Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aman gözünü seveyim birak su oyuncaklari sonra sakatlanirsin ugrasamayiz.Ah bide son vurusu olsaydi varya.
    Bu fotoğrafı görünce, sanırım herkesin aklından aynı şey geçmiştir. Aman sakatlık olmasın

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oynarsa tabii ki! %90 damdoyla başlayacak hoca ve biz yine saç baş yolacagız
      Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
      Böyle bi hata yapacağını sanmıyorum.. İnş yani..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Rahat olun gece saat 5 de gene sakallarımı kestim kazanacagızzz.

Yorum

• Komik gelebilir ama birsey sorucam statda sigara içmek serbest mi
          Ben izmariti yere atmak istemiyorum buna bir çözüm bulsalar keşke

Yorum

• Bein sports kamera açısı nasıl olacak acaba ?

Yorum

• 35 bin seyirci ve 3-0 gibi net bir galibiyet olsa bugün ne güzel olur.

Yorum

• Bileti olan herkesin geldiğini varsayarsak en az 35 bin kişi olur.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oynarsa tabii ki! %90 damdoyla başlayacak hoca ve biz yine saç baş yolacagız

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                  Bana da öyle geliyor ama belli olmaz...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bileti olan herkesin geldiğini varsayarsak en az 35 bin kişi olur.
                    Bileti olan herkes maça gitmez.30 bine yakın kişi anca olur ve bu da bana göre çok az. Deplasmanda 61bin kisiyi bulduk evimizde 40bin kisiyi toplayamadık.Üstelik takım galibiyet serisi yaptı. Demek yenilseymişiz 10bin kişi anca gidecekmiş

Yorum

• Sponsor saat 15. de aciklanacakmis
                      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• yapacağimiz presle kapilan toplarla çok pozisyon bulacagimizi düşünuyorum. önemli olan bu pozisyonlari degerlendirmek. konya macinda yüzde yüzlük o kadar cok pozisyon kacirdikki. rodellaga o macta olsaydi muhtemelen 2-3 tane atardı.

Yorum

• Arkadaşlar hava şartları böyle olmasa o stat dolardı emin olun.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Güney kale arkası neredeyse full doldu, kuzeyde boşluklar var.

Tüm VIP bölümlerinde doluluk oranı 1,5/4.

Maraton doğu alt tribününde sadece 200 kişilik yer kaldı.

Maraton doğu üst tribününde sadece kale arkası tribünleri ile birleşim noktaları olan A ve G tribünlerinde boşluk var, tahminen maça kadar oralar da dolar ve full bir maraton izleriz.

Yorum

• Trabzonspor ‏@ZgrDogru 14 dk.14 dakika önce
                              Daha fazla
                              2ad kale arkası bilet var isteyene devir yapabilirim ücretsiz

kimseye yükleme yapmadıysa bi danışın isterseniz [MENTION=27282]Mert'[/MENTION]
                              En son cdgtscdg tarafından düzenlendi; 29.01.2017, 13:22.

Yorum

• ligtv mac oncesine geç baglanacak sanirim.
                                osmanli maci zaten 15.30 da bitecek. halbuki 3 saat öncesinden baglansa izlenirdi 3 saat hamdiyi dinlemeye raziydim o görüntü altinda

Yorum

Yükleniyor...
                                X