Bir ücte bunlara atariz. Cok etkisizler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
atom karinca lakabi cuk diye oturan kare olmusİlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu fotoya çok güldüm ya, hocam aynı kareye girmeyin bu adamlarla
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Maç gününü iple çekiyor insan. Şu keyfimiz daim olsun.
Yorum
-
Aman diyeyim. Hazır iyi gidiyoruz, hiç bulaşmasın.İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper konusunda Uğur antremanlara başlamış iyi olduTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
+61İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDalga geçilen Yusuf Erdoğan inşallah Perreira'ya zor anlar yasatmaz..
Perreiranin karşısında hızlı adam oldu mu sıkıntı.
Yusuf da böyle biri mi. Evet.
Hafife alınması hic normal değil.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yusuf dağınık olabilir ama yeteneksiz bir topçu değil.İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+61
Perreiranin karşısında hızlı adam oldu mu sıkıntı.
Yusuf da böyle biri mi. Evet.
Hafife alınması hic normal değil.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürpriz defans arkasi koşuları var anlık bir performansla sıkıntı çıkarabilir.
Yorum
-
Sol açık oynasa tamam da, çakma 3-5-2'nin solunda oynuyor şu an. Yani "Pereira&Ömür vs Yusuf E." olacak o kanat. İleri çıksa bir dert geri gelmese bir dert. Maçı tamamlayamaz bile.İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf dağınık olabilir ama yeteneksiz bir topçu değil.
Sürpriz defans arkasi koşuları var anlık bir performansla sıkıntı çıkarabilir.
Yorum
-
Evet. Geçen sezon da 4g 1b 4g gibi bir seri vardı 9 maçlık...İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle eski sezonlara bir baktım, en son 2010-2011'de 4 maçtan fazla bir galibiyet serimiz olmuş, 6 maç kazanmışız. Bakalım
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ilk önce 3-5-2 degil 3-4-3 oynuyorlarİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol açık oynasa tamam da, çakma 3-5-2'nin solunda oynuyor şu an. Yani "Pereira&Ömür vs Yusuf E." olacak o kanat. İleri çıksa bir dert geri gelmese bir dert. Maçı tamamlayamaz bile.
sonra neyin cakmasi, bu sistemi contelerden önce oynatan adammi cakma oynatiyor, fikra gibisinizEn son selcuk tarafından düzenlendi; 12.12.2017, 16:09."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum