Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kader maçı, dönüm maçı o maçı bu maçı oldumu kazanamiyoruz gibi söylemler biraz tarihine gidiyor. Geriden geliyoruz bu yüzden bizim bütün maçlarımız kader maçı. Ve biz son haftalarda hep dönüm maçı dediğimiz maçları oynadık ve öyle yada böyle kazandık. Ama şuna bende katılıyorum, cekistigimiz rakiplerin puan kaybettiği haftalarda evet bizde kazanamiyoruz

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursa Fener maçı gibi defansif oynayacak kaybetmemek için. Onlar penaltıyla açtılar bakalım biz nasıl açacağız kilidi
      Bizim ileri uçtaki oyuncularımız hem daha iyi hem daha formda ama bu farkıda gözardı etmeyelim.

Yorum

• Badu da yoksa ohoo... aslinda tam da bizlik topçu Badu ha...
        Ulan hayde kazanalim rahatlayalim yaa,, heyecan basti beni yine...
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hepimiz bu maçın kazanılmasını istiyoruz. Bu bir dönüm maçı falan değil. Kazanırsak elimizin daha güçlenecek olası puan kaybında yeni senaryolar üretilecek ve hocaya bir anda sallayacak yeni T.D adaylarının ortaya çıkacağı bir hafta başlar. Öncelikle genellemedeki bazı taraftarlara sesleniyorum T.D.lüğü bırakıp tribünde takımı desteklemeye gelin. Bir kadının bir kocası olur. Ve maça giden değerli dostlarımız ise çekirdek çitlemeyi bırakıp takıma destek verseler. Maçı kazandığımızda evde ekran başında yersiniz hem yenge yanına çayda verir. Sonra Bjk seyircisinin muhteşemlığı haberlerini gazetelerden okuyup durursunuz. Artık kimin 11 de başladığının anlamı yok. Sonradan girenlerde takım ruhunu yakalamaya başladı. Önemli olan saldırgan yapıda oynayıp rakibi hataya zorlamak çünkü bursa iyi kapanan bir takım
          Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• 1-1 gibi bitecegini düsünüyorum ben. Harun'un devlesme potansiyeli cok büyük. Zaten iyi performans gösteriyor.
            Yanliz Sikebahce'ye karsi oynadiklari oyunla bizden ancak fark yerler.
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• fabian , çingene kırmızısından sıkılmış olacak ki , kafayı sıfıra vurdurmuş .
              ernesto , kenarları aldırmış , üst tarafı kokarca gibi sarıya boyatmış .
              theodor , sıkıntıdan tepeye gölgeli rasta attırmış .(gölgeli rasta nasıl oluyorsa anasını satayım )
              olcay , yandaki kahkülleri uzatıp , kendince tarz yapmış .

dikkat edin bakın , hepsi oynamayan , yan gelip yatan tipler .
              yan gel yat osman pozisyonunda kuluçkaya yatan tipler .
              ha bunlardan var ya , artık hiç bir cacık olmaz .
              hepsi bu saate kadar verilen şansı iyi değerlendiremediler .
              tez vakit şutla gitsin . tamamı külliyen zarar heriflerin .

fabian desen tümden tozuttu . sıyırdı kafayı . aynı başı kesik tavuk . ne bok yediği belli değil .
              olcay desen , mazi de yaşıyor hala . mazi dediğim geçen sezon yani . hala orada herif . takıldı kaldı , bir türlü gelemedi bu seneye.
              theo desen , dağa küsmüş , ama dağın haberi olmamış . bi tripler , bi tepkiler . havan kime oğlum ?
              ernesto desen , daha hanımından icazet alamamış , oynadığı alan 10 metre . bi de çok bir şey yapıyormuş gibi , (bacağındaki dövmeleri gözüksün diye ) çorapları yarım çeker , relax tavırlarıyla deli eder adamı .

al birini , vur ötekine .
              akılları bi karış havada bunların .

dikkat etmek lazım .

bu heriflerdeki rahatlığı gördükçe ,
              ders kitabının arasına zagor , teksas koyup , ders çalışıyorum ayağına ,
              dayakçı pederi kandırdığım günler aklıma geliyor.
              rahmetli ben ders çalışıyorum diye seviniyordu .
              ama spor toto karnesini görünce , veriyordu küsküyü .
              duvardan duvara tenis topu olduğumu bilirim .

sahada hiç bir şey veremediklerine göre ,
              bunlar da benim gibi tembel öğrenci herhalde .
              En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 14.12.2017, 16:24.

Yorum

• Maç gününde Çanakkale Merkez'de olacağım iş dolayısıyla.
                Trabzonsporlularla beraber izleyebileceğim bir kahve vs. varsa yardımcı olabilir misiniz?

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu hafta Başakşehir ve Kayseri'nin berabere kalacağını düşünüyorum. Puan farkı acısından çok önemli bir hafta. Son hafta ise göztepe-gs maçı da berabere biter. 2 maçı alırsak puan farkları çok azalır. Ligin ikinci yarısı kader maçımız fb ile olur.
                  31 puanla Konya deplasmanına çıkar, orada da kazanırsak şikebahçe maçı çok önem kazanır.

O maça gidilir
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• ulan

Hepsini gönderelim gitsin, reyiz ne diyorsa o
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]

Harun mesajını bekliyoruz başkan

Yorum

• Burağın Konya deplasmanına kart sınırında çıkması intihar olur. O maçta krala bir şekilde sarı kart gösterir, cezalı durumuna düşürürler. Şikebahçe maçına Burak gibi, Onur gibi, yani bizim gibi canı yanmışlarla çıkmalıyız. Bursa maçında kart görüp Karabük deplasmanında cezasını savması mantıklı olabilir.
                        En son Sefa Toyer tarafından düzenlendi; 14.12.2017, 17:33.
                        *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• 24 binlerde seyirci. 30 civarında olur tahminim. Dolması imkansız neredeyse. İnşallah dolar.

Yorum

• 250-425 tl olan koltuklar hariç diğer yerler ful çekecek
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 3 saat önce...
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Tam bence Bongonda'yı kazanma (tabi kazanılmak isteniyorsa) zamanı.

Sağ açık Bongo reyiz sol ise Castillo.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X