İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 34. Hafta | Trabzonspor 0 - 6 Kasımpaşa l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ligtv.com.tr/haber/trabzon-artik-savasacak
çevirip çevirip izlesin bazı kafadakiler. her mağlubiyetten sonra izlesinki sabretmeyi öğrensin
Yorum
-
İlk olarak cagdas topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu işler lafla olsaydı . Seneye ümidi olan varsa acıyorum bu takımdan bi bok olmaz . Not et bu yorumu .
Yorum
-
İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon boşuna fıkraların şehiri değil. Pilot takımımız 33,36 yaşındaki oyuncularla oynarken, A takımımız çoluk çocukla oynuyor. Güya gençleri kazanmak için. Asıl gençleri böyle kaybedersin.
Neyse şu lanet sezon bitti. Bu yıl olan herşeyi unutmak istiyorum. Tek tesellim küçük şikeci şerefsizler düştü.
Fıkra gibi 3 yılın özeti olmuş.
Allah bir daha Trabzonspor'u bu durumlara düşürmesin.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Bu işler lafla olmaz,
icraat ile, planlama ve organizasyon ile, kenetlenme ile olur...
Fakat bizde sacayağının bir tanesi hep boşluğa denk geliyor.
Kenetlenmek yerine kilitlenmeyi tercih edenlere bir çözüm bulmak gerek...
Yorum
-
Bnde bu kadr çoluk çocupun ayağında top tutamayacak kadr beceriksiz kişilerin nasıl tranzonspor a takımında oynadığına şaşırıyorum. Madem size göre çok yetenekli bu gençler alıp 1461 de oynatsaydınız ya. Resmen rezil olduk. Bu sene fazlasıyla küme düşmeyi hak ettik. Ama beceremedik düşmeyi. Usta kocaman bir hayal kırıklıpı oldu. Umarım süper ligin ciddi bir yer olduğunu kısa zamanda anlar ve bu işi başarır. Zira usta kalibresinde r adam da yapamayacksa kapatalım klübü de daha fazla rezil olmayalım
Yorum
-
Gs kayıp sezonda Sinan Gümüş ü çıkardı, Robben gibi topçu. Yıllardır şöyle bir şey bekliyorum ama bize gelenler sanki lise 2 sınıflar turnuvasından çağrılmış gibi hava veriyor.
Gerçi Sinan da tam olarak Gs alt yapısı ürünü değil, kim tavsiye etti bilmiyorum Almanya dan getirmişler belli zaten. Alt yapıdan çıkacaksa böyle topçular çıkmalı. Bakıyorsun Bursa ya, tıkır tıkır adam çıkarıyorlar belli ki sistemi oturtmuşlar. Bizde durum tam tersi. Toptan kaçan, güçsüz, mevkisi belirsiz, yetenek olarak kesinlikle süper lig seviyesinde olmayan oyuncular çıkıyor. Yıllardır aynı."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
STSL 34. Hafta | Trabzonspor 0 - 6 Kasımpaşa l Maç Sonucu
Öncekilerin sorunu yetenekti,Mustafa Akbaş,Caner Osmanpaşa,Abdülkadir Özdemir,Göksu Ahlas,Gökhan Alsan hatta Zeki Yavru da dahil bu adamların yetenek ve Trabzonspor'da oynama kapasiteleri tartışılınabilir ama kimse mücadele etme ve fizik olarak dayanıklılık bakımından bir şey söyleyemezdi,şimdikiler fizik ve mücadale açısından çok yetersiz.
Yusuf Yazıcı hariç diğerleri çk yetersiz bir görüntü verdi,sanki ilk defa bir maça çıkmışlar gibi bir görüntü can sıkıcı,alt yapı acilen gözden geçirilmeli,orada birinci amaç kafa olarak sahada rakipten çekinmeyen ve mücadele etmeyi göze alan futbolcular yetiştirmek olmalı.En son bordox tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 11:06.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Alt yapıdan verim alınammasının en önemli sebebi komisyoncu hocalardır.Ne demek istediğimi Trabzonspor minik,yıldız,genç kategorsinde vakti zamanında oynamış kişiler varsa bu forumda anlayacaktır.Hatta gidin Mustafa Reşit Akçay'a sorun o bilir veya görmüş-duymuştur kimlerin komisyon alarak veya nüfuz sahibi adamların çocuk-akrabası oyuncuları üst takımlara sunduklarını.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum