Aman arkadaşlar hemen herkes çok kolay maç olacak falan yazmış. Çok zor maç, dikkatli olmalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Evet Fatih. Ama mevcut sistemleri için en kritik iki adamları yok.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın şikeciler ile maçını izledim. Futbola dair hiçbir şey ortaya koyamadılar. Resmen rakip kaleye gitmemek için ellerinden geleni yaptılar. Rezillikti kısacası.
Bizim maçta da o şekilde performans sergilerlerse kazanmak pek de zor olmayacaktır.
Varsa yoksa Batalla zaten. Başka elle tutulur yanları yok.
Le Guen bir sürpriz yapıp farklı bir sistemle çıkabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Burdan ersun yalana selamlarımızı firlatiyoruzİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadar maç kazandık ama halen daha 30 puan bile yapamadık
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Antalya fb maçında aynı şekilde Antalya bu durumdaydı. antalyada bi şey yok kolay yeneriz diyordum. yendik ama bizden daha iyi oynadılar. demek istiyorum ki bizim için en kötü takımla oynamak bile işkence oluyor. her maçı ciddiye almamız lazım.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın şikeciler ile maçını izledim. Futbola dair hiçbir şey ortaya koyamadılar. Resmen rakip kaleye gitmemek için ellerinden geleni yaptılar. Rezillikti kısacası.
Bizim maçta da o şekilde performans sergilerlerse kazanmak pek de zor olmayacaktır.
Varsa yoksa Batalla zaten. Başka elle tutulur yanları yok.
rıza hoca istatistiklere baktığımızda başarılı ama maalesef iyi oyun yok. böyle nereye kadar gider bilinmez.
oyuna direkt katkıda bulanan 3-4 oyuncumuz var. iyi oyun için bunlarla diğer oyuncuları iyi entegre etmek lazım. bu da TD nin işi.
bu taraftar galibiyetin yanında iyi oyunu hakkediyor.
Yorum
-
fener bizden daha derli toplu duruyor defansta buda rakibin iyi olmadığı havasını veriyor bize bu şekilde düşünürsek yanılırızİlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya fb maçında aynı şekilde Antalya bu durumdaydı. antalyada bi şey yok kolay yeneriz diyordum. yendik ama bizden daha iyi oynadılar. demek istiyorum ki bizim için en kötü takımla oynamak bile işkence oluyor. her maçı ciddiye almamız lazım.
rıza hoca istatistiklere baktığımızda başarılı ama maalesef iyi oyun yok. böyle nereye kadar gider bilinmez.
oyuna direkt katkıda bulanan 3-4 oyuncumuz var. iyi oyun için bunlarla diğer oyuncuları iyi entegre etmek lazım. bu da TD nin işi.
bu taraftar galibiyetin yanında iyi oyunu hakkediyor.
Yorum
-
Seyirci alamaz bu maçı.. Taraftar olması lazımİlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyircinin tek başına alması gereken bir maç...
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
1 hafta önce de Fener Kasımpaşa maçına bakmıştım .. O maçta da Kasımpaşa özellikle ilk yarıda orta sahayı bile geçmemişti. Bize gelince millet aslan kesiliyor. Millet Feneri gözünde büyütüp nasılsa alamayız diye maça çıkıp haftaya Trabzon'dan puan alırım mantığıyla haraket ediyor heraldeİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın şikeciler ile maçını izledim. Futbola dair hiçbir şey ortaya koyamadılar. Resmen rakip kaleye gitmemek için ellerinden geleni yaptılar. Rezillikti kısacası.
Varsa yoksa Batalla zaten. Başka elle tutulur yanları yok.Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
Bence savunma yerleşimi konusunda önemli mesafe katetti takım. Yeterli mi? Hayır tabi ki... Ama Ersun Yanal, hatta ve hatta Rıza Çalımbay'ın ilk 2-3 maçına göre kıyaslanamaz derecede iyiyiz.İlk olarak abdllh.29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener bizden daha derli toplu duruyor defansta buda rakibin iyi olmadığı havasını veriyor bize bu şekilde düşünürsek yanılırız
Malatya maçında yapılan acemilikleri getir gözünün önüne. Hakeza Osmanlı maçında da inanılmaz amatörlükler yaptık. Kargaşa ve kaos hakimdi. Şimdi o görüntü netleşmeye başladı. Bloklar ve tandem içi içe geçmiyor. Defans dörtlüsü, önündeki orta saha tandemiyle ceza sahası içini ve önünü daha iyi paylaşıyor. Bir kere gerçekten önde basıyoruz. Takım yaslandığını hissettiği anda Onazi, Okay, Kucka, Yusuf, Bero, Abdüş gibi oyuncular rakibe kalecisinden itibaren pres uygulamaya başlıyor. Bazen bu hırs öyle hal alıyor ki Burak dahi şok preslere katılıyor...
Devre arasında toplu kurgu adına da gelişmeler olacaktır. Bu konuda Rıza hocaya çok güvenmesem de mevcut oyuncu grubu yetenek olarak buna çok müsait. Yeter ki kadro istikrarı yakalansın.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
orta alanda ve savunmada ciddi bir alan daraltma sıkıntımız var. Rakip çok rahat paslarla topu ceza sahamızın yakınına sokuyor. Son iki üç hafta hubonun başarılı müdaheleleri olmasa daha farklı bir senaryoyla karşılaşıyor olabilirdik.
Rakip bursanın net bir golcüsünün olmaması işimize gelir. Stancu bursanın beklediğini yapacak yetenekte biri değil
Bursaspor aslında geçen sene küme düşmekten son hafta kurtulan takımının üzerine çok iyi bir kadro kuramadı ama başlarında çok beğendiğim bir hoca var "le guen" sahada oyuncular mücadele ederken kenardada rıza hoca müthiş bir taktik savaşı vermeli le guenle.
Takımımıza başarılar diliyorum ve 3 puan temennimi iletiyorum. Ayrıca damdoy yerine castillo oynarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
gs maçındaki tribünü yapabilirsek ( herkes birlikte hareket etti) alırız.. Liderlere büyük iş düşüyor.İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyirci alamaz bu maçı.. Taraftar olması lazım
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Yorumları okuyunca çok şaşırıyorum gerçekten..
Vay be ıyı iş çıkadardık...Ah be Ersun..Bu takımda iş varmış..Kmenın ustundekı takım şimdi burdaysa ıyı takımmış demekki vs vs
Yahu bu takımın ıyı takım oldugunu bız 8.haftada soyledık.Akhısar dan 6 yedıkten sonar kalktım Malatya deplasmanına gıttım ama orda da ınancım tamdı..Sıralamadakı yere değil liderle arandakı puan farkına bakıp her maçı fınal maı olarak group kazandın mı buraya gelecegını bılıyorsun zaten..
Leş fb ve gs nın deplasmanda bıtık bjk nın şu başakşehırın şampıyon olabılecegıne! ınanıp ! da bu trabzonspora ınanamamak futbol bılgısınden uzak olmak demektır.Hepsını evlerınde evıre çevıre oynadık ama ersun hocanın 60 dan sonrakı oyuna mudahale edememsı yuzunden mahvolduk..berabere kaldık..Rıza hoca bu maçla ve yaptığı değişiklerle guvenımı tam olarak kazandı..Allah ın ıznıyle bu takım fb maçına kadar 3 de 3 yapıp sonra fb ye futbol ve atmosfer anlamında cehennemı yaşatıp eze e yendık mı sonra tum turkıye zaten bızı konuşmaya başlar
Yorum
-
Vay be! "Rival" diyebilir miyiz Hoca?
[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum