Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlayamadığım şu..

Burak geleli takım gol atıyor. Öyle ya da böyle attığı gollere bakın . Hırslı. Sakat olduğundan beri adam sahada bana göre mucadelesini yapıyor. Taraftarımızı anlayamıyorum. Bu adam ne ara grup kurdu da Onur falan grupçulukla suçlanıyor. Var mıdır bir kanıtı?.

Hadi diyelim bilerek oynamıyorlar.. Oynamadıkları için yeniliyorlar. Peki hangi akla mantık 6 gol yiyerek ya da 3-0 dan maç vererek mi yapıyorlar bunu? 1-0 dan 2-1 olsa derim normal ne bileyim 2-0 3-0 yenilse ona da normal derim ama bu yenilgiler bir kere herşeyden önce kendilerinin kariyeri için dip yapmalarına sebeb değil mi? Bir futbolcu veya teknik direktör neden bunu istesin?

Merak ettiğim için soruyorum sadece tamam formsuz olanlar yedek bırakılsın onu anlarımda Onur Burak vb. gibi futbolcular neden külüpten kovulsun isteniyor onu anlayamıyorum.
    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Defansımız komple berbat. Bu kadar rezil bir defans bölgesi daha hatırlamıyorum. Şuan ligin en çok gol yiyen takımıyız. Şu skora bak? Lanet olsun. Bu skoru küme düşme potasındaki takımlar bile almıyor.
      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• tü Allah sizi kahretmesin teleset bilmem ne 6 trabzonspor 1 gördükçe insanın sinirleri zıplıyor..

Yorum

• Bu maçta çok şanssızdık. Biz oynadık golleri onlar attı. Yalnız onur'unda bu maçta içine volkan demirel kaçmış gibiydi.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu maçta çok şanssızdık. Biz oynadık golleri onlar attı. Yalnız onur'unda bu maçta içine volkan demirel kaçmış gibiydi.
            Hergün yeni bir troll foruma üye olmasa; referans,davetiye gibi bir sisteme geçsek artık...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hergün yeni bir troll foruma üye olmasa; referans,davetiye gibi bir sisteme geçsek artık...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Furkan kardeş yani İsmet abi pardon.
              En son celaledtin tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 17:08.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X