Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir ücte bunlara atariz. Cok etkisizler.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu fotoya çok güldüm ya, hocam aynı kareye girmeyin bu adamlarla

atom karinca lakabi cuk diye oturan kare olmus
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Maç gününü iple çekiyor insan. Şu keyfimiz daim olsun.

(UEFA)

Yorum

• Stoper konusunda Uğur antremanlara başlamış iyi oldu

Yorum

• ye32 ilk onbir cikti

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stoper konusunda Uğur antremanlara başlamış iyi oldu
              Aman diyeyim. Hazır iyi gidiyoruz, hiç bulaşmasın.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şöyle eski sezonlara bir baktım, en son 2010-2011'de 4 maçtan fazla bir galibiyet serimiz olmuş, 6 maç kazanmışız. Bakalım

Yorum

• Dalga geçilen Yusuf Erdoğan inşallah Perreira'ya zor anlar yasatmaz..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dalga geçilen Yusuf Erdoğan inşallah Perreira'ya zor anlar yasatmaz..
                    +61
                    Perreiranin karşısında hızlı adam oldu mu sıkıntı.
                    Yusuf da böyle biri mi. Evet.
                    Hafife alınması hic normal değil.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      +61
                      Perreiranin karşısında hızlı adam oldu mu sıkıntı.
                      Yusuf da böyle biri mi. Evet.
                      Hafife alınması hic normal değil.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Yusuf dağınık olabilir ama yeteneksiz bir topçu değil.

Sürpriz defans arkasi koşuları var anlık bir performansla sıkıntı çıkarabilir.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf dağınık olabilir ama yeteneksiz bir topçu değil.

Sürpriz defans arkasi koşuları var anlık bir performansla sıkıntı çıkarabilir.
                        Sol açık oynasa tamam da, çakma 3-5-2'nin solunda oynuyor şu an. Yani "Pereira&Ömür vs Yusuf E." olacak o kanat. İleri çıksa bir dert geri gelmese bir dert. Maçı tamamlayamaz bile.

Yorum

• yusuf süper ligin en hizlisi, ama malesef seri hareketlenme yetisine sahip degil, perreira gibi tecrübe bunu kullanir

Ünal Karaman

Yorum

• beinsport haftanın en iyi onbiri anketinde 8 yabancı , 3 yerli var.. kaleci ONUR , forvetler BURAK ve UMUT..
                            .............
                            'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                            ............

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şöyle eski sezonlara bir baktım, en son 2010-2011'de 4 maçtan fazla bir galibiyet serimiz olmuş, 6 maç kazanmışız. Bakalım
                              Evet. Geçen sezon da 4g 1b 4g gibi bir seri vardı 9 maçlık...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sol açık oynasa tamam da, çakma 3-5-2'nin solunda oynuyor şu an. Yani "Pereira&Ömür vs Yusuf E." olacak o kanat. İleri çıksa bir dert geri gelmese bir dert. Maçı tamamlayamaz bile.
                                ilk önce 3-5-2 degil 3-4-3 oynuyorlar

sonra neyin cakmasi, bu sistemi contelerden önce oynatan adammi cakma oynatiyor, fikra gibisiniz
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.12.2017, 16:09.

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X