üçer beşer yerken de Ersun Yanal bu ligin en iyi hocasıdır diyordum. Adamın elinde çöp bir kadro vardı. O karoyla MRA veya Avcı gibi defansif oyun oynasa tabi ki daha fazla puan alırdı ama hep oynatmayı düşündü takımı. Kadro kötü olunca de feci sonuçlar alındı.
Ersun Yanal elinde iyi bir kadro ile bu ligin 1 numaralı şampiyonluk adayıdır.
Bizim kadromuz hala iyi değil. Henüz vasat seviyeye yeni geldik. İlk 11'e hala 4 oyuncu daha lazım.
Uğur'un yerine stoper, Onazi'nin yerine çok iyi bir ön libero, Yusuf'un yerine iyi bir forvet arkası ve elimizdekileri yedek bırakacak kalitede bir santrafor.
Hatta bence iyi bir kanat oyuncusuna daha ihtiyaç var.
Bunlar alınırsa seneye şampiyonluğa oynarız.
Yine burada çok eleştirilen Okay için de hep iyi şeyler yazdım.
Sorun Okay'da değil yanındaki Onazi'de dedim. Okay bugün muazzam oynadı.
Onazi enteresan bir oyuncu. Ne yaptığını anlayamıyorum. Çok ciddi top kayıpları yapıyor.
Süratli oyuncu kaptığı toplarla çok etkili olabilir ama onu da yapmıyor.
Garip.
Bugün Okay'la birlikte Olcay'da mükemmel oynadı. Takıma enerji kattığı kesin ama bu kadar akıl katacağını düşünmemiştim. Paslar mükemmeldi.
Castillo iki gol attı bir de kilit pas verdi ama çok top ezdi. Daha yapacak çok şeyi var.
Yusuf kesinlikle yetenekli ama bu tempo ve bu fizik güçle şampiyonluğa oynayacak takımın ortasahasını kaldıramaz.
Ben kesinlikle bu çocuğa kişisel bir antrenör tutulması gerektiğini düşünüyorum. Hatta bir de kişisel gelişimi için mentör.
Durica'yı kim bulduysa Allah razı olsun. Allah sakatlıktan korusun muazzam oynuyor.
Bir de cesaret geldi, ileri çıkışlar efsane
Mas da bugün özellikle 2.yarı çok iyiydi.
Sağ bekimiz de gayet iyi.
Gerçekten güzel oynadık, iyi bir maç kazandık.
Böyle huzurlu maçlar seyretmeyeli çok oldu. Çok mutluyum çok. Eşime çocuğuma davranışım bile daha pozitif oluyor böyle maçlardan sonra
Ersun Yanal elinde iyi bir kadro ile bu ligin 1 numaralı şampiyonluk adayıdır.
Bizim kadromuz hala iyi değil. Henüz vasat seviyeye yeni geldik. İlk 11'e hala 4 oyuncu daha lazım.
Uğur'un yerine stoper, Onazi'nin yerine çok iyi bir ön libero, Yusuf'un yerine iyi bir forvet arkası ve elimizdekileri yedek bırakacak kalitede bir santrafor.
Hatta bence iyi bir kanat oyuncusuna daha ihtiyaç var.
Bunlar alınırsa seneye şampiyonluğa oynarız.
Yine burada çok eleştirilen Okay için de hep iyi şeyler yazdım.
Sorun Okay'da değil yanındaki Onazi'de dedim. Okay bugün muazzam oynadı.
Onazi enteresan bir oyuncu. Ne yaptığını anlayamıyorum. Çok ciddi top kayıpları yapıyor.
Süratli oyuncu kaptığı toplarla çok etkili olabilir ama onu da yapmıyor.
Garip.
Bugün Okay'la birlikte Olcay'da mükemmel oynadı. Takıma enerji kattığı kesin ama bu kadar akıl katacağını düşünmemiştim. Paslar mükemmeldi.
Castillo iki gol attı bir de kilit pas verdi ama çok top ezdi. Daha yapacak çok şeyi var.
Yusuf kesinlikle yetenekli ama bu tempo ve bu fizik güçle şampiyonluğa oynayacak takımın ortasahasını kaldıramaz.
Ben kesinlikle bu çocuğa kişisel bir antrenör tutulması gerektiğini düşünüyorum. Hatta bir de kişisel gelişimi için mentör.
Durica'yı kim bulduysa Allah razı olsun. Allah sakatlıktan korusun muazzam oynuyor.
Bir de cesaret geldi, ileri çıkışlar efsane

Mas da bugün özellikle 2.yarı çok iyiydi.
Sağ bekimiz de gayet iyi.
Gerçekten güzel oynadık, iyi bir maç kazandık.
Böyle huzurlu maçlar seyretmeyeli çok oldu. Çok mutluyum çok. Eşime çocuğuma davranışım bile daha pozitif oluyor böyle maçlardan sonra

Yorum