Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı arkadaşların Jose Sosa takıntısını anlamak gerçekten zor!
    Bu adamdan ne bekliyorsunuz? Sezon başı kamp görmemiş, hazır olmayan bir adamdan ne bekliyorsunuz?
    Kaldı ki bu adam ''10 Numara'' için yaratılmış! Bu adamın sürekli geri gelip top çalmasını mı bekliyorsunuz?
    Esas işi olmamasına rağmen bu adam oynadığı üç maçta da depar atıp kayarak rakiplerinden top çaldı.
    Allah aşkına bu top çalmalarını bir tek ben mi gördüm? Acaba bunları görüp de susanlar hiç utanıyorlar mı?
    Evet, bence de J.Sosa hala beklenen seviyede değil. Ama körü körüne bir adamı eleştirmekten artık vazgeçelim.

Peki tüm bu sözlerden sonra Bursaspor maçında J.Sosa ilk 11 oynar mı?
    J.Sosa çok kaliteli bir futbolcu fakat bence hala ilk 11 oynayamaz! Belki ikinci yarı N'Doye ve Yusuf'un yerine girebilir.
    Tabi takımda o kadar çok alternatif var ki Rodellega, Kucka, Olcay, Castillo varken hoca kendisini tercih eder mi bilinmez.
    Fakat bir gerçek var ki Yusuf son haftalarda biraz iyi değil. Aynı şekilde N'Doye da bir noktadan sonra çekilmez oluyor.
    Özellikle N'Doye'u ilk 45 dk.dan sonra çıkarmak lazım. Fiziği daha fazla oynamaya yetmiyor. Hele ki 55'ten sonra dökülüyor.
    Burak'ın da fizik durumunun çok çok iyi olmaması takım olarak 60 dk.dan sonra hücumda oyundan düşmemize neden oluyor.
    İşte bu nedenle en geç 55.dk.dan sonra N'Doye'un çıkarılıp skor durumuna göre Olcay, Rodellega ve Castillo düşünülmeli diyorum.
    Yine Yusuf'un performansına bakılıp skor ihtiyacımız varsa ikinci yarı J.Sosa düşünülebilir. Skor korunacaksa Bero da alınabilir.
    Alternatifli bir kadromuz olması iyi oluyor. Aynı şekilde Onazi & Okay 'dan iyi oynamayan yerine her zaman Kucka girebilir.
    Sonuç olarak Rıza Hoca seçip beğenip istediği değişikliği yapabilir. Kadro fazlası ile geniş...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rüyadan uyanma maçı.
      Alper kardesim totemlere aynen devam adamsın ☺
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erzurum maçında enteresan bir olay oldu
        Sosa bildiğiniz gibi ben klas bir oyuncuyum koşmam topu koştururum havasında devam ederken bir pozisyonda ceza sahası içinde göğsüyle bir pas attı topu bizim topçulara bıraktı ama topa kimse gitmeyince bıraktığı topa geç de olsa kendi gitmek zorunda kaldı çünkü rakip müdahale etti
        o pozisyondan sonra sanırım biraz utandı ve 2-3 dakika olağan üstü koşmaya başladı bu benim seyrettiğim bir enstantane
        Evet bu enstantane benim de ilgimi çekti. Çok ilginçti
        BJK günlerindeki Sosa gibi oynasa tadına doyulmayacak.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• bu maçı alırız. bursa yendiği maçlarda bile oynadığı futbola maçı haketmeyen bir takım. kalecilerinin formda olmaları bu puanı almalarının en büyük nedenlerinden. rakibe bol pozisyon veren bir takım. kontralarda batallanın araya vereceği paslara dikkat edelim yeter. mutlaka bu takıma enaz 2 gol atarız.

Yorum

• Hocanın Okay'a yer açmak için kimi keseceğini merak ediyorum.
            Onazi ve Kucka da son maçta başarılıydı.

Yorum

• devreyi 31 puanla bitirdiğimizi varsayarsak, Rıza hocanın sıkça bahsettiği devre arasından sonra takım nasıl olacak asıl merak ettiğim bu.

geçen yıl Antalya ile devre arasından sonra 18 maçta 36 puan almış, yani maç başına 2 puan. 17 maçta 34 puan gibi antalya gibi takımlar için çok iyi puana tekabül ediyor (kaldıki bize de mağlup olmuşlardı), demekki kamptan sonra ikinci devreye iyi giriyor takımları. zorlu maçların çoğunu içerde oynayacağımızıda göz ününe alırsak, ligdede çok takımın yarış içinde olmasından dolayı puan barajınında düşmesiyle (bjk ve başakşehir geçen yılın 5 puan gerisinden gidiyorlar şuanda), ben bu yıldan umutluyum arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocanın Okay'a yer açmak için kimi keseceğini merak ediyorum.
                Onazi ve Kucka da son maçta başarılıydı.
                Uğur maça yetişirse Onaziyi keseceğini düşünüyorum ben ama yetişmezse Okayı stoper olarak kullanacaktır veya son maçta begendiyse Kuckayı...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• çok heyecanlandım seneler sonra
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Esteban
                    Kamil Ahmet
                    Hüseyin
                    Akbaş
                    Abdurrahim
                    Batuhan
                    Kucka
                    Sosa
                    Bongonda
                    Olcay

N'Doye

Yorum

• Bursaspor'da Badu da sakatlanmış. Son zamanlarda hiçbir şey bu kadar lehimize ilerlemiyordu
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Esteban
                        Kamil Ahmet
                        Hüseyin
                        Akbaş
                        Abdurrahim
                        Batuhan
                        Kucka
                        Sosa
                        Bongonda
                        Olcay

N'Doye
                        #olurmuolur

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bursaspor'da Badu da sakatlanmış. Son zamanlarda hiçbir şey bu kadar lehimize ilerlemiyordu
                          bunlar sahasından çıkmaz şimdi, kapanan takımları açmakta zorlanabiliriz. tam 4 4 2 oynanacak maç burak ve rodallega ile.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunlar sahasından çıkmaz şimdi, kapanan takımları açmakta zorlanabiliriz. tam 4 4 2 oynanacak maç burak ve rodallega ile.
                            Maçın gidişatına göre 4-3-3'e döner, ilk değişiklik tercihimi de Rodallega olarak kullanırım.

cm(abdüş)-cm(onazi)-cm(kucka)
                            -----fw(Damdoy/Yusuf)----
                            --st(Roda)-----st(Burak)--
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Aziz Behic'in olmaması iyi oldu. Adu'da oynamazsa ortasaha da rahat ederiz. Ileride Burak tek kalmamalı. Rodellega oynamalı. Ndoye yerine Olcay'la başlanabilir.

Yorum

• Maçın hakemi belli oldu ; Halis Özkahya.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X