her sut gol oldu bu ne
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor
Daraltma
X
-
Ciddi ciddi proje olabilir bu usta ve ersun yasamadigimiz rezillik kalmadi kimsenin de sesi cikmiyor..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
VİRA†[MENTION=27682]hayde[/MENTION]vira <small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(101, 119, 134); margin-right: 5px;"> 5 dk.5 dakika önce</small><button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-dropdown-toggle" type="button" aria-haspopup="true" style="color: rgb(101, 119, 134); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 16px; line-height: 1; font-family: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 2px 9px; transition: box-shadow 0.15s ease-in-out; position: relative;">Daha fazla
</button>
Bu akşam istifa etmezsen @ersunyanal ,bu akşam istifa edip kongre kararı almazsanız Allah belanızı versin @Trabzonspor
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Şompoyon kodroyu ersun kurdu
Ersun istedoğo oyonculor hiç alınmadı
Ersun şöyle hoca böyle hoca
Neredesiniz ulannnnnnnnnnnnn şimdiiiii?
...........
Size bin kere dedik
Bu adam başarısız oldu bizde
Denenmişi denemeyeceksin
Erson un hoca olmadığı sanırım kanıtlanmıştır.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
hakem de acıdı takımın haline.
bu sezon bitti arkadaşlar, evinde iki maçta 10 gol yemiş bir takımın sezonun kalanında rekabetin içinde olması beklenebilir bir durum değil.
ersun gitti artık. gram haysiyeti olan adam bu maçtan sonra basının karşısına çıkmaz, çıksa da özür diler, bırakır gider. en azından o kadar haysiyeti olduğunu umuyorum. bu takımın bu hale gelmesindeki temel sorumlu ersun yanal'dır. yönetim gak dediği yerde ekmek guk dediği yerde su misali, ne istediyse yerine getirmeye çalıştı bu adamın. helal olsun, vardıysa gizli bir ajandası, harfiyen uyguladı, sezonun ilk yarısının yarısı olmadan hayallerimize noktayı koydu.
yönetim bu akşama yeni hocayı açıklamayacaksa onlar da fazla uzatmasın artık bu işi. yaptıkları harcamalar ve alınan skorlar yan yana konulunca zaten şu zamana kadar durum hezimetti, bu akşam çileği de kondurdular hezimet pastasının üzerine.
şunu açık açık söylemek istiyorum. Trabzonspor takımının oyuncu kadrosu bu ligde her türlü rekabet edebilecek, kendi ölçeğinde başarı yakalayabilecek potasiyele ve kaliteye sahip. takımı bu hale getiren teknik direktörün saçma oyun anlayışı, hatalı oyuncu tercihleri ve oyuncu seçiminde yaptığı çifte standarttır. bu hatalar üst üste tekrarlaması ve Trabzonspor tarihinde alınmamış skorların ortaya çıkmasına rağmen görev başındaki teknik direktörün arkasında duran yönetim de en az onun kadar suçludur, hesabını kongrede vermelidir.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Hadi Burak Yılmaz'ı 2 hafta klübede oturt
Hadi Olcay'ı 2 hafta oturt
Hadi Yusuf'u 2 hafta oynatma
Hadi Onur'u kendi rızası dışında oynatma
Adamı ipe asarlar
Ama garibim kolombiyalıları ez
Onazi'yi ez
Bu takım ağam-abim işlerine girmeyecektiİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
tek alternatifimiz bu şekil bir kadro ve teknik direktör

Yorum