İyi futbolun canı cehenneme benim için sonuç önemli 3 puan alınsında nasıl alınırsa alınsın yoksa bu kaostan çıkmamız mümkün görünmüyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 9.Hafta l Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu sene avrupada güzel maçlar çıkarıyor twumasi, bursa pişman olmuşturİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa âbi bunun 4-2-3-1'den ne farki var ki...
------------Kuçka------Sosa
Abdül-------------Yazici-----------Castillo
----------------Burak/Roda
Ahan iste 4-2-3-1 oldu
Bize 3-5-2 , 3-4-1-2, 3-4-2-1 falan bu tarz seyler gerek
Yok orta sahadaki adam stoperi 3'lerle olmaz bu isler, olmuyor...
O su an gelmezdi ama devre arasi gelirdi, bence içimizden biriyle Aralik'a kadar idâre edebilirdik, çok kötü olmazdik bence... Sâdi hoca ile bile fenâ gitmediysek, Ihsan hocayla da yapardik bir seyler... Samp ligi karsilasmalari bitti mi gelsin Gurban hoca...
Adam aç, genç, büyük bir sinav verirdi bize gelseydi... dibine kadar da hirsli olurdu... Karabag'dan da 1 2 has topçuyu aldirirdi, iyi bir düzen oturturdu takima... Oradan Richard'i alirdim ben meselâ... ayrica senin Twumasi de costu bugün, güzel de goller atti herif

Karabağ da bizde oynayacak oyuncu yok ama gara garayev de iyi oyuncu birde kanatta genç bir azeri var fena değiller, anadolu takımlarında oynarlar...
Şu fatih tekke manisa da başarılı olsa da bir umudumuz olsa...
....
Bizde defansın önünde adama yapışan hamallık yapacak önlibero olmazsa çok gol yemeye devam ederiz
Onazi oynayacaktır bu hafta , birde uğur u banko görüyorum 11 de ...“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Sağ beklerden herhangi biri-Ugur-stoperlerden herhangi biri-Mas
Okay-Onazi
Abdülkadir-Sosa-Castillo
RodallegaEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 19.10.2017, 23:51."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
smart tv de lig tv hersey varmi ?? euro olarak kac para aylikmi ödüyorsun ?? stick mi bu ??İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben seyrediyordum ama donuyordu, gittim 400 pounda smart tv aldım , interneti değiştim en hızlısını aldım, super smart hub 300mps kadar çıkıyor, şimdi yağ gibiBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Onurİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ beklerden herhangi biri-Ugur-stoperlerden herhangi biri-Mas
Okay-Onazi
Abdülkadir-Sosa-Castillo
Rodallega
Pereira ugur hubocan mas
Okay onazi
Castillo Yusuf Abdülkadir
Rodallega
Bence kadro bu olmali"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Estebanİlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Pereira ugur hubocan mas
Okay onazi
Castillo Yusuf Abdülkadir
Rodallega
Bence kadro bu olmali
Kamil durica akbas abdurrahim
Batuhan kucka
Olcay sosa bongonda
Burak.
Yedek kadromuza bakin son yillarin en iyisi.
Bu kadro basarili olamiyorsa ihanet büyük demektir"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Hocam Antalyada Etoo 10 numara oynuyordu.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıza Çalımbay Kasımpaşa Dizilişi

Rıza Çalımbay Antalyaspor Dizilişi

Rıza Çalımbay Trabzonspor Dizilişi (?)

