Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 13.Hafta | Demir Grup Sivasspor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler artik Trabzonsporu tam desteklemeliyiz böyle olmaz, stada 20-25 bin kisi gidiyor olmaz, besikats derbi fiyatlarina bakin.

İşte bilet fiyatları

Kategori 1 : 450TL
    Kategori 2 : 400TL
    Kategori 3 : 350TL
    Kategori 4 : 325TL
    Kategori 5 : 300TL
    Kategori 6 : 275TL
    Kategori 7 : 160TL
    Kategori 8 : 150TL
    VIP : 800TL
    1903 A-E BLOK : 800TL
    1903 B - D BLOK : 850TL
    1903 C BLOK : 900TL
    0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.

Kaynak: Fotomac

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç esnasında yazılan yazıları az önce okudum. Bu kadar aşağılık rezil bir tarz olamaz. Kendi takım oyuncusuna hocasına başkanına sözde eleştiri adı altında açıkça küfür ediliyor. TS taraftarı oyunculara bu lafları diyene kadar kendine bir dönüp baksın. Daha dün 3 yaşında oğluma forma aldım böylesi bir iğrenç grup çoğunluğu oluşturuyorsa ben nasıl evladimı bu pis agizlilarla aynı stada sokayım aynı mekanda maç izleteyim. TS taraftarı bu mu ya gerçekten. Kötü günde küfret iyi günde kral. Tamam biz de kızıyoruz da herşeyin de bir sınırı var. Midem bulandı yorumlardan sabah sabah. Sanki TS forumu değil Sivas spor forumu gibi. BAZILARI az kendine gelsin artık. Yakışmıyor bu büyük taraftara...
      Bu konuya bir çözüm getirmemiz gerekiyor gerçektende. Açık açık en galiz küfürler edilmeye başlandı. Müdahele edilmediği için de bu durum yayılmaya başladı.
      En son My tarafından düzenlendi; 27.11.2017, 18:47.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Tekrara bakınca, Hubocan harbi neredeyse hatasız oynamış.
        Son paslarda az dikkat etsek daha farklı olabilirmiş. Verilemeyen ya da yerine ulaşmayan bayağı son pas var.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tekrara bakınca, Hubocan harbi neredeyse hatasız oynamış.
          Son paslarda az dikkat etsek daha farklı olabilirmiş. Verilemeyen ya da yerine ulaşmayan bayağı son pas var.
          bu mac fazla ipucu vermez ama tutarsa iyi olur gerci durica ile nereye kadar gideriz öteki tarafta oda muamma.

kucka iyidi ama 2-3 pozisyonda o kadar rahat gecildiki acaba dedirtti.

hubocan - durica
          kucka
          bu üclüyü savunmuslugum var devre arasina kadar tabi

abdulkadir bu defa isi becerdi. sonradan oyuna girmesi iyimi kötümü bilmem gecmi erkenmidahil oldu onuda bilmem ama mac kazandirabiliyor hamle olarak cok iyi opsiyon hoca öyle düsünüyor fena degil hem korumus oluyor biraz.

rezil futbol kucka ve abdulkadirin oyuna girmesi ile düzeldi diyebiliriz.

iyi oynayarak kaybediyorduk simdi kötü oynarak kazaniyoruzda diyebiliriz. bakalim devre arasina kadar neler yapacagiz.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• "TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 26.11.2017 tarihinde oynanan DEMİR GRUP SİVASSPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 75.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN B,C,D,E,F bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,"

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 26.11.2017 tarihinde oynanan DEMİR GRUP SİVASSPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 75.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN B,C,D,E,F bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,"

işin ilginç tarafı ceza verilen bloklardan d,e,f ye seyirci alınmadı. ben bileti f bloktan aldım, oraya giremedim a blokta izledim. şimdi a blok ceza almadı ama ben girmediğim bloktan dolayı cezalıyım. nerden baksan komedi.
              There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bunu kimsenin demesine ihtiyac yok, oyuna girdiginde zaten bütün takim abdülkadiri aradi, özellikle golde

ayrica bizim icin abdülkadir yeni, daha yeni oynamaya basladigindan ama takim icin öyle degil
                2 yildir as takimlan calisan biri

bunu özellikle 2-1 den sonra gördük, abdülkadirin boyuna ragmen yüksek toplar bile kisa boyuna ragmen ona atildi, abdülkadirde boyuna ve fizigine ragmen hepsini indirdi

takim icinde bu business as usual
                biz daha alismaliyiz

Selçuk kardeşim, geç yazdım ama iyi oldu. Söylediğine kısmen katılıyor, kısmen katılmıyorum.
                Çünkü oynadığımız maçlarda gördük ki çok fazla olmasa da oyun içerisinde Abdülkadir'i bazen unutabiliyoruz.
                İki yıldır takımla çalışıyor, doğrudur. Fakat son iki üç yılda bizim takımda nasıl bir sirkülasyon olduğunu biliyorsun.
                Demem o ki; takımdaki bazı oyuncular Abdülkadir'i daha tam olarak sindirememiş olabilir. Bu da biraz rahatsızlık yaratıyor.
                Gerçi Abdülkadir'de doğuştan oyun kurma yeteneği olduğunu için gidip topları alıyor. Bunu hepimiz biliyoruz.
                Fakat takım olarak bilinçli bir şekilde bunu yapmamız gerektiğini savunuyorum. Çünkü bu çocuk tam bir kilit açıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X