Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9.Hafta l Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oo hosgeldin Sefer reis. Bayadır görmedim yazılarını ☺
    Kucka ve Onazi ile yapicak bizde o isi işte.
    Sosayi mi kesicen Yazıcıyı mi.
    Kadro planlamamiza göre cok zor Rodallega Burak ikilisinin oynaması..
    Bir de illa 2 forvet oynamak zorunda değiliz.
    Bana mantıklı gelmiyor hiç.
    Mas geçen yilki Gs maçında ne top oynamıştı valla. Özlem duyuyoruz..
    3 günlük cezâdan geldim ama ondan önce de bir ara çok yazmadim dogrudur...
    Yapsin skinti yok, Yazici'yi keser gibime geliyor... Rodallega'yi da solda falan ElKabir ya da Mbilla gibi kullanabilir derdim ama Castillo var...
    Rodallega'yi Eto'o gibi oyun kurucu/golcü gibi kullanir mi ? olabilir aslinda ha, ama o zaman Sosa da kesik yemis oluyor, yau isi zor hocanin yaa onun için bence çâreyi 3-5-2
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rıza hocanın basın toplantısını ,röportajını dinledim.
      Takımı potansiyelini Ersun Yanal'dan daha iyi biliyor.
      Hangi dizilişte hangi oyuncuları kullanılması gerektiğini de camiadan iyi biliyor.
      Belli ki hoca çok iyi taktisyen olduğu kadar analizci.
      Bence hocanın kafasında Yusuf da Abdülkadir de banko değil ama camianın tepkisinden korkuyor.
      Okay Onazi Sosa Castillo banko
      Burak-Rodallega ve Abdülkadir-Olcay tercihlerini çok merak ediyorum.

Adam çift forveti çok sık kullanacağım da dedi.İlk maçtan Burak Rodallega aynı anda sürer mi ? Zor.

Bu arada Sosa'yı forum efsanesi 6 numara ilan ettik ama adam beşiktaşta hep 10 numara oynamış.Zaten ileri geri mekik dokuyan bir isim değil orta saha yol geçen hanı oldu.Koy 10 numaraya aklı ile oynasın.Fizik gücü de yüksek.Rıza hoca Antalya'ya çok aldırmak istemişti en iyi verimi alacaktır inşallah.
      Reis nerde söylesi yapmis Riza hoca ? basin toplantisini dinledim de orada 2 golcü konusu falan geçmedi yanlis degilsem...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ugur reyiz kaç gündür tutturdun Riza 2 ön libero, Riza söyle böyle... ya bi dur daa daha adam 2 3 karsilasmaya çiksin...
        Eto'o 10no oynasa ne olur, adam golcü, gollerini de siraladi kaç kere, keske bizde de öyle 10no olsa... yemisim 4-2-3-1'ini ya da 4-4-2'yi

Antalya'da adam öyle 2 ön liberoyla da oynamadi yâni, 2 yönlü adamlarla oynadi, belki Sandro savunmaci, yoksa Charles vizir vizir ileri geri giden bir topçu...

Castro'yu biz alacaktik ki simdi Riza hoca onu iyi kullanacakti...

Ayrica eski ögrencisi Sakib'i begeniyorum kim ne derse desin, fbdeki hasan ali zirtosundan çok daha iyi... Mas'tan da çok daha iyi hücum yapar, savunmasi ondan çok daha kötü degildir....
        sat Mas'i, al Sakib'i..
        Trabzonspor'un şu kadro yapısında merkez ikiliden birisi ne Yusuf olmalı ne de Sosa.
        Sosa 8 numara oynamalı diye bir algı yaratıldı ama adam 2 yıl beşiktaşta sadece 1 maç orada oynamış.Kim düştü bu tongaya kim çıkardı bu dedikoduyu
        Beşiktaşta Atiba süpürüyordu Oğuzhan defansif görevler kazanmıştı
        Trabzon'a bir geldi önüne Yusuf koydular yanına Okay ya da Kucka koydular orta saha yol geçen hanı
        Alanya 4 Akhisar 6 attı.
        Atarlar tabi Sosa'yı git-gel hem süpür hem oynat ceza alanına kadar rakibi kovala sonra takımı atağa çıkar diye bir pozisyona koyarsan adam afallar.Mila
        n'da yaşadığı başarısızlığı yaşar.

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Reis nerde söylesi yapmis Riza hoca ? basin toplantisini dinledim de orada 2 golcü konusu falan geçmedi yanlis degilsem...
        Buyur reis.Çift forvet hakkındaki demecini burada mı dinledim bilmiyorum ınstagrama atılan kısa bir videoda da izlemiş olabilirim.

5.25'te verdiği cevap insanı mutlu ediyor.Gençmiş gelecek vadediyormuş ismi varmış şuymuş buymuş hele bulunduğumuz durumda faso fiso ...Aynen öyle
        En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 01:17.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un şu kadro yapısında merkez ikiliden birisi ne Yusuf olmalı ne de Sosa.
          Sosa 8 numara oynamalı diye bir algı yaratıldı ama adam 2 yıl beşiktaşta sadece 1 maç orada oynamış.Kim düştü bu tongaya kim çıkardı bu dedikoduyu
          Beşiktaşta Atiba süpürüyordu Oğuzhan defansif görevler kazanmıştı
          Trabzon'a bir geldi önüne Yusuf koydular yanına Okay ya da Kucka koydular orta saha yol geçen hanı
          Alanya 4 Akhisar 6 attı.
          Atarlar tabi Sosa'yı git-gel hem süpür hem oynat ceza alanına kadar rakibi kovala sonra takımı atağa çıkar diye bir pozisyona koyarsan adam afallar.Mila
          n'da yaşadığı başarısızlığı yaşar.

Buyur reis.Çift forvet hakkındaki demecini burada mı dinledim bilmiyorum ınstagrama atılan kısa bir videoda da izlemiş olabilirim.
          Ersun hoca ile çok farklı oyun anlayışı vardı (sistem yazmaya elim varmıyor). Oyuncular birbirinden çok uzak, pas alış verişi kısıtlı. Sosa ilerde oynasa bile topu o bölgeye taşıyamıyorduk. Defanstan hücuma çıkarken ortada top alan kimse olmadığı için ilk haftalardan itibaren top kayıpları ile kalemizde tehlikeler yaşadık. O yüzden herkes Sosa bari burada oynasın da ileri top gitsin dedi.

Rıza hoca ile farklı bir oyun anlayışı olursa Sosa daha ileri kesin gelir çünkü adamın asıl meziyetleri kaleye yakınken başlıyor. Ama o zamanki şartlarda Sosa'nın ortada oynaması tercih değil şarttı.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Okay'i geçen sayfalarda yazdigim hiçbir diziliste koymadim ama, sanirim mecbur onu yazacagim burada, ya da durun bakalim ya... he tabi yazarsam 3'lü savunmanin içerisinde yazarim baska yerde baska sekilde yazmam...

_______________________Onur
            ____________Hubocan____Okay_____Mas
            Pereira___________________________________Bongonda
            _______________________Kuçka
            Abdül___________________Sosa__________________Castillo
            _______________________Burak

Okay'in yerine Ugur da olabilir...

_______________________Onur
            ____________Hubocan____Ugur_____Mas
            ___________________Onazi____Kuçka
            Pereira______________Sosa____Abdül________Castillo
            _______________________Burak/Roda

Birçok kisi "Pereira kaldiramaz" "Castillo geri gelmiyor" gibi seyler düsünecek...
            Ama savunmayi 3'lediginde, Mas'i da aralarina koydugunda, Onazi Kuçka Sosa Abdül ayni anda ve bu diziliste dogru yerde sahada oldugunda, bu açiklar kapanir.... topu kaybettin âni yakalaniyorsun, hop 3'lü geriye yaslanir Onazi sag tarafa ya da top neredeyse oraya gider, Kuçka da ayni sekilde...
            Diyelim ki olmadi, Pereira çikar Yusuf girer, Abdül sag tarafta oynar Yusuf ortaya geçer...

Bu dizilis için oyuncularimizin hepsi "dogru" degil ama bence yillardir ne oynadigimiz belli olmayan saçma sapan düzende oynamaktan iyidir bu yazdiklarim bence...
            Yavas yavas birçok takim bu dizilislerle sahaya çikiyor, biz illâ târihe geçtigi zaman mi kapalim bu dizilisleri ? gerilerden geliyormus gibi...
            Hos 2 takviyeyle bu dizilisin kralini oynarsin bu ligde... tamam bizim ligimiz zor, hiçbir ligle kiyaslanamaz ama yine de düsüncem bu

Yorum

• Bana göre de hocanin bankoları..
              Kucka Onazi merkezi...
              Solda Castillo..
              Forvet arkası Sosa..
              Forvette de sağlıklı Burak olur..

Sağbek ve solbek maalesef alternatifsiz olduğu icin Perreira ile Mas da banko oynar...

________________Onur_______________

Perreira_______ ? _____ ? _________Mas

___________Kucka____Onazi__________

? ______________Sosa________Castillo

_________________Burak______________

3 yer için formayı herkes alabilir.
              Hoca seyirci baskısına maruz kalmazsa Ne Abdülkadir ne de Yazicinin ilk 11 oynayacağını düşünmüyorum ben de.
              Cift forvet isi soru geldi hocaya ?
              Trabzonsporda cift forvet oynarken görecek miyiz sizi hocam diye ?
              O da tabii ki olabilir düşünürüm gibisinden geçiştirmek için cevap verdi bence [emoji3]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 01:27.
              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• [MENTION=39542]yazıcı[/MENTION]
                Tesekkürler reis, dinleyecegim birazdan

Yazdiklarina kismen katiliyorum, ama sanirim Sosa Milan'da daha çok 6 gibi oynadi, ve o vurguladigin gitgel olayini daha çok Kuçka yapiyordu orada... bence tabi

Ama o zaman sence nasil olmali orta saha, Onazi + Kuçka , önlerinde Sosa ; mi ?

