Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9.Hafta l Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Defans oyuncularimiz herkesin artık rahat rahat dillendirebilecegi bir biçimde ilk 10 takım arasindaki her oyuncudan bireysel performans ve yetenek olarak çok kötü bir durumda.
    Ofans hattı ise belki de bu ligde en zengin, en çeşitli varyasyonlar yapabilecek genç yaşlı harmanlanmış bir biçimde ligin Bjk'tan sonra en iyisi.
    Riza hoca ile takım halinde defans yapmayı öğreniriz ama göze hoş gelen futbol beklemeyin. Üzülürsünüz.
    Çift onlibero oynayacağız büyük ihtimalle. Bu ikili de Onazi ve Kucka olur form durumlarıyla suanda.
    Ne yazık ki Burak sakatlığını atlatmadan oynasa bir dert.
    Tek forvet olarak Rodallegayi oynatsan baska bir dert...
    Bir tanesi sakatken takim oyununda hic yok. Ayağına top bekliyor ama geldi mi de yüzdeli bir sekilde o pozisyonu rahatlıkla gole çeviriyor.
    Yoksa Konya maçındaki Buraki da gördük biz. Takımı oynatan bir orkestra şefi gibiydi. Atti ve oynatti. Maalesef aldığı paranın altinda eziliyor ve milli takımda da oynadığı için takimimizda oynamak zorunda kaldi.
    Gelgelelim Rodallegaya. Tek forvet olarak başladığı hiçbir maçta sahada varlığını hissettiremeyen bir arkadaşımız bu da. Net olarak karambol ve kontra atak oyunu golcüsü.
    Su maça bile tek forvet Rodallega ile ciksak kimse maçı tek başına koparir diyemez. Diyenler de ağır fanları olur.
    Zor bir sürece girdik. Dibi gördük. Bundan kötü duruma düşebilir miyiz diye düşünüyorum.
    Trabzonspor isek olur. Gençliğimizi calan takım bu sonuçta.
    Velhasıl Riza hocanin aslında işi zor değil. Formayı hakedene verdiği sürece bu takım ıkına ıkına olsa da seri galibiyetler alma potansiyeline sahip.
    Malatya maçında da 1-0 olsun bizim olsunluk bir maç oynayacagimizi düşünüyorum. Golün üstüne yatabiliriz eğer atarsak ..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 19.10.2017, 18:18.
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hadi Kucka'nın yokluğunda tamam diyeyim de Okay'ı her hangi bir 11 de görmek beni delirtiyor. Boommboşş topçu maalesef.

Orta sahayı Onazi-Kucka- Sosa yapmak lazım bir süre.
      Aynen
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Okay'ın yeteneksiz birisi olduğunu belirten her mesajım okuyuşumda "ohhh" çekiyorum. Sonunda birçok kişi bir noktada buluşuyoruz

Mevcut kadroda oynadığı bölgeye Batuhan ile birlikte en son yazılacak oyuncu.
        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 19.10.2017, 18:25.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• istatistik okursak son 3 maçında malatya'nın;

4 4 1 oynadıkları maçta karabük'ü deplasmanda 4-2 yenmişler ama oldukça şanslılarmış %32 topla oynama %54 pas isabeti ile oynamışlar ve kaleyi bulan 5 şutları var. ikili mücadele kazanmada üstünmüşler. ilk golün asistini aytaç yapmış. sağ kanadı kullanmışlar

yine 4 4 1 oynadıkları ve yeni hocaları erol bulutla içerde çıktıkları maçta konya ile 1-1 berabere kalmışlar. kaleye çektikleri şut sayısı 4 oldukça düşük. %83 pas ile oynamışlar. hava topu ve iki mücadele kazanmada yine üstünmüşler. tek golü aytaç atmış. sağ kanadı kullanmışlar.

şikebahçe deplasmanına yine 4 4 1 çıkmışlar. iki topları direkten dönmüş biri aytaç'ın şutu. %79 pas yüzdesi ve kaleye 12 şut(8'i duran toptan). 21 kez top çalmışlar. hava topu ve ikili mücadele kazanmada geride kalmışlar bu sefer. genelde soldan gelmişler.

aytaç 2 gol 1 asistle oynuyor ama ameliyat olduğu için 3 hafta yok. forvetleri boutaib'in 5 golü var. adem büyük 1 gol 2 asist.

erol bulut 2 maça çıkmış oda yeni muhtemelen yine 4 4 1 oynayacaklar.17 gol yemişler bizim gibi defans sorunları var. duran topları etkili kullanabiliyorlar. aytaç'ın olmaması iyi.

yeni hoca değiştiren takımlar genelde reaksiyon verdiği için iyi sonuçlar alıyorlar. defans büyük sıkıntı bizde gerçi bunun oyun anlayışı ile de ilgisi var çünkü çok ilerde basıyoruz muhtemelen rıza hoca bunu engelleyecektir en azından daha derli toplu bekliyorum defansı.

bu maçın sonucu yapacağımız takım savunması belirler malatya'da sorun yaşıyor o bölgede 35'lik bir stoperde onlarda var o yüzden 1-0 olsun bizim olsun. bu ve gs maçı kırılma anları artık.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• sosa sağ kanatta oynayabilir istanbulda öyle maçları çok var, yusufun kesinlikle oynaması lazım sosa sağ çizgide yusuf ortada on numara pozisyonunda olmadı kesinlikle sekiz noda yusuf olmalı yoksa ayağa top falan oynayamayız biz..
            onur
            pereria tomas akbaş mass

okay onazi

sosa yazıcı castillo

roda

veya;;
            onur

pereria tomas okay mass

yazıcı onazi

abdülkadir sosa castillo

roda

durica 21 e girmemeli.. burak olcay ise kesinlikle yedek olmalı başka türlü kazanamayız...
            En son bilgehan83 tarafından düzenlendi; 19.10.2017, 18:44.

Yorum

• 5 atma ihtimalimiz var ama 6 da yeme ihtimalimiz mevcut

Yorum

• Ben olsam direkt okayi keserdim...

Orta sahayi onazi kucka sosa yapardim. Veya kucka sosa yusuf...

Yorum

• Bu takım en iyi 4 3 3 oynar

Kamil.....uğur...hubocan...mas

....................kucka.......

............sosa......... ..yusuf

Kadir........................................castillo

.........................burak

4 2 3 1 oynama salaklığı yapmaz inşallah hoca

Yorum

• onur
                    pereira hubocan durica mas
                    onazi kucka
                    abdülkadir sosa castillo
                    rodallega

olabilir ama onazi ve kucka'nın sakatlıkları ne durumda bilmiyorum. uğur'a da yeniden şans verilebilir. onazi ve kucka sakatsa okay sosa yusuf

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir de Ümit Öztürk var, adam akilli maç vermiyorlar sanirim ona, niye bilmem...

3 günlük cezâdan sonra buradayim, ayrica special one rumuzlu renkdasa Selâm olsun, Gurban Gurbanov hocayi önerdigi için...
                      Bizi ya Kurban, ya da Gurban paklardi...
                      Riza hoca da is yapacak umarim, inaniyorum, inanmak zorundayim...

Bu maglubiyetler beni hirslandirdi niye bilmem, bir de hâin heriften kurtulduk ya rahatladim...
                      Trabzonspor kimligimizdir, Trabzonspor yoksa Trabzon da bir hiçtir, ona göre isini bilsin herkes...
                      Trabzonlu olmayip Trabzonspor'u tutanlarin yeri ayri, zâten onlar için de Trabzonspor'un basarisi önemli, onlarin da kimligi Trabzonspor...

Su siyâsetin takima karismasindan kurtulabilsek, orta vâdede bir sekilde bu batakliktan kurtuluruz ama yapacak çok fazla bir sey yok, siyâset iktidar falan onlardan kurtulmak çok zor artik... buna ragmen nasil basarili oluruz onun hesâbini kitabini yapmak gerek...

Malatyaspor'u yenerek baslamaliyiz bu ise... onlarla aramiz iyidir, kavgasiz gürültüsüz adam gibi top oynansin, kazanan Trabzonspor olsun...

(Riza hocayi begenmemek istememek yanlis degil, ben de yabancidan yanaydim,, ama yok yardimcisi su bilmem nesi bu diye elestirmek ayip, ulan Senol efendinin düne kadar yardimcilari kimdi, Seref Cicek çok büyük bir hoca mi ? Tamer Tuna ile hiç çalismamisken bjk ona "yardimcin bu olacak dedi" kabul etti, bir sey mi oldu ? Fuzuli fuzuli tartismalar yok Servet kimmis de bilmem ne, têsislerdeki asçilari çaycilari da elestirin bâri)
                      Aleykum selam sefer , çok dillendirmeye çalıştık ama elimizden geldiği kadarı bu

halimizi hiç iyi görmüyorum

Camia olarak acil radikal kararlar almalıyız

kendi kurban hocalarımızı kendi içimizden bulmalıyız
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• Geri kalan maçların hepsinde stoper Uğur oynamalı yanına formda olan kim varsa koysun Rıza hoca. Uğur en azından sahada ortaya bir karakter koyuyor, armayı rezil etmez.

Yorum

• Durica denen bana göre sabotajcı size göre yaşı ilerlemiş, formsuz, futbol onu artık bırakmış ( Ayni Ndoye gibi ) adamı hala muhtemel 11 kadrolarina yazan arkadaslar...
                          Bu adamin kendi kalemize hatrick yapip Altin Vuruş yapmasını bekliyorlar herhalde.
                          Duricayi kadroya yazip maçı kazanmamızı bekleyenlere artik gülemiyorum da çünkü.
                          Bu Duricayi kadrodışı birakmayan Muharrem Usta..
                          Seninle de HESAPLASICAZ..
                          Az kaldı...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            *
                            Fatih kardeş;

sadece bizim için geçerli değil,tüm takımlar için geçerli olan bir şey var ki..
                            hoca değişikliğinde takımlar genelde yenilmezler.
                            ben umutluyum.inşallah iyi bir başlangıç yaparız.
                            Valla abi bu dediğin biz hariç tüm takımlar için geçerli.
                            Bizde bir gudubetlik var 7 yersek şaşırmam o derece.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence yenecegiz.Riza hocanin dokunuslari ise yarayacak ve kazanacagiz fikrindeyim

Tabii futbol sansinin da yanimizda olmasi lazim ama ben umutluyum.
                              Inşallah ama sanmıyorum Cafer.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Akbaş durica ikilisini defansa yazanlar olmuş hem de ikisini birlikte yazanlar bile var bu mazoşizm ve sadizmde hangi level?
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X