Neden olmasın?
Riza hoca yıllardır 4-2-3-1 oynatır takimi.
Bu şablonlar doğru oyun sistemini göstermiyor.
Form durumları en üst düzey olunca ileri 4lumuz de bu olur.
Volkan-----Sosa-----Castillo
----------------Burak----------------
Cift forvet filan oynamayız. Boşa konuşmaya gerek yok bu mevzuyu..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Rıza hocanın basın toplantısını ,röportajını dinledim.
Takımı potansiyelini Ersun Yanal'dan daha iyi biliyor.
Hangi dizilişte hangi oyuncuları kullanılması gerektiğini de camiadan iyi biliyor.
Belli ki hoca çok iyi taktisyen olduğu kadar analizci.
Bence hocanın kafasında Yusuf da Abdülkadir de banko değil ama camianın tepkisinden korkuyor.
Okay Onazi Sosa Castillo banko
Burak-Rodallega ve Abdülkadir-Olcay tercihlerini çok merak ediyorum.
Adam çift forveti çok sık kullanacağım da dedi.İlk maçtan Burak Rodallega aynı anda sürer mi ? Zor.
Bu arada Sosa'yı forum efsanesi 6 numara ilan ettik ama adam beşiktaşta hep 10 numara oynamış.Zaten ileri geri mekik dokuyan bir isim değil orta saha yol geçen hanı oldu.Koy 10 numaraya aklı ile oynasın.Fizik gücü de yüksek.Rıza hoca Antalya'ya çok aldırmak istemişti en iyi verimi alacaktır inşallah.En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 00:58.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Scarione'de on numara gibi gözüküyordu ama hep ceza sahası içindeydi. Eto'o aynı şekilde orta saha ile bağlantı kuruyordu ama sonuçta çift forvet diyebiliriz ikisine de. Aynı şekilde Adem, Mbilla, El Kabir hepsi forvet özellikli oyuncular. Büyük takımlarla oynadığı maçlarda bile Mbilla, El Kabir, Deniz Kadah, Eto'o dörtlüsünü oynatmış. İsterse Eto'o sol bekte başlasın o adam ceza sahasına girecek sonuçta.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Antalyada Etoo 10 numara oynuyordu.
Riza hoca yıllardır 4-2-3-1 oynatır takimi.
Bu şablonlar doğru oyun sistemini göstermiyor.
Form durumları en üst düzey olunca ileri 4lumuz de bu olur.
Volkan-----Sosa-----Castillo
----------------Burak----------------
Cift forvet filan oynamayız. Boşa konuşmaya gerek yok bu mevzuyu..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi( ゚д゚)
Yorum
-
Ugur reyiz kaç gündür tutturdun Riza 2 ön libero, Riza söyle böyle... ya bi dur daa daha adam 2 3 karsilasmaya çiksin...
Eto'o 10no oynasa ne olur, adam golcü, gollerini de siraladi kaç kere, keske bizde de öyle 10no olsa... yemisim 4-2-3-1'ini ya da 4-4-2'yi
Antalya'da adam öyle 2 ön liberoyla da oynamadi yâni, 2 yönlü adamlarla oynadi, belki Sandro savunmaci, yoksa Charles vizir vizir ileri geri giden bir topçu...
Castro'yu biz alacaktik ki simdi Riza hoca onu iyi kullanacakti...
Ayrica eski ögrencisi Sakib'i begeniyorum kim ne derse desin, fbdeki hasan ali zirtosundan çok daha iyi... Mas'tan da çok daha iyi hücum yapar, savunmasi ondan çok daha kötü degildir....
sat Mas'i, al Sakib'i..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Oo hosgeldin Sefer reis. Bayadır görmedim yazılarını ☺İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgur reyiz kaç gündür tutturdun Riza 2 ön libero, Riza söyle böyle... ya bi dur daa daha adam 2 3 karsilasmaya çiksin...
Eto'o 10no oynasa ne olur, adam golcü, gollerini de siraladi kaç kere, keske bizde de öyle 10no olsa... yemisim 4-2-3-1'ini ya da 4-4-2'yi
Antalya'da adam öyle 2 ön liberoyla da oynamadi yâni, 2 yönlü adamlarla oynadi, belki Sandro savunmaci, yoksa Charles vizir vizir ileri geri giden bir topçu...
Castro'yu biz alacaktik ki simdi Riza hoca onu iyi kullanacakti...
Ayrica eski ögrencisi Sakib'i begeniyorum kim ne derse desin, fbdeki hasan ali zirtosundan çok daha iyi... Mas'tan da çok daha iyi hücum yapar, savunmasi ondan çok daha kötü degildir....
sat Mas'i, al Sakib'i..
Kucka ve Onazi ile yapicak bizde o isi işte.
Sosa ile Yazıcıyı beraber kesebilecek misin ?
Kadro planlamamiza göre cok zor Rodallega Burak ikilisinin oynaması..
Bir de illa 2 forvet oynamak zorunda değiliz.
Bana mantıklı gelmiyor hiç.
Mas geçen yilki Gs maçında ne top oynamıştı valla. Özlem duyuyoruz..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 01:02.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Hah iste aynen öyle... hepsine katiliyorum da karaladigim yazi iyi bir özet...İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScarione'de on numara gibi gözüküyordu ama hep ceza sahası içindeydi. Eto'o aynı şekilde orta saha ile bağlantı kuruyordu ama sonuçta çift forvet diyebiliriz ikisine de. Aynı şekilde Adem, Mbilla, El Kabir hepsi forvet özellikli oyuncular. Büyük takımlarla oynadığı maçlarda bile Mbilla, El Kabir, Deniz Kadah, Eto'o dörtlüsünü oynatmış. İsterse Eto'o sol bekte başlasın o adam ceza sahasına girecek sonuçta.
Burada hocanin farkli tarzda oyuncularla ne yapacagini görecegiz, Mbilla ElKabir DenizKadah ve Eto'o kalipli güçlü kuvvetli cüsseli topçular... bize gel : Castillo, Abdül bunlar çok kuvvetli degil gibi... Burak tamam, Roda tamam... Olcay gibi topçulari kanatta hiç kullanmamistir Riza hoca, umarim ayni sekilde devâm eder, Olcay ya sonradan girer ya da ne bileyim arada oyun kurucu arada ortanin ortasina rakibi kovalayan basan topçu olarak kullanilir...En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 01:01.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum