İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
çakma çünkü oynayamıyorlar hocadan kaynaklı değil. fb maçında 3-5-2 diye çıktılar ne oynadılar anlayamadım.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk önce 3-5-2 degil 3-4-3 oynuyorlar
sonra neyin cakmasi, bu sistemi contelerden önce oynatan adammi cakma oynatiyor, fikra gibisiniz
Yorum
-
daha cok 3-4-1-2 idiİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçakma çünkü oynayamıyorlar hocadan kaynaklı değil. fb maçında 3-5-2 diye çıktılar ne oynadılar anlayamadım.
ne oynadiklarini anlayamayisin senin eksigin
bu formasyonda oynayan takim baski yedimi otomatikmen 5-3-2 ye defansda dönüsür
baski yaptimida 3-2-1-4 olur sistem geregi, bunlar sistem geregi standard formasyon kayislaridir
ve ayni zamanda bursanin ne kadar modern futbol oynadiginin göstergesi
futbolcu kumaslari daha iyi olsa daha neler yapardilar böyle bir sistemlen"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yusuf'un verimi düşen futbolunu görmek lâzım, potansiyelinin çok çok altında oynuyor, bir müddet dinlendirilmesinde hem kendisi hem takım adına yarar var. Bu onu silmek için değil, kazanmak için.İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusufu dinlendirme değil de biraz takıma oynamasını söylemek lazım bu ara Bero enteresan bir topçu çok diri bir adam tam bir oyun bozucu ve inanılmaz zamanlarda inanılmaz yerlere gidebiliyor bir şekilde bizim takıma monte edilmesi gereken bir futbolcu attığı son golde farkında mısınız bütün santraforlarımız çakılı top beklerken o Pereranın pozisyon alın serzenişini yerine getirerek boş kaleye gol attı bence pişmesi için gönderelim fikrine karşıyım biz pişirelim hamle oyuncumuz olsun
Bero da aksine son zamanlarda çıkışa geçen bir isim, forma adaleti önemli.
Sosa şu formuyla ve şu oyun formatında pek güven vermiyor, taraftarın aklındakiyle ligde görev alan futbolcu aynı değil.İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana göre; bu maçta bursa full defans yapacak, kapalı takıma karşı forvet arkasında çok mücadele eden beroya değil kilidi açacak çilingire ihtiyaç var. ben olsam sosayı o da olmadı formsuzda olsa yazıcıyı oynatırım yazıcı akyazıda nispeten daha iyi oynuyor. soldada castilloyu ya da olcay olmalı benceEn son Royal Heart tarafından düzenlendi; 12.12.2017, 16:28.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION] oynadıkları oyunun adı sadece 3-5-2, 3-4-1-2 vs.
Sahaya dizilişlerini görüyoruz tabii ki kör değiliz.
Sonuçta bu adamlar 3lü defans yapıp kanatta tek oyuncuyla oynuyorlar.
Ama oyuncu yetenekleri ve kalitesi o sistem için yetersiz olduğundan beceremiyorlar. Bana göre çakmalık burda.
Ayrıca o kadar modern futbol oynuyorlar ki kendi sahalarında geçen maç atak yapamadılar.
Yorum
-
Forumda nadir görülen doğru teknik analizlerden...Bunları görmek güzel şey...İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5-2 sistemini oynamak için sağ bekin Cafu, sol bekin R.Carlos olacak.
Bu sistemde 5'li orta sahanın kenarlarında oynayan futbolcular. 100 metreyi tek başlarına kullanıyorlar.
Hem bu düzende Ribery, Robben, Messi, Ronaldo, Salah gibi kanat oyunculardan istifade edemiyorsun.
İtalya'nın manyak teknik direktörü 3-5-2 oynayarak DK'sından olmasını sağladı.
İnsigne ve El Sharawy sırf bu sistemden ötürü oynamadı.
Halihazır günümüz futbolunun en önemli mevkisi olan kanattan tehdit, üreten olmayınca İsveç karşısında pozisyon yaratamadan, elendiler.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
neden hiç ders almayız ..İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman arkadaşlar hemen herkes çok kolay maç olacak falan yazmış. Çok zor maç, dikkatli olmalıyız.
zor maç olur deyip rakibi ciddiye alsak , kazanınca sevinsek ne olur..
sanki yıllarca travma geçiren bir klup değilmişiz gibi
sanki yıllarca travma geçiren bir taraftar topluluğu değilmişiz gibi
kazanalımda nasıl kazanırsak kazanalım 1-0 olsun bizim olsun..
son yıllarda 1 şampiyonluğumuz olsaydı nasıl konuşursa konuşsun taraftar derdim ama yıllardır çile çekmiyormuyuz liderden 30 puan fark yediğimiz günleri ne çabuk unuttuk..
elde avuçta ne var..koca bir hiç..
hem rakibi kolay görmek , saygısızlık olur..
herkes bilirki bu oyunda her skor vardır..
küçük takımlar bile süpriz yapabilir ki bahsettiğimiz takım Bursaspor..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum