Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• üçer beşer yerken de Ersun Yanal bu ligin en iyi hocasıdır diyordum. Adamın elinde çöp bir kadro vardı. O karoyla MRA veya Avcı gibi defansif oyun oynasa tabi ki daha fazla puan alırdı ama hep oynatmayı düşündü takımı. Kadro kötü olunca de feci sonuçlar alındı.
    Ersun Yanal elinde iyi bir kadro ile bu ligin 1 numaralı şampiyonluk adayıdır.
    Bizim kadromuz hala iyi değil. Henüz vasat seviyeye yeni geldik. İlk 11'e hala 4 oyuncu daha lazım.
    Uğur'un yerine stoper, Onazi'nin yerine çok iyi bir ön libero, Yusuf'un yerine iyi bir forvet arkası ve elimizdekileri yedek bırakacak kalitede bir santrafor.
    Hatta bence iyi bir kanat oyuncusuna daha ihtiyaç var.
    Bunlar alınırsa seneye şampiyonluğa oynarız.
    Yine burada çok eleştirilen Okay için de hep iyi şeyler yazdım.
    Sorun Okay'da değil yanındaki Onazi'de dedim. Okay bugün muazzam oynadı.
    Onazi enteresan bir oyuncu. Ne yaptığını anlayamıyorum. Çok ciddi top kayıpları yapıyor.
    Süratli oyuncu kaptığı toplarla çok etkili olabilir ama onu da yapmıyor.
    Garip.
    Bugün Okay'la birlikte Olcay'da mükemmel oynadı. Takıma enerji kattığı kesin ama bu kadar akıl katacağını düşünmemiştim. Paslar mükemmeldi.
    Castillo iki gol attı bir de kilit pas verdi ama çok top ezdi. Daha yapacak çok şeyi var.
    Yusuf kesinlikle yetenekli ama bu tempo ve bu fizik güçle şampiyonluğa oynayacak takımın ortasahasını kaldıramaz.
    Ben kesinlikle bu çocuğa kişisel bir antrenör tutulması gerektiğini düşünüyorum. Hatta bir de kişisel gelişimi için mentör.
    Durica'yı kim bulduysa Allah razı olsun. Allah sakatlıktan korusun muazzam oynuyor.
    Bir de cesaret geldi, ileri çıkışlar efsane
    Mas da bugün özellikle 2.yarı çok iyiydi.
    Sağ bekimiz de gayet iyi.
    Gerçekten güzel oynadık, iyi bir maç kazandık.
    Böyle huzurlu maçlar seyretmeyeli çok oldu. Çok mutluyum çok. Eşime çocuğuma davranışım bile daha pozitif oluyor böyle maçlardan sonra

Yorum

• Arkadaşlar video nasıl yükleniyor bilgi verir misiniz.
      Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Olcay'ın yetenekleri kısıtlı lafına hiç ama hiç katılmıyorum. Attığı ara pasları gönderdiği toplar şutları oyun görüşü bence çok üst düzey bir topçu.

Maçın Yıldızı kesinlikle Okay bence. Benim gördüğüm en mükemmel performansını sergiledi ilk yarı. İlk yarıyı izledim birde son dakikaları ilk yarıda Okay'ın sadece çaldığı 6 top rakibi kaç pozisyon bozdu kaç açık kapattı sayılamazdı gerçekten efsane bir performans sergiledi efsane.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar video nasıl yükleniyor bilgi verir misiniz.
          Buraya video yükleyemezsin hocam. Youtube'ya yükleyip buraya linkini atabilirsin.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• baya istekliydik rakipte baskıyı kaldıramadı hatta 2.yarı onların sol tarafı arkarkaya 3 top kaybı yaptı sonra 3.gol geldi.
            İyiydik böyle devam edelim, çok mutluyum bugün

Yorum

• hahahah gol
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• 3 oldu helal kayseri

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 oldu helal kayseri
                  Al Ekiciyi al al al

Yorum

• Maçtan sonra 3-B sınıfından aziz arkadaşimizin halka ağlayışı pardon seslenişini izleyecegiz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu nonoslara ekiciyi vermeyelim aglasinlar.

Yorum

• Ahahahahaha Güray.

Yorum

• Ohaaa Güray'a bak.
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• 4 :d :d

Yorum

• Hakem fark artmasin diye maçı bitirdi.

Yorum

• 4-1 kayseri koyuyor şikecilere. 4 4 lük bir gün oldu

Yorum

Yükleniyor...
                                X