Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ha Abdülkadir-Yusuf yetiştirdin sattın ha bero-bongonda ne farkeder ki iki türlüde euro alıyorsun.
    gerçekten böyle mi düşünüyorsun..
    .......................
    türkiyenin gelmiş geçmiş en yetenekli on oyuncusu ( bence bu makas daha darda şimdilik söylemiyim)
    içine girebilecek potansiyel gösteren Abdülkadir

.....................
    ve fiziği ve tarzıyla gerçekten farkedilebilecek yetenekte olan Yazıcı yı..

sadece euro olarak gördüğüne eminmisin..

.............
    altyapından yetişmeleri hiçmi farketmiyor ,
    Trabzonda doğmaları da mı ayrıca gurur kaynağı değil ,
    Trabzonsporlu olmalarıda mı farketmez..

.................
    sadece euro mu önemli..
    .............
    şimdi bu çocuklar Bero ve Bongondayla aynımı..
    mantığım , aklım , havsalam bir türlü almıyor..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Açıkçası çekirge gibi zıplıyor iyi oynamadan kazanıyoruz
      Yine iyi oynamadan kazanalim isterim ama tipik beraberlik maçı gibi duruyor
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lakin Şikebahçe maçında iyi oynarken hakemin devreye girip maçı kaybettiğimiz düşüncesine kapılıyorum. Ve orada herşey bitiyor. Maç içinde Olaylar çıkıyor ve finish. Psikolojik olarak malesef bizi bu duruma getiren TFF ve tüm işbirlikçilerinin utanmaz arlanmaz şerefsiz tüm emek hırsızlarının ........
        Bilinçsiz taraftarlar olduğu müddetçe bunları her dönem göreceğiz ve yaşayacağız. 96 sendromu, 2011 sendromu, bir maçla koca sezonu bitirmek. Burada tek suçlu hakkımızı vermeyenler mi? Yoksa ufak bir şeye takılıp kalmak ve onun etrafında sürekli dönmek, diğer ayrıntıları ise göz ardı etmek mi? Tahammülsüzlük, yıkıp yeniden yapmak mı yoksa? Şike davasında hakkımızı vermeyenler ne kadar haksızsa davasını satan Trabzon taraftarı da bir o kadar haksızdır. Bizi bu hale getirdiler deyip köşeye çekilmek en kolayı.
        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilinçsiz taraftarlar olduğu müddetçe bunları her dönem göreceğiz ve yaşayacağız. 96 sendromu, 2011 sendromu, bir maçla koca sezonu bitirmek. Burada tek suçlu hakkımızı vermeyenler mi? Yoksa ufak bir şeye takılıp kalmak ve onun etrafında sürekli dönmek, diğer ayrıntıları ise göz ardı etmek mi? Tahammülsüzlük, yıkıp yeniden yapmak mı yoksa? Şike davasında hakkımızı vermeyenler ne kadar haksızsa davasını satan Trabzon taraftarı da bir o kadar haksızdır. Bizi bu hale getirdiler deyip köşeye çekilmek en kolayı.
          Yenelim sonra taşkınlık yapalım olmaz mi
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Açıkçası çekirge gibi zıplıyor iyi oynamadan kazanıyoruz
            Yine iyi oynamadan kazanalim isterim ama tipik beraberlik maçı gibi duruyor
            Bence kötü oynamıyoruz,çekirge sıçrıyor şansa kazanıyoruz lafları bence yanlış.Kaç haftadır nerdeyse 0 pozisyon vererek maçları kazanıyoruz bu en önemlisi bence.

Yorum

en iyisi
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Rizâ hocanin ve LeGuen'in açiklamalarindan anladigim, "çok iyi oynuyoruz"un içinde savunmanin da oldugudur... açiklamalara sasiranlar bunu da göz önünde bulundursun... biz neyse de, Bursa fbye karsi hiçbir sey oynamadi, hocalari "iyi organizeydik iyi oynadik" gibi seyler dedi o karsilasma için.. fenâ savunma yapmadilar, ondan dolayi böyle konusuyor...

