İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor
Daraltma
X
-
EY ve tayfası (teknik ekibi) seçilmiştir...evet seçilmiş...
Yazık oldu kariyerlerine...bizde heba oldular...Ahhh yönetim ah....niye 2 yıldır bu adamları kariyerleri ile oynayıp istediklerini topçuları almadın....Niye ? He. Soruyorum Niye?
Bir Scout ekibini bile esirgedin...Şimdi bir Skoyut ekibi olsaydı EY çok iyi bir kadro ile yola devam ediyor olacaktı...
Bu 21 yüzyılın öngörüsü en ileri, teknolojik çocukları niye bize fazla gördünüz...
EY ve tayfası şimdi bütün hünerlerini, tecrübelerini gittikleri takımda gösterecekler...
Hiç bir şeyi adam gibi beceremiyoruz..Az sabr (!)''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
maçın gollerini durica(2)-akbaş(2)-onur(2) attı.
mağlubiyet ise hoca ve yönetime ait.
tam düşmemeye oynayan sıradan anadolu takımı olduk.
6-7 yiyip taraftar o stadı başlarına yıkmıyorsa geçmiş olsun biz zaten bitmişiz.. sadece ufak sesler hoca istifa o hoca ve başkanı staddan nasıl çıkartacaklar derdim ama bundan 5-10 sene önce.
şimdi sindirilmiş siyasetin kucağına oturan pısırık bir topluluğumuz oluştu başkanından taraftarına kadar..
hepimizin başı sağolsun..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Okay iyi falan degil, hatta super lig oyuncusu degilİlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf, Abdülkadir ve Okay dışında hepsi rezildi, acizdi!!! Allah hepinizin belasını versin!
En çok da hatalı pas atma rekoru kıran Jose Sosa'nın Allah belasını versin! Aptal herif bu kadar top kaybı mı yapılır?
Durica sen de artık bittin! Sezon başından beri yaptığın hatalardan gına geldi! Sana da elveda...
Ve zurnanın zırt dediği yer Ersun Yanal! Rodellega ve Castillo konusundaki takıntılarından bıktık!
Abidik gubidik oyuncu değişikliklerin, yapmadığın oyuncu değişikliklerin, saçma sapan oyuncu tercihlerinden bıktık!
Bırak git artık...
Yorum
-
durica ve hubocan takımı resmen sabote ettiler. bu iki oyuncu bir daha takıma girmemeli ayrica malatya macindan itibaren atak futbol oynamaya calisan degilde tıpkı gecen yil devre arasindan sonra oldugu gibi topu rakibe verip bekleyen takım huviyetine bürünmeliyiz oyuncu kadromuz maalesef atak futbol oynadigimizda dönen toplarda topu geri kazanmaya musait degil.
Yorum
-
Puanı istatistiğe vermiyorlar..İlk olarak INCIK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistatistiklere göre iyi takım. sadece biraz sabır.
Yorum
-
Beyler ersun denen ıspanak gitse ne olur gitmese ne olur Trabzonsporu bitirdiler böyle bir rezilliği goreniniz duyanınız hatırlayanınız var mı?????????Bu kulupte taslar oynamalı onur durica akbaş okay bu aksam kovulmalı hubocam demen malda dahil ve Bizi rezil etmekten baska hicbir halta yaramaya Muharrem denen futbol cahili bu kulübün tarihinden silinmeli.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum