağlar.Ayrıca kupa maçında da final oynamalıyız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Evet onlara göre daha iyi bir kura çekebilirdik ancak yine de elememiz gerekiyor ve eleriz.İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne abi sikeciler ücüncü lig takimiyla oynuyor gs ikinci lig takimiyla biz konya ile
.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Gündem şike ile çalkanıyor...
Bu mücadele asla bitmez ancak herşeyden önemlisi devreyi kayıpsız kapatmak.
Onun için şu an tek odaklanmamız gereken hedef bu maç olmalı.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
Yani, insallah.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet onlara göre daha iyi bir kura çekebilirdik ancak yine de elememiz gerekiyor ve eleriz.
Yorum
-
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Trabzonspor deplasmanı için havalimanına giderken, geçirdiği bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Trabzon maçında takımın başında olmayacak.
Üzüldüm valla ya.
Adamların başına gelmedik kalmadı...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Daha demin meydandaki gişelerin oradaydım yola kadar sıra var. Abi anlamakta güçlük çekiyorum neden yani bu interneti kullanmayı hiç mi bilmiyor insanımız ? Yaşlı insanlar olsa anlayacağım o da değil. Sırada hep gençler var.
Anlaşılır gibi değil.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Şimdi hocanız için oynayın safsatasıyla iyice delirmiştir topçular.İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Trabzonspor deplasmanı için havalimanına giderken, geçirdiği bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Trabzon maçında takımın başında olmayacak.
Üzüldüm valla ya.
Adamların başına gelmedik kalmadı...
Yorum
-
O kadar ciddi bir rahatsızlık değil galiba Le Guenin durumu.
Bu geceyi hastanede musadee altında geçirecekmiş ve eğer sabah kendini iyi hissederse, başka bir sıkıntısı yoksa, yarın Trabzona gelip, takımının başında olacakmış.
Geçmiş olsun Le Guen..
Sakatlık çok ciddi olmadığı sürece sevindirici ama sağlık bambaşka birşey.
Bursa yarin zaten 11 kişi kapanacak.
Erken gol atıp açamazsak, işimiz beklenenden zor olur.
Muhakkak erken bir golle maçı lehimize çevirmeliyiz.
Son haftalardaki gibi ilk yarı yine rezil bir oyun sergilersek, ikinci yarıda iyice yaslanan Bursaya karşı pozisyona bile giremeyiz kolay kolay..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum