TSL 13.Hafta | Demir Grup Sivasspor 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mehmet BAŞ
    • 27.02.2007
    • 7667
    • Hukuk, Sosyal Hizmet
    • Manisa

İlk olarak artvints tarafından gönderildi
    Fiziği hala zayif rakiple temas istemiyor şimdilik, özellikle kaçiniyor. Kanattan da oyun kurabilir ki günümüzde daha geçerli. Messi sağ forvet ve merkez forvet olarak geçirdi kariyerini. Klasik anlamda 10 numara yani forvet arkasinda pek oynamadi sistemden dolayi. Ona farketmiyor gerçi her yerden oyun kurup gol atabilir.

Keşfetmekten çok abdülkadir'in tam anlamiyla hazir olmasi lazim, özellikle darbeler ve sakatlik bu yaşta çok etkiler. Ara ara ufak sakatliklari da oluyor.

Ben de aynı fikirdeyim. Abdülkadir modern bir 10 Numara...
    O nedenle Barcelona ve Messi örneğini verdim. Zira Messi de 10 Numara fakat kanat, forvet, forvet arkası her yerde oynuyor.
    Abdülkadir de aynı şekilde orta saha ve ofansif her bölgede oynayabilir. Mesele bu çocuğu takımın beyni yapmak!
    Belki bu sene için erken olabilir fakat seneye Rıza Hoca diyecek ki; kardeşim oyunu Abdülkadir kuracak!
    Toplar onda buluşacak, pas dağıtımını vb. bu çocuk yapacak. Umarım o günleri de görürüz.
    Fizik konusunda sana katılıyorum. Biraz daha kuvvetlenirse başka bir seviyeye gelir.

Yorum

• TSelif
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 02.04.2005
      • 18990
      • Ziraat mühendisi
      • Trabzon

İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi
      burak sanki her topu ayağına alışında kendini yere bırakacakmış gibi hissediyorum sizede öyle geliyor mu..
      Hayır, her topu alışında gol tehlikesi yaratacakmış gibi hissediyorum ben mesela
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• halil ibo
        • 14.08.2004
        • 6355
        • Ekonometrist
        • İstanbul

Kangal'ın daha değerli olduğu Sivasspor camiasını geçmek güzel.Bu yüzden şikecilere köpek falan demeyelim.
        Hırsızlıktan farkı olmayan yüz kızartıcı bir suçtur tescilli şikeci olmak.
        Suçluluk psikolojisi ile iftira atmayıda meziyet haline getirmişler.Ama güneş balçıkla sıvanmaz.
        Temiz forma temiz bir şekilde kazandı,hepsi bu.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• selcuk
          • 29.05.2004
          • 27757
          • Amasya

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
          Belki bu sene için erken olabilir fakat seneye Rıza Hoca diyecek ki; kardeşim oyunu Abdülkadir kuracak!
          Toplar onda buluşacak, pas dağıtımını vb. bu çocuk yapacak. Umarım o günleri de görürüz.
          Fizik konusunda sana katılıyorum. Biraz daha kuvvetlenirse başka bir seviyeye gelir.
          bunu kimsenin demesine ihtiyac yok, oyuna girdiginde zaten bütün takim abdülkadiri aradi, özellikle golde

ayrica bizim icin abdülkadir yeni, daha yeni oynamaya basladigindan ama takim icin öyle degil
          2 yildir as takimlan calisan biri

bunu özellikle 2-1 den sonra gördük, abdülkadirin boyuna ragmen yüksek toplar bile kisa boyuna ragmen ona atildi, abdülkadirde boyuna ve fizigine ragmen hepsini indirdi

takim icinde bu business as usual
          biz daha alismaliyiz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• El Cordobes
            • 13.08.2014
            • 2497
            • Ankara

Maçı stadda canlı izleyebildim. galibiyet müthiş bir zevk, orada yaşanan ortam mükemmel. hakikaten o şikeci güruha karşı galip gelmek anlatılmaz bir haz. zafer sarhoşluğundan hakikaten bi müddet oynanan oyun filan insanın aklına gelmiyor. tek yaptığın o anların eğlencesini yaşamak.

oyuna gelirsek sorunlarımız devam ediyor. kötü bir oyun, o debdebe içinde kötü oyuncu performansları, hocanın soru işaretlerini halen giderememiş olması. hiçbirini göz ardı etmeden sadece öz güven açısından önemli bir galibiyet. ayaklarımız yerden kesilmesin. geçen hafta ve bu maç resmen orta sahasız oyunlarla mucizevi şekilde kazanıyoruz. Rıza Hoca nın derdi muhtemelen en az hasarla kendini devre arasına atmak. asıl ondan sonra hocayı net şekilde değerlendirebiliriz.

bu arada sabahleyin duydum. Trabzon a dönüş yolunda ciddi bir kazanın eşiğinden dönen arkadaşlara tekrar geçmiş olsun.
            There is no spoon...

Yorum

• artvints
              • 20.06.2012
              • 29952
              • öğrenci
              • Bursa

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
              bunu kimsenin demesine ihtiyac yok, oyuna girdiginde zaten bütün takim abdülkadiri aradi, özellikle golde

ayrica bizim icin abdülkadir yeni, daha yeni oynamaya basladigindan ama takim icin öyle degil
              2 yildir as takimlan calisan biri

bunu özellikle 2-1 den sonra gördük, abdülkadirin boyuna ragmen yüksek toplar bile kisa boyuna ragmen ona atildi, abdülkadirde boyuna ve fizigine ragmen hepsini indirdi

takim icinde bu business as usual
              biz daha alismaliyiz
              Aynen öyle, oyuna girince herkes abdülkadir'e yüzünü çeviriyor. Doğal olarak oyun merkezi oluyor zaten.

Özellikle pereira'nin vücut dilini çok beğeniyorum bu konuda. Arada 15 yaş fark yokmuş gibi aldiği her topu hemen abdülkadir'e verip efendi gibi bindirmesini yapiyor. İyi futbolcu.

genellikle oyun oradan kurulduğu için abdülkadir rahatlikla takimin oyun kurucusu oluyor.
              En son artvints tarafından düzenlendi; 27.11.2017, 12:25.

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
                • 03.02.2012
                • 28168
                • Metalurji Mühendisi
                • Zonguldak

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi
                Hayır, her topu alışında gol tehlikesi yaratacakmış gibi hissediyorum ben mesela
                Ben de öyle hissediyorum.
                Goldeki vuruşu çok klastı.
                Çok yakın olmamasına ve rakip engellemesine rağmen usta işi bir vuruştu.
                10 maç 10 gol, hoşgeldin kral
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Enaldo61
                  • 14.02.2010
                  • 23677
                  • Tekirdağ

Burak futbolu biliyor, rakipler istediği kadar yuhalasın. Sahada önemli bir güç ve bence hakem üzerinde de iyi baskı kuruyor.

Kendini pek yere bıraktığına da inanmıyorum ona faul alma denir. O kadar çok kasap futbolcu var ki hak veriyorum Kral'a.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• ilelebeTS
                    • 11.06.2014
                    • 25347
                    • Kocaeli

Orta sahada iki çapa ile oynuyorsan kanatta Abdülkadir gibi birinin oynaması kaçınılmaz zaten. Ortadan oyun kuramıyorsan kanattan kuracaksın. Şu an bizim takımda oyun kurabilen iki oyuncu var; Abdülkadir ve Sosa. Eğer Abdülkadir oynamazsa biz ileri top şişirip ilkel futbol oynamaya devam ederiz. Ha bu da bir taktiktir ama sıkıştığında kullanırsın, Trabzonspor'un ana oyun yapısı olamaz.

Ayrıca şunu da ekleyeyim. Takımın defans hattı ile hücum hattı arasında uçurum var. Bu alan bu kadar geniş oldukça orta saha oyuncularının anası ağlar ve rakipler iki topta orta sahamızı geçer.
                    En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 27.11.2017, 13:09.

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                      • 05.11.2006
                      • 17600
                      • Memur
                      • Belçika

4-3 lük Bjk mağlubiyetinden sonra ilk kez maça gittim, bugün dönüp forumda maçla ilgili yorumları okudum da orta sahada Okay çok eleştirilmiş. Maçta kaç top kazanmış okay kaç ikili mücadele kazanmış bilmiyorum istatistik var mı. Evet top kayıpları oldu ama takımda paslaşma sorunu var zaten. 2.yarıda 20 kez felan Durica topu ileri dikti belkide. Mas çok kötüydü, Yusuf 2.yarı çok kötüydü, Ndoye ilk yarı tüm kaliteli atakları yanlış pas tercihi(sürekli burak'a atmaya çalıştı) ile batırdı.

Yinede güzel bir galibiyet. son 4 maçta 10 puan oldu. Attıkları gol bence ofsayt ve Durica'nın rakibin üstüne çullandığı pozisyon'da Sivas lehine penaltıydı.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Murat Keçeci
                        • 30.12.2007
                        • 4683
                        • Trabzon

Galibiyetin iyi oyundan daha önemli olduğu bir maça çıkmıştık o yüzden önemli bir galibiyet aldık.Henüz üst gruba girmeyi konuşmak için erken fakat bu galibiyet bu anlamda ilk kıvılcım olabilir.Eğer bir iç bir dış saha maçı daha alabilirsek o zaman üst grubu tehdit edecek bir duruma gelebiliriz.

Maça geçersek kayseri maçında burak yılmaz olsa çok iyi olacaktı demiştim sebebi işte bu maçtaki attığı golün o maçta da atabileceği idi.Son vuruş kalitesi olarak ligin çok üstünde bir seviyeye ulaşmış durumda tam olarak bir forvet gereksinimlerini karşılayamasada çok özel bir oyuncu.

Orta saha olarak yetersiz bir görüntü verdik isabetli pas yüzdemizin yüzde 74 olması zaten bu durumu kanıtladı.Oyun kontrolünü elde tutamadık ikinci yarının sonlarına doğru biraz kıpırdandık ve altın değerinde 3 puan aldık.

Yediğimiz gol yine basit bir goldü ama en azından geçen haftaki goller kadar komik değildi,deplasmanda bir gol yemek anormal bir durum değil.Savunmada Durica biraz kontrolsüz görüntü verdi daha dikkatli olmalı.

Ndoye ve castillo nun asistlerine devam etmesi güzeldi.Okayın çıkıp gol atması sevindirici oldu eğer hedeflerimiz büyük ise her oyuncu skora katkı vermek zorunda.

Gerçekçi olmak gerekirse bu oyun şampiyonluk yarışına yetmez çünkü pas konusunda çok zayıfız.takım olgusunun oturabilmesi için üst üstte 5-10 pas yapabilmek gerekiyor şuan için görüntümüz bireysel oyuncu kalitesiyle birşeyler yaptığımızı gösteriyor fakat uzun periyotlarda seri galibiyetler elde etmek istiyorsak bireysel oyuncu kalitemizi takım oyunuyla birleştirmemiz gerekiyor aksi takdirde gerideyken olgun atak yapma öndeyken de kontrolü elde tutma konusunda sıkıntılar yaşarız zaten yaşıyoruz da.

Elimizde kumaşı iyi oyuncular var takım oyunuyla bu oyuncuları daha da ön plana çıkarmalıyız.

Galibiyet için tüm takımı kutlarım.Üst sıralara adım adım yürümeye devam.

Yorum

• MİSSE_MİSSE
                          • 01.12.2006
                          • 651
                          • İstanbul

ben hocaları anlayamıyorum. On dakikada bir forvetteki herkesin yeri değişir mi ya. Adamların yeteneği belli, en çok performans gösterdikleri yerler belli.
                          Yusuf yazıcı sağ forvet hariç hiçbir yerde yıldızlaşamaz. Adam Arda Turan'ın sol ayaklısı. Hızlı olmadığı için çalımını içeriye doğru yapmak zorunda yoksa çizgiye doğru gider ve adamını geçemez. Zaten yapabileceği şey tam çalım değil sadece Önünü açıp oyun zekasını gösterebileceği boşluk bulmak.
                          Ndoyeyi forvet başlattı, sonra sol forvet yaptı en son ikinci yarı başlarken ortaya Aldı. Geçen seneki serimizde oynadığı yere. Yeteneği itibariyle ona en uygun yer. Zaten ikinci yarıda Sivas'ı oyundan bu hamle düşürdü.
                          Burak santrafor macera aramaya gerek var mı?
                          Castilloyu sağda gördük adam dikine çizgiye kadar gider ama sağ ayak yok. Iki pozisyonu ezdi orada. Oynarsa solda oynar.
                          Abdüş gibi bir metrekarede çalım atan, dikine,sağına, soluna gidebilen, aklı çalışan adamın varsa koyarsın forvetin arkasına her maç sana üç frikik alır hiçbir şey yapmazsa bile.

Yorum

• Nazim Can
                            • 11.07.2013
                            • 12584
                            • Serbest Meslek
                            • Almanya

Macin adami Hubocan di, dün gece 90 dakikanin tekrarini izledim bu sonuca vardim.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• artvints
                              • 20.06.2012
                              • 29952
                              • öğrenci
                              • Bursa

maçın tamamı.

Yorum

• memmedaga
                                • 19.06.2010
                                • 5714
                                • İstanbul

İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi
                                yusuf son zamanlarda formsuz hatta yürüyor ama bütün takım öyle. biraz iyi olduğunda bile yusufun neler yapabileceğini herkes biliyor. bu çocuk için yapılan yorumlar gerçekten iğrenç. yok burağa pas atamamış yok orta sahadan boş kaleye gol atamamış.
                                Yusuf asında son zamanlarda yürümüyor her zaman için koşu mesafelerinde ilk 5te ve genelde ilk 2 de,dripling atmaya daha müsait kanat oyuncularını ve Yusuf tarzı oyuncuları sürekli topun arkasına geçmesini bekleyince bu durum ortaya çıkıyor.

Yusuf aslında bir çeşit Alex kaleden uzak tuttuğunda verimliliği düşüyor,orta saha ile ofans arası mekik dokumasını bekleyince verimliliği düşüyor.

örn abdülkadir topu taşır orta sahadan gider gelir ama Yusuf'a uymuyor bu iş, aslında eski 10 numara tarzına daha yakın bir adam
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...