Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 34. Hafta | Trabzonspor 0 - 6 Kasımpaşa l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rezil rüsva bir sezonu geride bıraktık. Hakem hatalarının yanına bizim futbolcuların da vurdum duymazlığı eklenince bizim için çok kötü oldu. Ligin en fazla mağlubiyet alan 3. takımıyız. Trabzonspor tarihinde bu bir ilktir sanırım. Artık beyaz sayfa açmanın vakti geldi. Bu futbolcu müsveddelerinden bir an önce kurtulmalıyız. Önümüzdeki zaman uzun gözükse de bizim için kısa bir an önce harekete geçmesi lazım kulübün.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Nice tarih yazdığımız Hüseyin Avni Aker'e 6-0'la mı veda edecektik? Bu utanmazlığın hesabını kim verecek? İmkan olsa mezarlarından çıkıp buna sebep olanları tükürüğe boğacaklar olur. Ya şimdi?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• A.Aker'e niye veda ediyoruz?

Cezamızı A.Aker'de doldururuz bence. 2 maç daha var.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Avni Aker'e böylemi veda edilir? son haftalarda kendimi resmen darıca Gençlerbirliği taraftarı gibi hissettim. Lafın gelişi yazdım ama onlar bile bu kadar mağlup olmamıştır.
          Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Antalyada kasimpasada amator takimlarla hazirlik maci yapsa bu kadar basit kolay goller atip farkli kazanamazdi..2 maglubiyetinde izahi yok olamaz..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İnsanda az utanma olur arlanma olur.....

Koskoca Trabzonspor Oyuncususun sen.....

Antalya'dan 7 , Kasımpaşa'dan 6 yiyorsun sonrada uatnamadan sokağa çıkıp gezebiliyorsun......

Yönetimin yerinde olsam 2-3 isim dışında bu maçlarda oynayan herkesi takımdan şutlrım vakit geçirmeden....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Insanlar alisti sanirim farkli maglubiyetlere tepki bile verilmiyor duzgun. Takimda Yusuf Yazici ve 4. forvet olarak bekleyecek Muhammed Besir disinda hic bir genc oyuncu barindirilmamali. Tum oz evlat musveddeleri gonderilmeli. Bu takimin en az 7 tane direk ilk 11'e futbolcu ihtiyaci var. Bonservisi bitmis ligimize gore kaliteli tum yabanci futbolcular toplanmali. Ligimizden de bonservis harcanip hic bir futbolcu alinmamali. Gorduk 2 senedir aldigimiz kucuk takim yildizlarinin halini. Ama hic bir sey 2 haftada 13 gol yemek icin bahane olamaz. Ayiptir bu, milletin maskarasi oldu bu takimin taraftari. Azicik yuzu var ise yonetimin ve Ersun'un bu futbolcularin %80'ini yeni sezonda kadroda barindirmaz.

Yorum

• Eskiden yenilirdik hatta bazen 3-4-5 gol yediğimiz olurdu. Çevremdeki herkes benimle dalga geçerdi. Şuan resmen çevremdekiler dalga bile geçmiyor. Yemin ediyorum dalga geçseler daha az koyar bana sanırım. Resmen şuan normal karşılanıyor bu takımın 6-7 yemesi.

Bu hala getiren herkese yazıklar olsun... Önümüzdeki sene malesef yine bu takımı tutuyor takip ediyor olucam. Malesef sevdalıyım. Ama hepsine tekrar yazıklar olsun...
                  Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen 13 tane golü içine sindirebilirsin , ama ben sindirmiyorum .
                    Benim adıma yorum yapmayınız

Yorum

• Bu kadroyu cikaranda rezil zaten hepsi kacti izinli masallah

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnsanda az utanma olur arlanma olur.....

Antalya'dan 7 , Kasımpaşa'dan 6 yiyorsun sonrada uatnamadan sokağa çıkıp gezebiliyorsun......

Yönetimin yerinde olsam 2-3 isim dışında bu maçlarda oynayan herkesi takımdan şutlrım vakit geçirmeden....
                        O kadar kolay olsa şutlamak. Bırak iki üçü kalsını ben bu kadar futbolcuyu nasıl eritecekler ona aklım ermiyor valla. Sağ bekte Zeki'yi izletmesinler bizede
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Evet sevgili futbol paydaşları... Nasılsınız iyi misiniz?
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Biraz takımı takip edin arkadaşlar. Antalya maçından sonra kime izin verilmiş? Adamların alayı kart görüp kendi kendilerine tatile çıktılar. Usta mı kart görüp tatile çıkın dedi...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnsanda az utanma olur arlanma olur.....

Aynen yahu

-19 averaj
                              18 yenilgi (son 30 maçta hem de)
                              7-0 ve 0-6'lık tarihi 2 yenilgi (hem de üst üste)

Bu cefakar taraftara yazıktır yahu
                              Ben bile kafam düşük, moralim bozuk geziyorum 2 haftadır

Koskoca efsaneye bu rezilliği yaşatmaya kimsenin hakkı yok.
                              Müsebbipleri her kim veya kimlerde camiadan sonsuza kadar uzaklaştırlmalı
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon 5 sene ust uste sampiyon olsun da fbli bjk li veya gs li biriyle munakasaya girdigimizde siz antalyadan 7 kasimpasadan 6 yediniz dediklerinde ne cevap verecegiz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X