Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sol açık oynasa tamam da, çakma 3-5-2'nin solunda oynuyor şu an. Yani "Pereira&Ömür vs Yusuf E." olacak o kanat. İleri çıksa bir dert geri gelmese bir dert. Maçı tamamlayamaz bile.
    İnşallah hocam..Maç içersinde ne olacağı belli olmaz inşallah sürpriz falan yapmaz..

Yorum

• Yusuf dedik dedik adam moral depoluyor Adanaya karşı...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Eeheheheheeyt Yusuf'da Adana karşısında şov yapıyor. Morallendi kerata

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk önce 3-5-2 degil 3-4-3 oynuyorlar

sonra neyin cakmasi, bu sistemi contelerden önce oynatan adammi cakma oynatiyor, fikra gibisiniz
          çakma çünkü oynayamıyorlar hocadan kaynaklı değil. fb maçında 3-5-2 diye çıktılar ne oynadılar anlayamadım.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çakma çünkü oynayamıyorlar hocadan kaynaklı değil. fb maçında 3-5-2 diye çıktılar ne oynadılar anlayamadım.
            daha cok 3-4-1-2 idi

ne oynadiklarini anlayamayisin senin eksigin

bu formasyonda oynayan takim baski yedimi otomatikmen 5-3-2 ye defansda dönüsür

baski yaptimida 3-2-1-4 olur sistem geregi, bunlar sistem geregi standard formasyon kayislaridir

ve ayni zamanda bursanin ne kadar modern futbol oynadiginin göstergesi

futbolcu kumaslari daha iyi olsa daha neler yapardilar böyle bir sistemlen
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yusufu dinlendirme değil de biraz takıma oynamasını söylemek lazım bu ara Bero enteresan bir topçu çok diri bir adam tam bir oyun bozucu ve inanılmaz zamanlarda inanılmaz yerlere gidebiliyor bir şekilde bizim takıma monte edilmesi gereken bir futbolcu attığı son golde farkında mısınız bütün santraforlarımız çakılı top beklerken o Pereranın pozisyon alın serzenişini yerine getirerek boş kaleye gol attı bence pişmesi için gönderelim fikrine karşıyım biz pişirelim hamle oyuncumuz olsun
              Yusuf'un verimi düşen futbolunu görmek lâzım, potansiyelinin çok çok altında oynuyor, bir müddet dinlendirilmesinde hem kendisi hem takım adına yarar var. Bu onu silmek için değil, kazanmak için.
              Bero da aksine son zamanlarda çıkışa geçen bir isim, forma adaleti önemli.

İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bana göre; bu maçta bursa full defans yapacak, kapalı takıma karşı forvet arkasında çok mücadele eden beroya değil kilidi açacak çilingire ihtiyaç var. ben olsam sosayı o da olmadı formsuzda olsa yazıcıyı oynatırım yazıcı akyazıda nispeten daha iyi oynuyor. soldada castilloyu ya da olcay olmalı bence
              Sosa şu formuyla ve şu oyun formatında pek güven vermiyor, taraftarın aklındakiyle ligde görev alan futbolcu aynı değil.
              En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 12.12.2017, 16:28.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] oynadıkları oyunun adı sadece 3-5-2, 3-4-1-2 vs.
                Sahaya dizilişlerini görüyoruz tabii ki kör değiliz.
                Sonuçta bu adamlar 3lü defans yapıp kanatta tek oyuncuyla oynuyorlar.
                Ama oyuncu yetenekleri ve kalitesi o sistem için yetersiz olduğundan beceremiyorlar. Bana göre çakmalık burda.
                Ayrıca o kadar modern futbol oynuyorlar ki kendi sahalarında geçen maç atak yapamadılar.

Yorum

• yusuf ideal mevkisini bulmus, bütün kanat onun, deli gibi kossun
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3-5-2 sistemini oynamak için sağ bekin Cafu, sol bekin R.Carlos olacak.

Bu sistemde 5'li orta sahanın kenarlarında oynayan futbolcular. 100 metreyi tek başlarına kullanıyorlar.

Hem bu düzende Ribery, Robben, Messi, Ronaldo, Salah gibi kanat oyunculardan istifade edemiyorsun.

İtalya'nın manyak teknik direktörü 3-5-2 oynayarak DK'sından olmasını sağladı.

İnsigne ve El Sharawy sırf bu sistemden ötürü oynamadı.

Halihazır günümüz futbolunun en önemli mevkisi olan kanattan tehdit, üreten olmayınca İsveç karşısında pozisyon yaratamadan, elendiler.
                    Forumda nadir görülen doğru teknik analizlerden...Bunları görmek güzel şey...
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aman arkadaşlar hemen herkes çok kolay maç olacak falan yazmış. Çok zor maç, dikkatli olmalıyız.
                      neden hiç ders almayız ..
                      zor maç olur deyip rakibi ciddiye alsak , kazanınca sevinsek ne olur..

sanki yıllarca travma geçiren bir klup değilmişiz gibi
                      sanki yıllarca travma geçiren bir taraftar topluluğu değilmişiz gibi

kazanalımda nasıl kazanırsak kazanalım 1-0 olsun bizim olsun..

son yıllarda 1 şampiyonluğumuz olsaydı nasıl konuşursa konuşsun taraftar derdim ama yıllardır çile çekmiyormuyuz liderden 30 puan fark yediğimiz günleri ne çabuk unuttuk..
                      elde avuçta ne var..koca bir hiç..

hem rakibi kolay görmek , saygısızlık olur..
                      herkes bilirki bu oyunda her skor vardır..
                      küçük takımlar bile süpriz yapabilir ki bahsettiğimiz takım Bursaspor..
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Malesef puan kaybına tahammül yok. Bursa Karabük Konya maçlarında seriye devam etmeliyiz. Ardından çıkılacak fb maçı şampiyonlukta var mıyız yok muyuz onu belli eder.

Yorum

• istanbuldan geliyoruz 4 arkadaş maçı izlemeye. gittiğim maçları kazandığımız pek nadir ama tersine çevireceğim inşallah bu sefer
                          McLas was Here

Yorum

• Bu maçta da eski oyuncularımızdan gol yeme alışkanlığımız sürer Yusuf Erdoğan oynarsa bir golü banko var.. 2-1 ya da 3-1 kazanır yola devam ederiz..
                            Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Rodallega cayır cayır yanıyorken ;

Abdülkadir Yusuf Hugo
                              Burak

Yorum

• Eğer forma adaletinden bahsedeceksek Yusuf yedek kulübesinde olmalı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X