abdülkadir ve castillo'yu bekle stoper arasına sokabilirsek yani kenar stoperler ile karşı karşıya bırakabilirsek oradan tehlike doğar. en kötü bu tehlikeden dolayı bursa çıkmaya cüret edemez, topu ileri rahat getiririz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
35 bin kişi önünde kazanmama ihtimalimiz yok Bursa’ya karşı. Kazanacağız. Taraftar alacak maçı. O kadar yol geldik elimiz boş dönmeyiz herhalde
.
Nasıl geçecek şimdi 2 gün ? Uzun zamandır böyle heyecan duymamıştım.En son Aydın Tiryaki tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 02:46.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Ligin daha yarısı oldu olmadı, biz sıradan bir maça "final maçı" diyerek kendimizi baskı altına alıyoruz. Bravo! Ne finali kardeşim, kazansak "şampiyon olduk" mu diyecegiz? Yedi sekiz hafta önce de "lig bitti" diyordunuz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Efkarlıyım bu akşam bir hasretle savaşan
Dertler sardı bu akşam sanki içtikçe artan
Bir ben gülemiyorum neden bilemiyorum herşey bomboş yalan
Bir sen çekip gittin bilsem severmiydim dostum oldu hüsran
Ah yaşamıyorum çıkamam bu karanlıktan
Ah deliriyorum ki sebebi yok anlarım aşktan
İster hüzünlen agla ister sen de iç böyle
Düşmeden anlamazsın yalnızsan sen de söyle
Yorum
-
Goller havada uçuşmaya başladıysa, rahat kazanır modunda mesajlar yazılmaya başlandıysa işimiz hiç de kolay olmayacaktır diye düşünüyorum. Yarım sıfır da olsa kazanmalıyız.En son Oruç tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 14:37.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İşte Abdülkadir bunu top ayağında değilken hiç yapmıyor, ayağındayken de nadiren yapıyor. Halbuki takımda bunu aklı ve yeteneğiyle birlikte en verimli yapabilecek oyuncu o.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdülkadir ve castillo'yu bekle stoper arasına sokabilirsek yani kenar stoperler ile karşı karşıya bırakabilirsek oradan tehlike doğar. en kötü bu tehlikeden dolayı bursa çıkmaya cüret edemez, topu ileri rahat getiririz.
Geçen onun başlığında da yazdım. Biraz dene... Her pozisyonda pas atmayı düşünme. Her pozisyonda çizgiye basma top almak için. Sen ekstra işi yapacak adamsın...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Cumartesi akşamı güzel bir maç olacak.
6 maçta yakalanan 16 puanlık güzel bir seriyi devam ettirip zirveye biraz daha yaklaşma fırsatı
Taraftarın GS maçındaki gibi, her maçta top rakipteyken ve hakemler aleyhimize karar verdiğini düşündüğümüz olumsuz kararlarda o müthiş ıslığı basmasını bekliyorum
Trabzonspor taraftarıyla bir bütündür, stadyum çekirdek çitleme yeri değildir, destek yeridir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum