Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her sut gol oldu bu ne

Yorum

• İstifa etmez. Geldiği ilk gün dedim. Sadece kovulmak için gelir bu adam.
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ciddi ciddi proje olabilir bu usta ve ersun yasamadigimiz rezillik kalmadi kimsenin de sesi cikmiyor..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• tek alternatifimiz bu şekil bir kadro ve teknik direktör
          2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
          2021-2022
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• VİRA‏ [MENTION=27682]hayde[/MENTION]vira <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px;"> 5 dk.5 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
            </button>

Bu akşam istifa etmezsen @ersunyanal ,bu akşam istifa edip kongre kararı almazsanız Allah belanızı versin @Trabzonspor
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Boyle bisi olabilir mi ya
              Bordo-Mavi

Yorum

• 2 pas yapan hızlı koşan takım bu rezil takım kurgusunu dağıtır. şaşırmadık yani

Yorum

• Arkadaşlar durumun ne olduğunu anlamak için şok edici sözler mi söylemek lazım gelir? Son birkaç yıldır Trabzonspor'da olanları görmemek için ya ağır partizan olmak lazım ya da süzme geri zekalı!

Yorum

• Şompoyon kodroyu ersun kurdu

Ersun istedoğo oyonculor hiç alınmadı

Ersun şöyle hoca böyle hoca

Neredesiniz ulannnnnnnnnnnnn şimdiiiii?

...........

Size bin kere dedik

Bu adam başarısız oldu bizde

Denenmişi denemeyeceksin

Erson un hoca olmadığı sanırım kanıtlanmıştır.
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• hakem de acıdı takımın haline.

bu sezon bitti arkadaşlar, evinde iki maçta 10 gol yemiş bir takımın sezonun kalanında rekabetin içinde olması beklenebilir bir durum değil.

ersun gitti artık. gram haysiyeti olan adam bu maçtan sonra basının karşısına çıkmaz, çıksa da özür diler, bırakır gider. en azından o kadar haysiyeti olduğunu umuyorum. bu takımın bu hale gelmesindeki temel sorumlu ersun yanal'dır. yönetim gak dediği yerde ekmek guk dediği yerde su misali, ne istediyse yerine getirmeye çalıştı bu adamın. helal olsun, vardıysa gizli bir ajandası, harfiyen uyguladı, sezonun ilk yarısının yarısı olmadan hayallerimize noktayı koydu.

yönetim bu akşama yeni hocayı açıklamayacaksa onlar da fazla uzatmasın artık bu işi. yaptıkları harcamalar ve alınan skorlar yan yana konulunca zaten şu zamana kadar durum hezimetti, bu akşam çileği de kondurdular hezimet pastasının üzerine.

şunu açık açık söylemek istiyorum. Trabzonspor takımının oyuncu kadrosu bu ligde her türlü rekabet edebilecek, kendi ölçeğinde başarı yakalayabilecek potasiyele ve kaliteye sahip. takımı bu hale getiren teknik direktörün saçma oyun anlayışı, hatalı oyuncu tercihleri ve oyuncu seçiminde yaptığı çifte standarttır. bu hatalar üst üste tekrarlaması ve Trabzonspor tarihinde alınmamış skorların ortaya çıkmasına rağmen görev başındaki teknik direktörün arkasında duran yönetim de en az onun kadar suçludur, hesabını kongrede vermelidir.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Hadi Burak Yılmaz'ı 2 hafta klübede oturt
                        Hadi Olcay'ı 2 hafta oturt
                        Hadi Yusuf'u 2 hafta oynatma
                        Hadi Onur'u kendi rızası dışında oynatma

Adamı ipe asarlar

Ama garibim kolombiyalıları ez
                        Onazi'yi ez

Bu takım ağam-abim işlerine girmeyecekti
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Yönetim bu hale getirdi takimi. Bugun yonetim denen beceriksizlerin eseridir...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Geçmiş sezonlara döndük işte. Tarihi farkları kurtaran Onur vardı o zaman şimdi o da yok.

Yorum

• işin daha kötüsü taraftar doğru düzgün tepki göstermedi. eskiden koltuklar sahaya atılır ateşe verilirdi.

şimdi cılız bir tepki oldu yani geçmiş olsun biz karakterimizi kaybettik tasmalılar kazandı
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bu bein maç sonu vermeyecek mi? Nerede izleyeceğiz yorumları?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X