Başarılar takım
TSL 13.Hafta | Demir Grup Sivasspor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Etiketler: Yok
-
-
kazanırız diyemiyorum
Rıza hoca çok formsuz
takımda savaşan orta saha onazi dışında yok
birde sosa ve burak gibi iki karın ağrısı var.
Burak iki gol attı diye kimse ona bir şey demiyor ama rezil bir top oynadıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.Yorum
-
.jp......uğur.....durica.......mas
.........onazi.....kucka(okay)
.abdüş........yusuf..........castillo
.................burakEn son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 19.11.2017, 21:19.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYETYorum
-
Göztepe ve Alanya'ya karşı yenilmeseydik, şimdi bu maçla zirve hesabı yapacaktık. Yandı gülüm keten helvası.
Maça gelirsek kompakt futbol oynamak dışında seçeneği olmayan ve lige yeni çıktığı için süper lig maratonuna adapte olmaya çalışan bir rakip olacak karşımızda. Malatyaspor'un bir tık üstü ile karşılaşacağız. Fazla abartmadan ve küçümsemeden rakibi yenebiliriz. Yapmamız gereken ise pas yaparak topu ayağımızda tutmak olacaktır. Sivasspor'un öyle defansımızı dağıtacak ölçüde hücum silahları yok. Baskı kurmaya kalkarsak yine bol bol gol yiyebiliriz. Sakin oynamak ilacımız başka çaremiz yok. Kayserispor maçındaki gibi de topu onları verip de kahretmezler umarım.En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 19.11.2017, 20:01.Yorum
-
sikecilerin sivasla macini izliyorum hakemin sikeci formasi eksik adam elinden gelse kendisi sivasa gol atacak ...
gercekten süperlige uefa fifa artik el atmali rezalet akhisari da hakem durdurdu iyi oynayan kazansin sözü süperligde gecerli degildirBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"Yorum
-
Mecnun O. : "ŞB'yi yeneceğiz diye bir iddiamız yok. !?? ŞB son zamanlarda sıkıntılı günler geçiriyor. İnşAllah bize patlamaz"
Bu maç için vereceği demeci sabırsızlıkla bekliyoruz...Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..Yorum
-
beraberlik maçı bizde iki adım ileri bir adım geri adettendirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.Yorum
-
Bifouma kırmızı gördü bizim maçta yok.. Hızlı etkili bir adam çok zorlayabilir diye ben sevindim..Auremir de muhtemelen cezalı ve daha da kart görecekler gibi duruyor.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum