Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç Sonucu | TSL 8.Hafta l Trabzonspor 1 - 6 Teleset Mobilya Akhisarspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hangi takımın ne yaptığı önemli değil, önemli olan bizim sahada ne yaptığımız.

Bu maçı ve özellikle 6s maçını alırsak müthiş bir özgüven stoğu yaparız.
    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• 3.lük 4.lük nedir ya? Seneye CL eleme formatı değişiyor, 2.likle kendimizi CL'de bulabiliriz. Ama kangreni kesmek lazım önce yoksa her hafta fikstür rahatlıyor diye kendimizi avuturuz.

Yorum

• Devre arasına kadar bütün maçlarımızı kazansak bile 7 puanlık fark oluyor. Galatasaray'ın bizim maç hariç yine 3 maçta puan kaybını bekleyeceğiz. Devre arasına az puan farkıyla girebilirsek bir şansımız olabilir ama gerçekçi hedef ilk 3 olmalı. Seneye daha doğru planlamayla zirveye oynarız. Göztepe ve özellikle Alanya maçının sonuçları bizim için çok kötü oldu.
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Kazansak da bir şey olmaz. Lig çoktan bitti.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bütün hevesimizi isteğimizi bitirdin hocam çok sağol...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• gs sampiyon olur ikincilik hedefimiz olmalı.

Yorum

• Onazi ve Castillo sahada olmalılar. Artık gol yemeden bir maç kazanalım. Lig o kadar kötü ki onca kayba rağmen kazanırsak üst gruba tutunuyoruz. Umarım eşeklik etmeyiz.

Yorum

• Valla ben güven kaybına uğradım arkadaşlar kimse kusura bakmasın diğer maçlara eyvallah da 3-0 dan maç veren bir takıma nasıl güveneceksin
                  KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Puan tablosu moral motivasyon bırakmadı takımın hala potansiyelini sahaya yansıtamamış olmasından dolayı sinir bozucu bir noktadayız ama yarın kazanırsak Bjk ile aramızda 2 puan fark kalıyor, sonraki hafta kiminle oynuyoruz bilmiyorum ama kim olursa olsun onları da yendiğimiz taktirde farklı şeyler konuşabiliriz çünkü üsttekiler hep birbirleriyle oynayacaklar. En azından puan farkı biraz eriyebilir.

___periş__hubo__duriş__mas

_________sosa__okay

____abdüş___yazıcı____olcay

____________kral

Ersun hoca; Hubo sol bekte, Okay stoperde, Bero 8 numarada gibi garip garip ve bardağı taşırmayı bırak artık cam çerçeve indirtecek işlere girişmeden yarın çıkartacağı takımla vura vura 3 puanı alacak, başka çaresi yok. Stoperleri Yumlu-Caner, maestrosu prenses Klara olan takıma karşı bizim oyuncular ortada. İyi oyun falan değil yarın sonuç istiyorum. Nefes almak lazım, sonrasına sonra bakarız.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• _________Onur___________
                      Pereira__Hubo__Okay___Mas
                      ______Onazi___Sosa______
                      Olcay______Yusuf______Abdu
                      _________Castillo_________

Onazi orta sahanin vazgecilmesi. Cok caliskan ve ikili mucadelede en iyilerden.
                      Castillo teknik kapasitesi ve hizi ile gercek 9 numara olabilir

Yorum

• Trabzonspor bu ülkenin ötekileştirdiği kurumlardan bir tanesidir.Şampiyonluğu çalınmış kimsenin umurunda olmamıştır türlü hukuksuzluklara uğramıştır..Çünkü teşkilat-ı mahsusanın takımı fenerbahçe'nin kollanması gerekiyordu.Manisa maçı veya diğer maçların işin esasında bir önemi yok.Trabzonspor'u sittim sene şampiyon yaptırmazlar.Ha yukardan bir talimat gelirde şu Trabzonspor'u şampiyon yapın derlerse onu bilemem.Öyle bir şampiyonluğu da ben istemem.Fazlada kafa yormayın.Türk futbol tarihin en şanlı şampiyonluğunu yazdık 2011 de.Sadece fener'i değil tüm teşkilat ı mahsusa'nın unsurlarını çıktıkları yere soktuk.NOKTA

Yorum

• Akhisar yapma bir sürpriz gözünü seveyim.

Yorum

• Yarin stadda kac kisi olacak acaba.
                            sadece abdulkadir ve yusuf icin bile dolmali o stad.

Yorum

• geçen sezon 15bin kombine sattık bu sezon 12bin. buna hayret ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geçen sezon 15bin kombine sattık bu sezon 12bin. buna hayret ediyorum.
                                Eqonomiq qriz olabilir mi ?
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X