Yorum

• Sakib'in savunmasi nasil yaa bilen var mi, adam akilli izleyen falan... hücum konusunda ligin en iyilerinden, bindiriyor adam... fbye attigi efsâne bir gol var zâten amaniiiinnn... öyle nâdiren yapmiyor bunlari, epey çikiyor ve ayaklarina hâkim...
                  Mas'in oynayacagi verimli olabilecegi tek yer var bence, o da 3'lü savunmanin solu... hatta bence bayagi iyi oynar herkesi olumlu yönde sasirtabilir

Yorum

• Mert Oguzlu reis, cezâliydim ne rep verebildim ne cevap ama o "adamin baglandigi yer kalmadi telefon basinda bekliyor gelsin takimi çalistirsin bâri yaziktir yau" yorumuna epey gülmüstüm Hastasiyim bu kendine has yorumlarina... patlat bi degisk yorum daha renkdas =)

Yorum

• Abdülkadir'i kadrolarınızdan çıkarma nedeniniz nedir? Takımın en akli basinda futbol oynayan oyuncusu, en faydali oyuncusu. Yusuf Yazici oyun anlaminda formsuz onu kesmenizi anlarim da Abdulkadir i ilk 11 disina itmek anlamsiz. Su sene tek tesellimiz o cocuk birakin seyredelim. Hoca da siz gibi dusunurse buyuk gaflete duser. Yasinin 18 olmasi takimin en yeteneklisi olmasi gercegini degistirmez. Simdiden 1 gol 2 asisti de var sezon sonuna kadar double double a yaklasir. Ozetle Abdulkadir kesik yemez yememeli.
                      TRABZON SPOR

Yorum

• [MENTION=47982]special one[/MENTION]
                        Dogru ya, Bursa istemisti alamamisti bir seyler olmustu... aslinda Yusuf için 1m€ vereceklerine 2-3 verip Twumasi'yi alsalardi daha iyiydi... Yusuf orada da fos gibi...
                        Tekke zamâninda bjkye giderek sinir etti birçogumuzu, simdi de x2 sikeci manisa'ya gitti, yazik gerçekten...
                        Richard bizde oynar gibime geliyor yau ^^

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abdülkadir'i kadrolarınızdan çıkarma nedeniniz nedir? Takımın en akli basinda futbol oynayan oyuncusu, en faydali oyuncusu. Yusuf Yazici oyun anlaminda formsuz onu kesmenizi anlarim da Abdulkadir i ilk 11 disina itmek anlamsiz. Su sene tek tesellimiz o cocuk birakin seyredelim. Hoca da siz gibi dusunurse buyuk gaflete duser. Yasinin 18 olmasi takimin en yeteneklisi olmasi gercegini degistirmez. Simdiden 1 gol 2 asisti de var sezon sonuna kadar double double a yaklasir. Ozetle Abdulkadir kesik yemez yememeli.
                          Katiliyorum.. bakalim, keserse bile sonradan oyuna alir, almali... aman sakatlik skinti falan olmasin, her hafta en az 30dk süre almali, o da en az

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur
                            Pereira Uğur Akbaş Mas
                            Okay Abdülkadir
                            Yusuf Sosa Castillo
                            Hugo
                            Ciddi ciddi hala akbaşı yazıyor olamazsın.akhisar maçındaki pozisyon,pozisyon alma,hamle ve zamanlama hataları en az 3 gole sebep oldu
                            sakin olun...

Yorum

Abdülkadir'i kadrolarınızdan çıkarma nedeniniz nedir? Takımın en akli basinda futbol oynayan oyuncusu, en faydali oyuncusu. Yusuf Yazici oyun anlaminda formsuz onu kesmenizi anlarim da Abdulkadir i ilk 11 disina itmek anlamsiz. Su sene tek tesellimiz o cocuk birakin seyredelim. Hoca da siz gibi dusunurse buyuk gaflete duser. Yasinin 18 olmasi takimin en yeteneklisi olmasi gercegini degistirmez. Simdiden 1 gol 2 asisti de var sezon sonuna kadar double double a yaklasir. Ozetle Abdulkadir kesik yemez yememeli.
                              Hocam bana kalsa bu sene gitti.
                              2 isimde oynasın sürekli.
                              Ama galibiyetler almak için bu yola basvurcak gibi hoca.
                              Röportajında soru da geldi.
                              Yazıcı ve Abdülkadir gibi genç yetenekleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz diye ?
                              O da 2 isimde önemli bir değer ama benim için genç yaşlı farketmez. Formayi formda olan alır dedi.
                              Bana göre Abdülkadiri kanatta fazla kullanmayacak Riza Çalımbay.
                              Bakalım görücez hep beraber. Çocuğun orjini zaten 8 numara. Ah ahh su Yazicidaki fizik Abdülkadir de olsaydi ne güzel olurdu ☺

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Aynen bana göre kesilecek en son adam 5 hareketinden 4ü olumlu
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X