Ben buna katiliyorum, çünkü futbol sâdece hücuma kalkmak, rakibe arkada bos alan birakip da millete "oo prömiyer lig gibi maç oldu" dedirtmek degildir...
                Göze hos gelmiyor oyunumuz ama yavas yavas düzelecegiz elbet.. son lig karsilasmamizda da öyle kötü falan degildik abartildigi kadar...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Beklenti yükselirse bu maçı kazanmamiz çok çok çok zor olur
                  Hala kırılgan bir takımız
                  Beklentiyi yukseltmeden 4 hafta önceki bir maca nasıl çıkıyorsak kadar bu maça da öyle çıkmalı
                  Karabük ve şikebahce maçına da bu mantıkla çıkarsak iyi sonuç alabiliriz.

Beklentiyi yükseltmek şu aşamada intihar olur.
                  Biz Barcelona değiliz hiçbir zaman da olamiycaz. O yuzden su maçı kesin almalıyız potaya girmek için dediğin anda kaybederiz.

Yıllardır bu böyle oldu.
                  Hatta ben taraftarın maça çok ilgi gostermemesinin bu küçük takımlarla yapılan maclarda TS lehine olduğunu düşünüyorum.
                  Büyük maçlarda tam tersi
                  En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 14.12.2017, 21:42.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

kesinlikle önce rakibini sahada yeneceksin..
                    sonra taşkınlığı ister yap ister yapma..

hatta taşkınlığada gerek kalmaz..git gıcık ver rakibe..sinirlendir..bilmem ne..
                    ama önce sahda kazan..

yalnız biz bu maça nerden geldik..1 aydan fazla yokmu..
                    bursa maçında puan kaybı farkın açılması demek değil mi..
                    önümüzdeki maç en önemli maç değil mi..
                    ne desek olmuyor..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Bu maç final maçı. Bunu mutlaka almalıyız.

Yorum

• Ben final maçı çok zor maç gözüyle falan bakmıyorum.
                        35 bin taraftarının önünde aldığı puanlar ile oynadığı oyun aldatıcı olan ligin en defolu takımlarından Bursayı silip atmalısın sahadan.
                        3-0 kazandıkları Konya maçında 30 tane şut attı Konya direkten dönen topları var Bursa 3 şut çekti maçı aldı
                        Kasımpaşa deplasmanında tarihi fark yerlerdi 30.dakika 2-0 dı maç Paşa maçın ortasında 10 kişi kaldı 2-2 bitti
                        Kayseri'de perişan oldular
                        Sahalarında kazandıkları birçok maçı Harunun olağanüstü performansıyla aldılar
                        Gs ve Fb'ye oynadıkları şey rezalettin 30 küsür bin taraftarları önünde
                        Kadroları düşmek üzere olan kadrodan çok farklı değil
                        Ligin Göztepe ile birlikte performans-puan konusunda en aldatıcı iki takımından biri
                        Ben fark bekliyorum iyi oyun bekliyorum
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 2 final maçımız var. Bunu almalıyız. Bursa her zaman Bursa'dır.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Alırız bu maçı

Yorum

• pfdk'nin gomis karari anca 3üncü dünya ülkelerinde olur.
                              Kural net ama uygulama farkli, ama biz veya anadoludan herhangi bir kulüp olsa kafadan 3 maç oluyor.
                              Tekrar tekrar yüzümüze vuruyorlar bu ligde figüranliktan öteye gidemeyecegimizi.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bursasporun bu sene 6-7 maçını izlemişimdir. Bu kadar puan toplamaları tamamen tesadüf. Bana göre kadroları yetersiz, rahat 3-4 tane atmamız lazım. Bunu her oynayacağımız takıma demem ama bursa gerçekten vasat.

Yine de maç oynanmadan kazanılmaz umarım yanılmam. Kendi saha ve seyirci avantajımızla yeneriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X