Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 34. Hafta | Trabzonspor 0 - 6 Kasımpaşa l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yıkılan bırsey yokkı kardes ...strese alıstık nasıl olsa .Allahtan sezon bitti Ustalık mevzuu yenı baslıyor ınsallah basarır.hep beraber destek verelım takıma ısımler onemlı degıl bence.
    Bence de yeni başlıyor burda yıkılan insanlar var galiba şampiyonluk bekliyorlardı son 2 hafta.

Parasini yonetim düşünmüştür arkadaşlar siz kendi canınızı sıkmayin

Gencler de oynaya oynaya gelisir bir iddaamiz yok ne zaman oynicakti bu gencler?

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taner yılmaz tam bir davar imiş
      Bu ve bunun gibi adamlar cok zarar veriyor cocuklarimiza, yönetimimiz bu ise bir el atmasi lazim ve nitelikli altyapi antrenörlerle calismasi lazim.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım devre arası transfer döneminde vefa denildi transfer yapılmadı 1-2 transfer olsa ve adam akıllı bir teknik direktör olsa şimdi iho muharrem usta tartışması yaşanıyor olmazdı...İhocular körü körüne destek veriyorlar sende muharrem ustaya körü körüne destek vererek hatalarını görmemezlikten geliyorsun...
        Ben körü körüne destek veriyorum evet, adam maddi anlamda borç eritmekten başka seçeneği mi vardı?

Seneyi bekleyin diye diye dilimizde tüy bitti... Merak etme biz İHOcular gibi 3 sene susmayız...

Ama mantık el verdiği sürece gelecek sezon yapılacak planlamalara kadar destek de tam destek olacaktır!

Yorum

• eses sivas kümeye düştü yiaaaaaaaaaaaaa 2 haftada 13 gol yedik yiaaaaaaa
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bugün burada Usta gitsin diyenler gelecek sezon eğer ki bu takım iyi giderse sevinmeye yüzünüz olacak mı ? Bu adam sizden çok mu şey istedi ? Sadece destek verin dedi. Evet içimiz yanıyor 7-0 6-0 ları gördükçe ama takımımızı bu durumdan kurtaracak olanlar da yine bizleriz başkaları değil.

Bu sonuçları sorumlusu Usta değil. Eğer ki bir günah keçisi arıyorsanız, 6 Aralık 2015'ten önceki şahıstır.
            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Sezon bitti çok şükür. Net 8 direkt oynayacak isme ihtiyaç var.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi
                Önceki yorumlarıma bak , bilmeden konuşma ! Aslı astarı olmayan şeylerle adamı karalama .

Şerefsizliğin alemi yok !
                Adam gibi konuş seni karalamadım
                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• 2.5 yılda camianın anası bellenmiş berbat bi yönetim tarafından ama arkadaşlar 5-6 aylık kulübü borç batağında devralmış Usta'ya fatura kesiyorlar valla helal olsun.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.05.2016, 22:06.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okay aytaç takasta acilen gitmeli en hızlısandan hemde.
                    Okay yokuşlu Süleyman Hurma ayrıldıktan sonra ilginç bir şekilde futbolu unuttu. Bunun altında mutlaka Hurmanın parmağı olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Uzun seneler sonra ilk defa maçımızı izlemedim nalet olsun böyle takıma.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hâlâ suçlu iho.Adam bitti gitti yarım seneden fazla oldu hâlâ iho.
                        iho efsane baskan
                        esteban süper kaleci
                        aykut yüzyilin sitoperi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yazıcı, Ramazan, Abdülkadir ve Uğurcan hariç bütün gençleri postalasınlar özevlat falan görmek istemiyorum bu takımda
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Muharrem Usta ligin ikinci yarsından elbette sorumludur.Kim sorumlu olacaktı?6 aydır bu kulübün başkanı olan kim?6 aydır tek bir doğrusu var mı?1461'e muhtar atadı sonuç küme düşme.Lucesku bombasıyla geldi takıma ikinci yarı hoca bulamadı.Son üç hafta 20 gol yiyeceksin tarihin en rezil sonuçlarını alacaksın ama Muharrem efendiyi eleştiremiyeceksin.Niye?50 yılda şampiyon yapacakmış bizi!Hadi be ordan..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iho efsane baskan
                              esteban süper kaleci
                              aykut yüzyilin sitoperi
                              Şu engellileri sırf siz alıntı yapınca yine görmek zorunda kalıyorum engelleyin kendi hallerine ne yapıyorlarsa yapsınlar ya.

Yorum

• Sezon bitti diye seviniyoruz ama umarım önümüzdeki yıl da benzer cümleler kurmak zorunda kalmayız.
                                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X